KUCHARZ Zbros艂awice oferta pracy RESTAURACJA W STARYM M艁YNIE KAROLINA BURDA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 10 - 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodne ze stanowiskiem
Data publikacji: 2017-07-10
Lokalizacja: Zbros艂awice (艣l膮skie)
Pracodawca: RESTAURACJA W STARYM M艁YNIE KAROLINA BURDA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:42-674 Zbros艂awice, powiat: tarnog贸rski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: zgodne ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 10 - 15 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zbros艂awice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tarnog贸rski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zbros艂awice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 10 - 15 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 10.07.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
艣rednie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka SANEPID
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: mile widziane do艣wiadczenie
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA W STARYM M艁YNIE KAROLINA BURDA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowskich G贸rach
Adres pracodawcy:
42-674 Zbros艂awice, powiat: tarnog贸rski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv;
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: tarnog贸rski
Gmina pracodawcy: Zbros艂awice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zbros艂awice
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowskich G贸rach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 09.10.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Produkcja garma偶eryjna
W臉DLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2017-01-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Organizacja pracy kuchni, zarz膮dzanie personelem, przygotowanie karty menu, przygotowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych, promocji, wsp贸艂praca z managerami przy organizacji imprez, promocji, dob贸r produkt贸w, lista zakup贸w, wyb贸r dostawc贸w, analiza cen produkt贸w, kontrola jako艣ci, gramatury, food cost, straty.
RESTAURACJA PUB "CI呕EMKA" SP脫艁KA CYWILNA MA艁GORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-09-04 - Che艂mek (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w zawodzie, praca na 3/4 etatu, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rydu艂towy (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 sushi, dania zimne i gor膮ce, dania z grilla, maki, zupy, z owoc贸w morza,
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Z膮bki (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw wed艂ug opracowanego menu, obs艂uga sprz臋tu kuchennego, przygotowywanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych.
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" - Antoni Wyszy艅ski HOTEL ANTONI - 2016-08-30 - 艁aszcz贸wka-Kolonia (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz zarz膮dzanie magazynem
A.E.T. sp. z o.o. - 2017-12-06 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie produkt贸w do wyrobu garma偶erki, produkcja garma偶erki, sprzeda偶 art. spo偶ywczych
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe Bartosz W膮do艂owski - 2018-04-23 - 艁om偶a (podlaskie)
Przygotowywanie potraw i receptur kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2017-09-21 - W臋drzyn (lubuskie)
Samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producent贸w "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2018-03-19 - Daszyna (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-21 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Gomulin (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK E HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZY艃SKA-THAPAR - 2018-03-20 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
DANIA KUCHNI POLSKIEJ - SPRZ膭DZANIE POSI艁K脫W W RESTAURACJI ZGODNIE Z TECHNOLOGI膭 呕YWIENIA ZBIOROWEGO, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLEWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫 SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STA呕 PRACY MIN. 5 LATGODZINY PRACY 09:00-17:00, 14:00-22:00
KARCZMA POLSKA S.C. JAROS艁AW BIA艁KOWSKI, DARIUSZ GOLEMA - 2018-01-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace biurowe
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2017-10-13 - Tczew (pomorskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nych grup potraw wg receptur z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Wyrzysk (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji EFEZ w Galerii Cuprum Arena
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Leszno (wielkopolskie)
przygotawanie pieciu posi艂k贸w (艣niadanie, II 艣niadanie, obiad, podwieczorek, kolacja), ustalanie menu, obs艂uga sprzetu gastronomicznego, opracowanie dokument贸w HCCP
呕aneta Mele - 2016-01-12 - Nowa Wie艣 Tworoska (艣l膮skie)
przygotowanie potraw w oparciu o receptur臋 kuchni ukrai艅skiej, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Murzasichle (ma艂opolskie)
gotowanie da艅 tradycyjnej kuchni 艣l膮skiej
Restauracja "Go艣ciniec 艢l膮ski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (艣l膮skie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Zawiercie (艣l膮skie)
gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie bufetu, sprz膮tanie kuchni i magazynu; przewidywany okres zatrudnienia do 31.12.2017 r.; godziny pracy: 7.00- 20.00, r贸wnowa偶ny system czasu pracy
Dom Wczasowo- Sanatoryjny "Per艂a" w Ustce Sp. z o. o. - 2017-10-27 - Ustka (pomorskie)
praca w dziale mi臋snym, obs艂uga klient贸w, praca na sali sprzeda偶y, wyk艂adanie towaru
"DINO POLSKA" S.A. ul. Ostrowska 122, 63-700 Krotoszyn - 2016-03-17 - Krotoszyn (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O CZYSTO艢C
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Moj臋cice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wymiana pion贸w i poziom贸w wodnych, kanalizacyjnych, grzewczych, instalacji sanitarnych, dokonywanie pr贸b szczelno艣ci instalacji gazowych, czyszczenie kanalizacji, zabezpieczenie przeciek贸w na instalacjach wod-kan, gazowych i co; wykonywanie rob贸t spawalniczych, drobne prace murarskie
Chorzowska Sp贸艂dzielnia Mieszkaniowa - 2015-11-25 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Sprzeda偶 na targowisku rzeczy u偶ywanych
P.H. GORI.AMA ZAZA GIGAURI - 2016-04-15 - Sieradz (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Ko艂o (wielkopolskie)