KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy LWHP4ul. Nowogrodzka 21, 00-511 Warszawa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 a la carte, obs艂uga grup konferncyjnych, przygotowanie 艣niada艅, przestrzeganie zasad HACCP. Praca na trzy zmiany, wymagana dyspozycyjno艣膰 w godzinach 6-22:30. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie i zakwaterowanie. Kontakt z pracodawc膮: 717830351 lub DEPUTY.WROCLAW.CENTRUM (at) CAMPANILE.COM
Data publikacji: 2016-02-15
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: LWHP4ul. Nowogrodzka 21, 00-511 Warszawa
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢L臉呕NA 26, 53-302 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie da艅 a la carte, obs艂uga grup konferncyjnych, przygotowanie 艣niada艅, przestrzeganie zasad HACCP. Praca na trzy zmiany, wymagana dyspozycyjno艣膰 w godzinach 6-22:30. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie i zakwaterowanie. Kontakt z pracodawc膮: 717830351 lub DEPUTY.WROCLAW.CENTRUM (at) CAMPANILE.COM
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
praca w wolne dni, pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.02.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: DO艢WIADCZENIE W GASTRONOMI JAKO KUCHARZ
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, mile widzine gastronomiczne, 1 rok do艣wiadczenia w gastronomi jako kucharz.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: LWHP4ul. Nowogrodzka 21, 00-511 Warszawa
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Nowogrodzka 21, 00-511 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski, angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Nowogrodzka
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.02.2016
Data dodania oferty pracy: 12.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 15.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Sochaczew (mazowieckie)
praca w zawodzie
"HAGA" Gabriela Glistak, Marta Glistak SP脫艁KA JAWNA - 2017-02-01 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Praca w zawodzie, praca zmianowa w godzinach 6.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Rz膮ska (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 z艂 w okresie pr贸bnym
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-05-09 - Os艂a (dolno艣l膮skie)
KOntrola ruchu osobowego, wydawanie kluczy, centrala telefoniczna, og贸lne zapewnianie bezpiecze艅stwa na obiekcie. Umowa na czas okre艣lony do 31.12.2018r. System r贸wnowa偶ny.
GRZEGORZ JERZYK AGENCJA OCHRONY OS脫B I MIENIA "LION" GRZEGORZ JERZYK - 2018-02-09 - 艢rem (wielkopolskie)
- Wsp贸艂praca z kierowcami i kontrahentami.- Wynagrodzenie: 2000-3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00.Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenia. Mile widziani absolwenci. Wymagana znajomo艣膰 j臋zyka niemieckiego stopniu bieg艂ym w mowie i pi艣mie.- Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-781-83-20) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Ro藕dzie艅ska 41, 40-382 Katowice) lub e-mail: spedycja (at) alcoppertrans.com.pl- Kontakt OSOBISTY koniecznie z CV !!!
ALCOPPER TRANS LOGISTICS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-25 - Katowice (艣l膮skie)
Obs艂uga kasy fiskalnej; przygotowywanie potraw z p贸艂produkt贸w; przyjmowanie i wydawanie zam贸wie艅
Mini-gastronomia P. Kokoszanek - 2016-02-12 - Lubosz (wielkopolskie)
sta偶 - przygotowanie posi艂k贸w II zmiany
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie potraw, napoj贸w i deser贸w, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp. i p.po偶.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Krasne (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych; umowa na czas okre艣lony do 5 lat; godziny pracy 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY SP脫艁KA JAWNA - 2017-07-21 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie da艅, wdra偶anie potraw kuchni ukrai艅skiej
Gospodarstwo Agroturystyczne "Stary Folwark" Jolanta Tomczewska - 2017-07-06 - Radowo Ma艂e (zachodniopomorskie)
rozwo偶enie posi艂k贸w, obr贸bka mi臋sa
F.H.U.S.C.Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski - 2017-11-29 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Szeligi (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie da艅 g艂贸wnych. Lepienie Chinkali, Manty, Lapman.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- przygotowywanie da艅, kompleksowa obs艂uga kuchni,- okres pr贸bny 2 miesi膮ce, nast臋pna umowa na czas nieokre艣lony.
Hotel BELFER Jacek Langner - 2018-03-02 - Zaniemy艣l (wielkopolskie)
produkcja da艅 z karty; przygotowywanie da艅 dla go艣ci indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie da艅 z mi臋sa, makaron贸w, sur贸wek, klusek; pra; Wynagrodzenie po okresie pr贸bnym -1 miesi膮ca wzrasta do wysoko艣ci 3500 z艂. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, pos艂ugiwanie si臋 j臋zykiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, kt贸rzy nie znaj膮 j臋zyka polskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
pakowanie towaru,wydawanie ,krojenie towaru
EKO-PIEKARNIA Matuszewska Teresa - 2016-05-13 - Zag贸rze (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla pensjonariuszy
K.P.O. INTERNATIONAL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-10 - Licze (pomorskie)
-
AMW REWITA Sp.z o.o. - 2018-02-14 - Rogowo (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie dan kuchni ukrai艅skiej dla go艣ci restauracji w tym zdecydowanej wi臋kszo艣ci klientom zagranicznym oraz porozumiewanie si臋 w j臋zyku ukrai艅skim ze wsp贸艂pracownikami i go艣膰mi z Ukrainy
Przedsi臋biorstwo Prywatne Katarzyna Turczy艅ska Praktyka Lekarska - 2016-10-11 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
jazda po kraju
Us艂ugi Trasportowe Stanis艂aw 呕艂obi艅ski - 2016-05-17 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej i mi臋dzynarodowej oraz dba艂o艣膰 o atrakcyjno艣膰 wizualn膮 wydawanych posi艂k贸w w szczeg贸lno艣ci obiad贸w i kolacji dla go艣ci biznesowych. Dba艂o艣膰 o zapewnienie czysto艣ci i wdra偶anie standard贸w higieny w kuchni, lod贸wkach i pomieszczeniach magazynowych. Wykonywanie list kontroli produkt贸w spo偶ywczych.
Hotel N盲gele Familie Heinen GmbH - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
wg. stanowiska
Z艂oty Potok Resort Sp. z o.o. - 2017-03-07 - Z艂oty Potok (dolno艣l膮skie)
kreowanie i konsekwentne wdra偶anie strategii handlowej, pozyskiwanie nowych klient贸w, doradzanie im, negocjowanie um贸w, budowanie relacji businessowych, ocena i rozw贸j nowych mo偶liwo艣ci sprzeda偶owych dla produktu/ us艂ugi/ dzia艂u, projektowanie oraz osi膮ganie cel贸w sprzeda偶owych firmy oraz efektywne zarz膮dzanie podleg艂ym zespo艂em pracownik贸w, kreowanie bud偶etu i jego realizacj臋, zawieranie um贸w handlowych, raportowanie zgodnie z przyj臋tymi standardami do zarz膮du sp贸艂ki, kontrola wszelkich dzia艂a艅 handlowych firmy
OIP TECH SP.Z O.O. - 2018-07-06 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 ciep艂ych i zimnych, 艣niada艅 i bufet贸w, przygotowywanie menu, sporz膮dzanie potraw z kuchni mi臋dzynarodowej i regionu Turyngii, wsp贸艂praca z pozosta艂ym zespo艂em.
kontakt przez OHP - 2016-09-16 - Niemcy (Niemcy)
przygotwywanie potraw, kuchni 艣r贸dzemnomorskiej i ukrai艅skiej
F.H.U. "Centrum" Maria Palmowska - 2016-07-22 - Karpacz (dolno艣l膮skie)