KUCHARZ Węgierska Górka oferta pracy SAGO Sp. z o.o. "Karczma Pod Niedźwiedziem"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-05-25
Lokalizacja: Węgierska Górka (śląskie)
Pracodawca: SAGO Sp. z o.o. "Karczma Pod Niedźwiedziem"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zielona 224, 34-350 Węgierska Górka, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Węgierska Górka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żywiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Węgierska Górka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: SAGO Sp. z o.o. "Karczma Pod Niedźwiedziem"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Adres pracodawcy:
Zielona 224, 34-350 Węgierska Górka, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: żywiecki
Gmina pracodawcy: Węgierska Górka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Węgierska Górka
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 224
Profil działalności pracodawcy: Restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.05.2016
Oferta pracy ważna do: 31.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prowadzenie pojazdów, załadunek i rozładunek towaru
FIRMA SPEDYCYJNO-TRANSPORTOWA TOMASZ KARMOWSKI - 2017-11-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur; praca i kontakt z zespołem w języku hindii;umowa na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie dań głównie z ryb (smażalnia ryb) oraz dbanie o czystosć stanowiska pracy.
HANDEL I GASTRONOMIA Marek Siuda - 2018-03-14 - Okole (kujawsko-pomorskie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-12-21 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Sobieszyn (lubelskie)
Zarządzanie zespołem, układanie menu, gotowanie potraw kuchni polskiej
Alicja Konys "U Ali" - 2016-01-18 - Gdynia (pomorskie)
-
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Stanisław Węglarz - 2016-06-03 - Niechorze (zachodniopomorskie)
wyrób pizzyprzygotowywanie dań
FIRMA HANDLOWA - 2018-01-16 - Puck (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Lublin (lubelskie)
planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deserów, ciast, dekorowanie posiłków i wyrobów kulinarnych, sporządzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych posiłków i wyrobów kulinarnych, kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Zielona Góra (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKOŚĆ I CZYSTOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARDÓW
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-03-02 - Zawiercie (śląskie)
praca w kuchni, obsługa klientów
AGROFARMA EWA ZIÓŁKOWSKA - 2018-03-20 - Gołaszewo (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie posiłków
P.H.DABROV. Kazimierz Dąbrowski - 2018-05-07 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw, deserów,zamawianie produktów, sprawdzanie terminów przydatności
Pod Strzechą Robert Markowski - 2018-03-13 - Łuków (lubelskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Nowy Kiełbów (mazowieckie)
praca w kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2017-01-13 - Rytel (pomorskie)
praca związana z montażem i demontażem konstrukcji oraz rusztowań. Praca na terenie Elektrowni w godz.6-14,14-22
KV Danil System Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-02-27 - Brzezie (opolskie)
jw.
Investment Solutions Sp. z o. o. - 2018-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDAŃSKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Gdańsk (pomorskie)
dbanie o czystośc na stanowisku pracy, inicjatywa w zakresie kreowania potraw,racjonalne gospodarowanie towarem,
Dwor Sieraków Karolina Grabowska - 2016-10-28 - Sieraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, dbanie o dobór składników, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, składanie zamówień na produkty do przygotowywanie dań. Wymagania pracodawcy: wykształcenie min. zawodowe, mile widziane średnie zawodowe gastronomiczne, znajomość kuchni ukraińskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie: min 6 m-cy na podobnym stanowisku, mile widziana podstawowa znajomość języka angielskiego.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z tradycją według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni indyjskiej tradycyjnych receptur, marynowanie mięs na dania z pieca Tandoor, przygotowywanie mieszanki oryginalnych indyjskich przypraw
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Piaseczno (mazowieckie)
organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni
URBANOWICZANKA Janusz Senczek - 2016-06-08 - Tychy (śląskie)
Wykonywanie przeglądu stanu technicznego pojazdu samochodowego, diagnoza awarii mechanicznych, wykrywanie usterek, wykonywanie napraw mechanicznych
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Gdańsk (pomorskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Wałcz (zachodniopomorskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-01-04 - Starowa Góra (łódzkie)
Oferta stażu: przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
zarządzanie i praca w kuchni restauracji, przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dobra organizacja pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Radom (mazowieckie)
- sporzadzanie posiłków wg receptur,- dbanie o stanowisko pracy,- przekazywanie informacji potrzebnych produktach
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Myszków (śląskie)