KUCHARZ Łódź oferta pracy WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja garmażeryjna
Data publikacji: 2017-01-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lodowa 94, 00-000 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Produkcja garmażeryjna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Doświadczenie zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Bartoka 69, 92-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Bartoka
Numer budynku pracodawcy: 69
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.01.2017
Data dodania oferty pracy: 17.01.2017
Oferta pracy ważna do: 16.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw różnego rodzaju, głownie rybnych
Tawerna Bałtycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2017-02-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków wg ustalonego jadłospisudystrybucja posiłków
Catermed S.A, Kraków - 2018-08-17 - Siemiatycze (podlaskie)
kucharz
"PUB LA ROCCA" DANIEL DARGACZ - 2016-03-11 - Kościerzyna (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
GOTOWANIE, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PROWADZENIE KSIĄŻKI HACCP, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA TOWARWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO,
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-08-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, przede wszystkim potraw kuchni ukraińskiej. Praca w hotelu w Szczyrku od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym, według ustalonego grafiku w godz. 12-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie potraw
"BRYZA" SP. Z O.O. W JURACIE - 2016-03-29 - Jurata (pomorskie)
Gastronomia, przygotowywanie potraw kuchni chińskiej według orginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Paweł Smelkowski Usługi Kuchmistrzowskie, Restauracja POEMAT - 2016-11-14 - Śmigiel (wielkopolskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Karoliną Kubiak Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
- posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów- bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kościerzyna (pomorskie)
obsługa maszyn szyjących przemysłowych: stębnówka, overlock, docinanie materiałów
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Pabianice (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, gotowanie, doprawianie, dekorowanie, zarządzanie ludźmi
Bar Familijny Miś Mariusz Tylkowski - 2018-03-19 - Zelów (łódzkie)
Przygotowywanie bankietów ,dań do karty menu oraz bufetów szwedzkich, organizacja pracy w kuchni oraz dbałość o prawidłową gospodarkę magazynową.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-03-01 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
gotowanie w restauracji a-la-carte
Krüseliner Seeschänke - 2017-02-20 - Niemcy (Niemcy)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygototywanie potraw.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WALDEMAR RATAJCZYK, MARCIN GRZYBOWSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-20 - Kalisz (wielkopolskie)
Zmywanie naczyń, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, pomoc szefowi kuchni.
"Sirbud-Minari" S.A. - 2016-03-30 - Szczawno-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
ARKADIUSZ JANCZAREK - 2018-04-09 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
praca w syatemie dwuzmianowym w godzinach między 7:00 a 23:00Restauracja PIANO CAFERestauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2016-05-25 - Mielec (podkarpackie)
obróbka surowca pobranego z magazynu zgodnie z raportem żywnościowym (obieranie, gotowanie, porcjowanie, wydawanie), przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Brańszczyk (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań i kolacji oraz wydawanie. Około 168 godzin miesięcznie, od 6:00-9:00, od 16:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
produkcja wyrobu pizzy, sałatek, sosów, deserów
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Kwidzyn (pomorskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-06-01 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
prace gastronomiczne
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2018-03-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla pracowników Aresztu Śledczego + ich wydawanie i sprzedaż. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie i wspieranie procesu garmażeryjnego.Praca i nadzór przy produkcji zautomatyzowanej.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Wiązowna (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2017-12-29 - Syrynia (śląskie)