KUCHARZ Nowa Wie艣 Tworoska oferta pracy 呕aneta Mele
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotawanie pieciu posi艂k贸w (艣niadanie, II 艣niadanie, obiad, podwieczorek, kolacja), ustalanie menu, obs艂uga sprzetu gastronomicznego, opracowanie dokument贸w HCCP
Data publikacji: 2016-01-12
Lokalizacja: Nowa Wie艣 Tworoska (艣l膮skie)
Pracodawca: 呕aneta Mele
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wiejska 123a, 42-690 Nowa Wie艣 Tworoska, powiat: tarnog贸rski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotawanie pieciu posi艂k贸w (艣niadanie, II 艣niadanie, obiad, podwieczorek, kolacja), ustalanie menu, obs艂uga sprzetu gastronomicznego, opracowanie dokument贸w HCCP
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowa Wie艣 Tworoska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tarnog贸rski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Twor贸g
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.01.2016
Data zako艅czenia pracy: 11.04.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane przeszkolenie w zakresie HCCP i umiejetno艣膰 obs艂ugi pieca konwekcyjno-parowego.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: 呕aneta Mele
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowskich G贸rach
Adres pracodawcy:
Wiejska 123a, 42-690 Nowa Wie艣 Tworoska, powiat: tarnog贸rski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Godziny : 9:00 -14:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: tarnog贸rski
Gmina pracodawcy: Twor贸g
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowa Wie艣 Tworoska
Ulica pracodawcy: Wiejska
Numer budynku pracodawcy: 123a
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowskich G贸rach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 11.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Zakres pracy kucharza
Areporten AB - 2017-09-27 - Szwecja (Szwecja)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - 艁apy (podlaskie)
I zmiana 6-14II zmiana 14-22praca w Mielcu w powstaj膮cym Hipermarkecie E. Leclerc przy ul. Powsta艅c贸w Warszawy (Galeria NAVIGATOR)
MIELDIS Sp. z o.o. w organizacji - 2016-08-26 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie surowc贸w na sklepie.Aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, badania lekarskie
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska - 2015-12-01 - Jarocin (wielkopolskie)
-Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe - 2016-02-12 - Tczew (pomorskie)
praca kucharza
Pizzeria, Restauracja "Rustykalna" Anna Benkmann - Kuncewicz - 2018-07-18 - Krzesz贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej
MARKET ABC SP脫艁KA JAWNA BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ - 2017-10-11 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug receptur, dbanie o dob贸r sk艂adnik贸w, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, uk艂adanie menu, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, sk艂adanie zam贸wie艅 na produkty do przygotowywanie da艅. Wymagania pracodawcy: wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane 艣rednie zawodowe gastronomiczne, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, do艣wiadczenie: min 6 m-cy na podobnym stanowisku, mile widziana podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Lublin (lubelskie)
Organizacja pracy kuchni, zarz膮dzanie personelem, przygotowanie karty menu, przygotowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych, promocji, wsp贸艂praca z managerami przy organizacji imprez, promocji, dob贸r produkt贸w, lista zakup贸w, wyb贸r dostawc贸w, analiza cen produkt贸w, kontrola jako艣ci, gramatury, food cost, straty.
RESTAURACJA PUB "CI呕EMKA" SP脫艁KA CYWILNA MA艁GORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-09-04 - Che艂mek (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Brzeska Wola (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie potraw, dbanie o czysto艣c w miejscu pracy
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Jachranka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej i tajskiej
PAHO sp.zo.o. - 2016-10-10 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
Gospoda Pod 呕urawiami Sabina 呕urawska - 2016-04-13 - Mi艂om艂yn (warmi艅sko-mazurskie)
Ustalanie menu zgodnie z wymogami 偶ywienia zbiorowego w szko艂ach. Ustalanie zapotrzebowania na zakupy.Zapoznanie si臋 z zasadami prawid艂owego 偶ywienia HUCP oraz ich stosowania w pracy.Nazywanie wyst臋puj膮cych w 偶ywno艣ci sk艂adnik贸w alergicznych.Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w do produkcji posi艂k贸w.Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Bia艂a-Parcela (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw regionalnych, kuchni polskiej. Przygotowywanie i wydawanie potraw z karty menu. Organizowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych.
Firma Handlowo Us艂ugowa WEDETA s.c. Edward Ukleja, Teresa Ukleja - 2018-03-01 - Zg贸rsko (podkarpackie)
kucharz
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowe"STALZ艁OM" Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Kajkowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelu, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.System pracy dwuzmianowy, godz. pracy mi臋dzy 6.00 a 22.00, nie mniej ni偶 140 godz. w miesi膮cuMiejsce pracy: Biskupice Podg贸rne, ul. PolnaSala G
ADEL KOMPLEKS SP. Z O.O. - 2017-05-30 - Biskupice Podg贸rne (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 gotowych, prace porz膮dkowe, obr贸bka wst臋pna warzyw, mi臋s, przygotowywanie pizzy,sporz膮dzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gorlice (ma艂opolskie)
Transport towar贸w na terenie kraju.
PHU Artex Gajewski Sylwester - 2016-05-27 - 呕dan贸w (lubelskie)
obr贸bka warzyw, owoc贸w, surowc贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiejwymagane do艣wiadczenie dwa lata, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
SUNPORT EKOMARINA Sp. z o.o. - 2017-11-07 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
kucharzpraca i kontakt : Karczma Polska ul. Partyzant贸w 2 praca na dwie zmiany:8.00-16.0014.00-22.00za pracuj膮ce soboty i niedziele przys艂uguj膮 dni wolne.
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Mielec (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
.
Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak - 2017-05-18 - Gosty艅 (wielkopolskie)
-
OSKAR BURCHARD ASTERIA - 2017-05-10 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i napoj贸w
PBM Po艂udnie Tour sp. z o.o. Hotel "Per艂a Po艂udnia" - 2016-04-04 - Rytro (ma艂opolskie)
Murowanie z ceg艂y silka i klinkieru
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SAGO Sp. z o.o. "Karczma Pod Nied藕wiedziem" - 2016-05-25 - W臋gierska G贸rka (艣l膮skie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte do艣wiadczeniem (1 rok) oraz znajomo艣ci膮 oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mi臋sa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obs艂uga klienta.- G艂贸wne miejsce wykonywania pracy jest w Katowicach. Praca r贸wnie偶 w: Sosnowiec, D膮browa G贸rnicza, Olesno, Kluczbork.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 2 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomo艣膰 tradycji kuchni tureckiej oraz sk艂adnik贸w niezb臋dnych do przygotowania potraw tej kuchni. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego. Wymagana umiej臋tno艣膰 wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Katowice (艣l膮skie)
zgodnie z umow膮
US艁UGI GASTRONOMICZNO-ROZRYWKOWE LECH - 艁YSIAK L. - 2017-09-27 - Strza艂kowo (wielkopolskie)