KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Pozycjonowanie sklepu internetowego
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Data publikacji: 2016-09-02
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praktyczna znajomość potraw kuchni azjatyckiej, umiejętność doboru przypraw
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv+skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.09.2016
Data dodania oferty pracy: 01.09.2016
Oferta pracy ważna do: 15.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie dań, menu, znajomość potraw kuchni wietnamskiej, umiejętność czytania przepisów po wietnamsku
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Łomianki (mazowieckie)
Obsługa kuchni gazowej, frytkownicy, opiekacza płytowego, kuchenek mikrofalowych, mikserów, szatkownicy do warzyw, pieca do pizzy, mieszalnika planetarnego do produkcji ciasta do pizzy oraz innych urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Częstochowa (śląskie)
sporządzanie potraw, ciast i deserów
P.P.H.U "AMAZONKA " Ryszard Sosnowski - 2015-11-25 - Irządze (śląskie)
Przygotowanie posiłków kuchni ukraińskiej. Od produktu do gotowej potrawy.
PRO-MOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-22 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów, obsługa klienta, obsługa biesiad i imprez plenerowych - praca na FoodTruckach. Możliwość przyuczenia do pracy. Mile widziani studenci. Praca w zakresie godz. pn. - ndz. 09.00 - 21.00 oraz obsługa imprez plenerowych. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 1 m-c. Możliwość podjęcia pracy w ramach umowy zlecenia. Praca na terenie Piły i okolic.
MANUFAKTURKA SMAKU BEATA PAŚNIEWSKA - 2018-05-11 - Piła (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Lipsko (mazowieckie)
naprawa samochodów ciężarowych i osobowych
DROGOWY TRANSPORT CIĘŻKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-20 - Wieszowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni pakistańskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Siedlce (mazowieckie)
praca przy zakładaniu terenów zieleni, mile widziane prawo jazdy kat.B+E, PRACA W TUCHORZY
"GARDENIUS" USŁUGI OGRODNICZE HUBERT OLEJNICZAK - 2018-03-26 - Tuchorza (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
prace pomocnicze w przetwórstwie mleka
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Wioska Indiańska - 2017-01-13 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
Do zadań na stanowisku Kucharz będzie należało: •Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów,•Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,•Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, •Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,•Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,•Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami,•Utrzymanie porządku w miejscu pracy,•Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,•Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.
Hotele Diament S.A. - 2017-07-31 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
- praca z dziećmi wg. podstawy programowej- zabawy i spacery- pomoc przy karmieniu dzieci- organizowanie spotkań z ciekawymi ludźmi- praca w przedziale czasowym od 07:00 do 17:30
KLUB MALUCHA PROMYCZEK DAR-MAL P.P.H.U. AKADEMIA PRZEDSZKOLAKA PROMYCZEK MAŁGORZATA OSTROWSKA - 2018-07-06 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie surowców do dalszej obróbki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych dań, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Tarnów (małopolskie)
Praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych. Kontakt z pracodawcą osobisty: Wrocław, ul. Legnicka 158. Praca w godzinach 6-14.
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Szprotawa (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR. UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Ornontowice (śląskie)
lepienie pierogów DIM SUM
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Parzniew (mazowieckie)
Montaż konstrukcji stalowych
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
samodzielne prowadzenie kuchni, gotowanie i przygotowanie posiłków
Centrum Konferencyjno - Hotelowe Lech Godlewski - 2016-01-15 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.00-22.00
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-30 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ WYKONYWANIA POTRAW KUCHNI CHIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie pizzy, gotowanie dań obiadowych. ( umowa zlecenie ok.150 godzin w miesiącu)
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Oleśnica (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Poddębice (łódzkie)