KUCHARZ* Opole oferta pracy WGR Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Organizowanie stanowisk pracy w cz臋艣ci produkcyjnej zak艂adu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpo偶arowymi, ochrony 艣rodowiska oraz system贸w zapewnienia jako艣ci zdrowotnej 偶ywno艣ci, planowanie i organizowanie pracy podleg艂ym pracownikom kuchni, organizowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych i cateringu, sk艂adowanie i magazynowanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz gotowych potraw, sporz膮dzanie szerokiego asortymentu potraw i napoj贸w z r贸偶nych grup surowc贸w, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, pos艂ugiwanie si臋 i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, zarz膮dzanie zespo艂em podleg艂ych pracownik贸w kuchni, wsp贸艂praca szefa kuchni z klientami i dostawcami, wsp贸艂praca szefa kuchni z kierownictwem zak艂adu gastronomicznego oraz instytucjami nadzoru.
Data publikacji: 2017-01-20
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: WGR Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bytnara Rudego Jana 8, 45-265 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Organizowanie stanowisk pracy w cz臋艣ci produkcyjnej zak艂adu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpo偶arowymi, ochrony 艣rodowiska oraz system贸w zapewnienia jako艣ci zdrowotnej 偶ywno艣ci, planowanie i organizowanie pracy podleg艂ym pracownikom kuchni, organizowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych i cateringu, sk艂adowanie i magazynowanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz gotowych potraw, sporz膮dzanie szerokiego asortymentu potraw i napoj贸w z r贸偶nych grup surowc贸w, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, pos艂ugiwanie si臋 i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, zarz膮dzanie zespo艂em podleg艂ych pracownik贸w kuchni, wsp贸艂praca szefa kuchni z klientami i dostawcami, wsp贸艂praca szefa kuchni z kierownictwem zak艂adu gastronomicznego oraz instytucjami nadzoru.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 0
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 13 z艂/godz.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
umiej臋tno艣膰 gotowania, przygotowuj膮c jedzenie z u偶yciem kuchenki, lod贸wki, maszyny do pieczenia babeczek albo zewn臋trznego grilla.
Nazwa pracodawcy: WGR Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Wa艂brzyska 11/85, 02-739 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Wa艂brzyska
Numer budynku pracodawcy: 11
danePracodawcy_nrKraz: 10774
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 09.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie posi艂k贸w maroka艅skich. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany: 10:00-18:00; 16:00-24:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 16.06.2019r. - 16.06.2020r. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie do uzgodnienia
Bogumi艂 Redlicki Restauracja Z艁OTA ARKA - 2015-12-15 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji w艂oskiej
MARGOS MARIUSZ BABI艃SKI, MA艁GORZATA SOLAK S.C. - 2019-08-14 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napoj贸w, i p贸艂produkt贸w kulinarnych. Obs艂uga narz臋dzi i sprz臋tu stosowanego w gastronomii, ocena jako艣ciowa surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
Praca w zawodzie kucharza, na pocz膮tek okres pr贸bny (3 m-ce), docelowo praca sta艂a
ANNA BARA艃SKA BELLEVUE - 2016-06-01 - Krak贸w (ma艂opolskie)
podawanie i pakowanie produkt贸w, nape艂nianie opakowa艅 mas膮, czynno艣ci pomocnicze na linii produkcyjnej
kontakt przez OHP - 2018-10-01 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw. praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2017-06-16 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Prowadzenie produkcji na szwalni, kierowanie zespo艂em.
POLGAN PHPU GRA呕YNA NOWICKA - 2016-07-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Bar ZUZKA poszukuje osoby na stanowisko samodzielnego m艂odszego kucharza lub z mo偶liwo艣ci膮 przeszkolenia w zawodzie.Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 6:00-16:30 ( na dwie zmiany 6-00 do 14.00 oraz 8.30 do 16.30)Do zakresu obowi膮zk贸w nale偶y:- przygotowanie da艅 w oparciu o obowi膮zuj膮c膮 kart臋 ( kuchnia polska)- przygotowanie da艅 w oparciu o dania abonamentowe- utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych
FIRMA BARTEK CECYLIA BA艃KOWSKA - 2019-10-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PRZYJMOWANIE I WYDAWANIE TOWARU ZGODNIE Z PROCEDURAMI FIRMYPROWADZENIE EWIDENCJI MAGAZYNOWEJDBA艁O艢膯 O PORZ膭DEK W MAGAZYNIEKONFEKCJONOWANIE TOWAR脫WWYMAGANIA:MILE WIDZIANE UPRAWNIENIA NA W脫ZKI WID艁OWEDOK艁ADNO艢膯 I SUMIENNO艢膯
MISTERO MILANO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-31 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw na bufet 艣niadaniowy, estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw i da艅, dba艂o艣膰 o bufet podczas 艣niada艅 hotelowych poprzez umiej臋tne dok艂adanie potraw, przygotowywanie potraw na zam贸wienie go艣ci, utrzymanie kuchni 艣niadaniowej i przynale偶nych magazyn贸w w nale偶ytym porz膮dku.
Jacek Legendziewicz Jordan Group - 2017-07-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie obiad贸w w barze mlecznym
SP脫艁DZIELNIA SOCJALNA NA WINIARACH - 2016-08-04 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowanie pizzy, przygotowanie r贸偶nych da艅 obiadowych, obs艂uga klienta, przygotowanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw z surowc贸w i p贸艂produkt贸w, praca przy grillu.
ZPR EXPRESS SP Z O.O. - 2019-01-14 - Julinek (mazowieckie)
wynagrodzenie 2000 z艂 brutto +premia do uzgodnienia, praca sezonowa
LARSEN S.C. - 2016-04-20 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, higiena stanowiska pracy.
Firma Kateringowo - Us艂ugowa "AL- KRIS" Aldona Ardelli-Tylza - 2018-12-12 - Wilk贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obliczanie kalorii, wykluczanie alergen贸w
M&B Cattering s.c. B. Tomaszewska, D. Tomaszewski - 2019-03-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni.
URBANOWICZANKA Janusz Senczek - 2016-09-30 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
AZMIR KEBAB Mohammed Imranul Sumon - 2019-01-21 - L臋bork (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w charakterze 偶ywienia zbiorowego
ESPA艃A S.C. T. Prajs, A. Andrejczyk - 2017-01-04 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
pracownik administracyjny
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - 艢rem (wielkopolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Wykonywanie zada艅 typowych dla kucharza
Gasthaus und Pension Hafeneck Ursula Richter - 2017-01-11 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALU GASTRONOMICZNYM W CH STER W SZCZECINIE;WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
JAROS艁AW FIGIEL - 2017-07-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2018-05-04 - Karwia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"PROFES" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-06-06 - Kwidzyn (pomorskie)
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-05 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-06 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie; przygotowywanie cateringu, zak膮sek; wydawanie posi艂k贸w; utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy; dbanie o powierzony sprz臋t.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe OLIWER Mariusz S艂upecki - 2018-07-11 - Barcin (kujawsko-pomorskie)