KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA) Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań gotowych, prace porządkowe, obróbka wstępna warzyw, mięs, przygotowywanie pizzy,sporządzanie dokumentacji HACCP
Data publikacji: 2018-02-27
Lokalizacja: Gorlice (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań gotowych, prace porządkowe, obróbka wstępna warzyw, mięs, przygotowywanie pizzy,sporządzanie dokumentacji HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Godziny pracy: 11:00-19:00, 15:00-23:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorlice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Preferowane wykształcenie gastronomiczne.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy: restauracja-pub
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.02.2018
Oferta pracy ważna do: 16.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posilków według tardycyjnej receptury kurdyjskiej. Praca w godz.: 12-20. Umowa o pracę na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w Bursie Szkolnej w Inowrocławiu
Niepubliczna Bursa w Inowrocławiu - 2016-03-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków kuchni wschodniej
MEGA PIZZA Marcin Sobiech - 2017-08-29 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Kontakt: kariera (at) bristolbusko.pl
FONTIA Sp. z o.o. Kielce - 2016-03-17 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-08-03 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
,,Gospoda pod Różą" Anna Wawer - 2017-08-08 - Rudy (lubelskie)
mycie , sortowanie, pakowanie warzyw
GRUPA PRODUCENTÓW OWOCÓW I WARZYW POLFARM SP. Z O.O. - 2017-01-18 - Rzucewo (pomorskie)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obsługa urządzeń kuchennych- wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb- cieplna obróbka surowców: gotowanie, smażenie- przygotowanie zup, dań jarskich i mięsnych- sporządzanie surówek i deserów- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Libusza (małopolskie)
Wykonywanie prac spawalniczych
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Trojanowice (małopolskie)
- kompleksowa obsługa Klientów z sektora małych i średnich przedsiębiorstw zgodnie ze standardami firmy- rozpoznawanie potrzeb Klientów, profesjonalne doradztwo w wyborze produktów finansowych- pozyskiwanie i utrzymywanie długotrwałych relacji z Klientami Biznesowymi- stały rozwój kwalifikacji i uzupełnianie wiedzy w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi
Usługi Finansowe Wojciech Kaczmarzyk - 2017-05-26 - Gdynia (pomorskie)
Praca w barze na stacji paliw; praca w godz. 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-10
P.H.U.P ROLMASZ Sp.z o.o. - 2016-06-13 - Słupsk (pomorskie)
Uprawnienia Sanitarno-Epidemiologiczne, umiejętność sporządzania potraw, chęć do pracy, dyspozycyjność
Bar Słoneczna Polana - 2016-08-18 - Włodzimierzów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Płock (mazowieckie)
Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, staranna obróbka warzyw i innych surowców żywnościowych, stosowanie zasad GMP, GHP, HACCP.Umowa o pracę na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW W LUBLINIE - 2018-02-20 - Lublin (lubelskie)
produkcja potraw
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-03-06 - Augustów (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-01-18 - Karpacz (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca w godz. 6.00-14.00 w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2018-08-27 - Bielsko-Biała (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Łososina Dolna (małopolskie)
1.Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2.Prowadzenie magazynu.3.Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4.Prowadzenie ewidencji żywności.5.Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2016-09-09 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań.
Mała Gastronomia - 2017-02-22 - Zamość (lubelskie)
praca w barze, gotowanie potraw kuchni polskiej, przyrządzanie potraw
BAR Okruszek Danuta Romanowska - 2017-07-04 - Pułtusk (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań i kolacji oraz wydawanie. Około 168 godzin miesięcznie, od 6:00-9:00, od 16:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe( gastronomiczne), umiejetność pracy w zespole, b. dobra organizacja czasu pracy, ważna książeczka sanepidowska, doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań dla gości restauracji oraz podczas imprez okolicznościowych (wesela, bankiety),organizacja pracy pozostałego personelu kuchennego, dbanie o czystość miejsca pracy.
AGIT AGNIESZKA RYDZ - 2017-02-23 - Lublin (lubelskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:6.00-14.0014.00-22.00
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-06-28 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
USŁUGI ELEKTRYCZNO-GASTRONOMICZNO-NOCLEGOWE Krzysztof Jamrozy - 2018-05-07 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-10-17 - Suchoraba (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.Praca w przedziale czasowym od godz.
LES NOMADES RENE TSIKAMPOUNGUI - 2018-05-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie i robienie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie posiłków - organizacja pracy- czystość, sumienność
"IL PIRATA" Borys Nowicki - 2017-09-28 - Kosakowo (pomorskie)