KUCHARZ / KUCHARKA Katowice oferta pracy RYBACZÓWKA KATOWICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków kientom. Utrzymanie należytej czystości i porządku na stanowisku pracy. Sporządzanie listy brakujących artykułów spożywczych. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki. Mile widziana książeczka zdrowia wydana przez Sanepid (aktualna) ---> w przypadku jej braku istnieje możliwość wyrobienia. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 660-475-367) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pszczyńska 4, 40-479 Katowice).
Data publikacji: 2016-03-30
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: RYBACZÓWKA KATOWICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pszczyńska 4, 40-479 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków kientom. Utrzymanie należytej czystości i porządku na stanowisku pracy. Sporządzanie listy brakujących artykułów spożywczych. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki. Mile widziana książeczka zdrowia wydana przez Sanepid (aktualna) ---
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Dyspozycyjność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki. Mile widziana książeczka zdrowia wydana przez Sanepid (aktualna) ---
Nazwa pracodawcy:
RYBACZÓWKA KATOWICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Pszczyńska 4, 40-479 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 660-475-367) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pszczyńska 4, 40-479 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 8:00-20:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Pszczyńska
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.03.2016
Data dodania oferty pracy: 30.03.2016
Oferta pracy ważna do: 30.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa pieca konwekcyjnego
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Franciszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w szczególności kuchni indyjskiej. Czytanie receptur w języku hindi. Porcjowanie, wydawanie posiłków i dbanie o ich najwyższą jakość. Utrzymywanie porządku i czystości miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowiązków powierzonych przez pracodawcę. Praca będzie wykonywana w środowisku wielokulturowym i językowym z przewagą współpracowników mówiących w języku angielskim. Wykształcenie zawodowe lub średnie. Doświadczenie zawodowe 2 lata. Znajomość języka hindi i angielskiego w stopniu komunikatywnym.
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-02-03 - Ząbki (mazowieckie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA Dąbki ,ul. Wydmowa 9 - 2016-10-17 - Dąbki (zachodniopomorskie)
gotowanie
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2016-04-07 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość na miejscu pracy, serwowanie posiłkówz linii serwisowej
Eurest Poland Spółka z o.o. - 2016-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej według tradycyjnych potraw, układanie menu, czytanie receptur. Składanie zamówień za granicą. Dbanie o porządek i higienę miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy- Nowy Dwór Gd.
P.H.U.G. Maja - Edyta Byczyńska - 2016-05-31 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
przyrządzanie posiłków i wydawanie posiłków, układanie jadłospisu, utrzymanie porządku i czystości na kuchni.
Zespół Szkół Przyrodniczo-Usługowych i Bursy Szkolnej - 2017-10-02 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
kontakt z klientem, obsługa, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzantów 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczyńskiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Praca w kuchni.
MAZUR WIND Jarosław Jędrzejowski - 2016-05-11 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
- wykonywanie podstawowych czynności związanych z przygotowanie posiłków - przesrzeganieprzepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia zbiorowego- stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej- dbałość o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-10 - Gniew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS, utrzymywanie czystości w kuchni oraz pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-12-07 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw według kartu menu
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-03-08 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
- konserwacja i bieżąca naprawa urządzeń sieci wodociągowej i kanalizacyjnej-usuwanie awarii sieci wodociągówej i kanalizacyjnej -wymiana wodomierzy na przyłączach wodociągowych W pierwszej kolejności zostanie skierowana osoba odbywająca staż u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Osoba będzie odpowiedzialna za funkjonowanie punktu gastronomicznego znajdującego się na terenie Parku Rozrywki. Do obowiązków należeć będzie: przygotowywanie surówek, przygotowywanie i wydawanie posiłków (pizza, gyros, dania obiadowe), składanie zamówień na surowce / składniki, sprzątanie oraz bieżące czyszczenie sprzętu kuchennego. Niepełny wymiar 3/4.Kontakt z pracodawcą: BIURO (at) BOBOLANDIA.COM.PL
Park Rozrywki Rodzinnej "BOBOLANDIA" KLUKA ŁABUŃSKA Sp. Jawna - 2016-03-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wg. karty menupraca w godz. 11-22
Gądek Konrad GAKO - Sklep Motoryzacyjny - 2016-04-27 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Obsługa wesel, przyjęć okolicznościowych, katering.
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-22 - Trzebownisko (podkarpackie)
przygotowanie posiłków - mała gastronomia
Usługi Pogrzebowe Sprzedaż Trumień Roman Barański - 2016-07-26 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Grzegorz Pawełczyk - 2018-03-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie do montażu elementów meblowych oraz ich montaż, zapoznanie z materiałami
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Nowy Staw (lubelskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Puławy (lubelskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych. Sporządzanie potraw kuchni krajów Europy Wschodniej, dbanie o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Zakopane (małopolskie)
prace przy przygotowywaniu posiłków, obsługa kuchni
BAR "SURPRISE" ALEKSANDER PIERÓG - 2016-11-25 - Gubin (lubuskie)
- przygotowanie potraw
- ustalanie karty dań
- wybór naczyń do podawania dań
- wybór sprzętów do przygotowania dań
- nadzór nad jakością zamówionej żywności
- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami
- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni
- rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni
- ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
- zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze
- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
FHUP Vera Róża Szwaj - 2016-11-23 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
wg. stanowiska, gotowanie potraw, przygotowywanie menu. praca dwie zmiany 06:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00, miejsce pracy: "Diabla Góra"
Firma Handlowo-Usługowa "IRJOL" Ziniewicz Ireneusz - 2017-03-15 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
wyrób ciasta, kręcenie pizzy
PPHU Dariusz Niciński - 2016-01-25 - Kutno (łódzkie)
Przygotowanie posiłków w kuchni arabskiej.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzozów (podkarpackie)