KUCHARZ/ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI Wola Chorzelowska oferta pracy Rado Hotel Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado"

Stanowisko: KUCHARZ/ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Wynagrodzenie: 2 500 - 6 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Data publikacji: 2017-02-27
Lokalizacja: Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Pracodawca: Rado Hotel Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:39-333 Wola Chorzelowska 56 a, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 6 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wola Chorzelowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 6 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie kierunkowe gastronomicznePasja do gotowaniaDoskonała organizacja pracyMile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Rado Hotel Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
39-333 Wola Chorzelowska 56 a, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne, posiadające ustalony odpowiedni profil pomocy, spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania. Pozostałe osoby proszone są o bezpośredni kontakt z pracodawcą.Osoby zainteresowane ofertą proszone są o przesyłanie aplikacji na adres a.pegiel (at) hotelrado.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: pn.-pt., Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wola Chorzelowska
Numer budynku pracodawcy: 56 a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.02.2017
Data dodania oferty pracy: 24.02.2017
Oferta pracy ważna do: 23.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków gastronomicznych. Praca w godz. 10.00-22.00, piątek-sobota do 23.00, niedziele i święta od 12.00-22.00.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-07-15 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Bochotnica (lubelskie)
przygotowywanie posiłków wg przepisów dietetyka, obsługa urządzeń oraz narzędzi kuchennych, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu wykonywania czynności, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-08-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstawioną recepturą/przepisami (grill, shoarma); praca w restauracji "SPHINX"
Łukasz Kurzyński - 2018-06-25 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej. Zamówienia i sprawdzanie jakości towarów z Azji.
VOVOPL TAM?VO - 2017-05-30 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz, sporządzanie potraw
POLHOLDING ANNA POL - 2018-02-09 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna składników, dbanie o czystość i higienę stanowiska pracy, dbanie o estetykę dań i potraw. Praca na cały etat na dwie zmiany.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Pruszków (mazowieckie)
KROJENIE, MODELOWANIE, SZYCIE SUKIEN ŚLUBNYCH;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE ODZIEŻOWE, UMIEJETNOŚĆ KROJENIA, MODELOWANIA, SZYCIA SUKIEN ŚLUBNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA
P.P.H. MERCATOR DARIUSZ JAN FILIPCZAK - 2017-01-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
produkcja odczynnikow chemicznych
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie posiłków
Tadeusz Broś HOTEL - RESTAURACJA "U DINA" - 2017-03-03 - Lubaczów (podkarpackie)
przygotowywanie potarw kuchni wietnamskiej , koordynowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wytycznymi szefa kuchni
AllFit Grzegorz Jóźwik Projekt Karma Grzegorz Jóźwik - 2018-02-01 - Kaszów (małopolskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków w małej restauracji przy pensjonacie
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-01-11 - Niemcy (Niemcy)
prace budowlane
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie obiadów, organizowanie pracy na zmianie.
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-04-20 - Modlnica (małopolskie)
zgodny z wykonywanym zawodem ( miejsce wykonywania pracy wg zleceń)
Zaklad Remontowo Budowlany ABUD Marcin Szafrański - 2015-12-24 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań serwowanych a la kart, bufetów.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej, z mięs, ryb, drobiu, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na kuchni w restauracji
Firma Handlowa "MARIO" Mariusz i Rafał Makowiecki, Artur Żurawski Spółka Jawna - 2017-07-28 - Sarzyna (podkarpackie)
Prowadzenie kuchni w restauracji hotelowej. Przygotowywanie obiadów i śniadań. Obsługa imprez okolicznościowych do 200 osób.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Świdnik (lubelskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne stanowisko księgowe. Rozliczanie firm, bilans, rachunek zysków i strat. Prowadzenie firmy bez obsługi kadr i płac.
BIURO RACHUNKOWE "WAWRYSIUK" S.C. - 2017-10-03 - Lublin (lubelskie)
gotowanie prostych potraw, wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni
"MARKOWE SZCZAWINY" Schronisko Górskie PTTK Izabela i Katarzyna Hudziak s.c. - 2017-02-03 - Zawoja (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharzprzygotowywanie i obróbka dań, deserów, organizacja własnego stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Jarosław (podkarpackie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz wschodniej / ukraińska, rosyjska/.
GASTRO-FAZA Krzysztof Kamiński - 2016-02-24 - Gdańsk (pomorskie)
Praca na magazynie firmy produkcyjnej. Pakowanie mąki do torebek 1kg. Miejsce pracy: Duża Cerkwica 2, 89-430 Kamień Krajeński.
GOODMILLS POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Możliwość przyuczenia na stanowisku kucharza
DAM-KO Damian Koblański - 2018-03-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)