KUCHARZ Kraków oferta pracy HOTEL JUNIOR K. Grześkowiak i S-ka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
Data publikacji: 2017-07-11
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: HOTEL JUNIOR K. Grześkowiak i S-ka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Skotnicka 272, 30-394 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 20 zł brutto/godz.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kraków
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kraków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: chęci do pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Książeczka sanepid możliwa do wykonania.Doświadczenie zawodowe mile widziane.Wynagrodzenie 20zł brutto/godz.
Nazwa pracodawcy: HOTEL JUNIOR K. Grześkowiak i S-ka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Skotnicka 272, 30-394 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny + skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Skotnicka
Numer budynku pracodawcy: 272
Profil działalności pracodawcy: HOTELARSTWO
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.07.2017
Oferta pracy ważna do: 10.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
księgowanie dokumentów, księgowanie ksiąg bankowych, rozliczenie sprzedazy detalicznej, prace administracyjno-biurowe
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Poznań (wielkopolskie)
sporządzanie potraw z mąki mies i owoców obsługa imprez
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw regionalnych, kuchni polskiej. Przygotowywanie i wydawanie potraw z karty menu. Organizowanie przyjęć okolicznościowych.
Firma Handlowo Usługowa WEDETA s.c. Edward Ukleja, Teresa Ukleja - 2018-03-01 - Zgórsko (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i dań.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Gogolin (opolskie)
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-11 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji
Słoneczny Park Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Praca w pizzerni.
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI - 2018-01-18 - Gniezno (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygtotowywanie żywności do przechowywania i utwalania. Obsługa narzędzi maszyn i urzadzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów. Obróbka wstępna surowców oraz obróbka termiczna. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Białośliwie (wielkopolskie)
Przygotowwanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Płock (mazowieckie)
rozpoznawanie i usuwanie awarii urządzeń produkcyjnych, usprawnienia i optymalizację pracy linii, zapobieganie awariom poprzez działania prewencyjne, sporządzanie raportów z przeprowadzonych napraw
EKOLAND Sp. z o.o. - 2017-09-13 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie produktówprzygotowywanie stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2018-05-08 - Łódź (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań a la carte, obsługa grup konferncyjnych, przygotowanie śniadań, przestrzeganie zasad HACCP. Praca na trzy zmiany, wymagana dyspozycyjność w godzinach 6-22:30. Pracodawca zapewnia wyżywienie i zakwaterowanie. Kontakt z pracodawcą: 717830351 lub DEPUTY.WROCLAW.CENTRUM (at) CAMPANILE.COM
LWHP4ul. Nowogrodzka 21, 00-511 Warszawa - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w firmie procedurami
PGH BAROM Barbara Boroń - 2017-04-07 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Lubin (dolnośląskie)
Zgodnie z umową
SZKOŁA PODSTAWOWA W SKRZYSZOWIE - 2016-08-11 - Skrzyszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, gotowanie posiłków
P.H.U. ALEKSANDRA Aleksandra Kulawiak - 2016-07-19 - Wróblew (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI TURECKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowanie potraw.Organizacja imprez(wesel, imprez okolicznościowych)
Sergio Lamponi Karczma u Sołtysa - 2017-10-17 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
prowadzenie pojazdów specjalnych takich jak: zamiatarka, ładowarka, koparko-ładowarka
GNOM SP.Z O.O. - 2017-11-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków i dań gorących.
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2017-05-23 - Paary (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Z-ad Opiek.-Leczniczy - 2016-10-31 - Gorzyce (śląskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-10 - Gniew (pomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami, ścisła współpraca z szefem kuchni oraz z innymi pracodawcami, przekazywanie oraz nadzór nad stanami magazynowymi ,dbałość o estetykę i utrzymywanie czystości stanowiska pracy.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-03-14 - Kielce (świętokrzyskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej i pakistańskiej, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i obsługa klienta, konunikowanie się językami angielskim i urdu z pracownikami załogi
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Chełm (lubelskie)