KUCHARZ Wędrzyn oferta pracy 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
Data publikacji: 2017-09-21
Lokalizacja: Wędrzyn (lubuskie)
Pracodawca: 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wędrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sulęcin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka SANEPID-u
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem
Nazwa pracodawcy: 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Sulęcin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wędrzyn
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.09.2017
Oferta pracy ważna do: 20.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, TAJSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prowadzenie zajęć dydaktyczno–wychowawczych nauczając wychowania fizycznego, dbając, aby uczniowie nabyli wiedzę i umiejętności określone w podstawach programowych kształcenia ogólnego.
ZESPÓŁ SZKÓŁ W CHOBIENI - 2017-03-10 - Chobienia (dolnośląskie)
Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni tureckiej i arabskiej. Poziom wykształcenia średnie zawodowe kierunkowe gastronomiczne; umiejętności gastronomiczne znajomość kuchni arabskiej i tureckiej; uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku 2 lata.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lublin (lubelskie)
Sporządzanie obiadów
Bar U Jana s.c. J.Falba,J.Wyszyński Turzyn 89 ,Brańszczyk - 2018-02-21 - Turzyn (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni tajskiej
JFM Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłkówpraca w sezonie marzec - październik 2017miejsce wykonywania pracy - trasa objazdowa lunaparku w Polsce
Przedsiębiorstwo Rozrywkowe Robland Zamelek Teresa - 2017-01-16 - Leszno (wielkopolskie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej (sumusa-kuskus-kebab)kuchni tureckiej, zamawianie zakupów od osób, hurtowników anglo-języcznych.wymiar czasu pracy 1/2 etatu, umowa na czas określony min.3 lata.
"AMINITI KEBAB" Mahmoud El Gharib - 2017-09-27 - Słupsk (pomorskie)
Gospodarowanie zasobami magazynowymi
Andrex-Dąbrowski Spółka Jawna - 2016-08-12 - Brzyście (podkarpackie)
przygotowanie posiłków dla placówek oświatowych
FHU "MIXLINE" Maciej Świstek - 2016-12-09 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie śniadań i obiadów dla kadry. Żywienie zbiorowe dla 250 - 300 osób.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i gramatur w restauracji włoskiej między inn. pizzy
TRENTO FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-16 - Krzywaczka (małopolskie)
szef kuchni, obróbka mięsa wołowego, organizacja pracy - menadżer kuchni, kalkulacja dań, wprowadzanie nowych potraw, szkolenie pracowników, gotowanie na żywo (przy kliencie)
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2016-05-11 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 lub 8-20 w Kołobrzegu, również w weekendy.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2017-02-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa klientów w bazie
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Kamionki Małe (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Łochów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Pogwizdów (śląskie)
praca w cateringu (czasami również w weekendy)wykształcenie bez znaczeniawymagane doświadczenie
Przedsiębiorstwo Handlowo usługowe MARTA PRAJSNAR - 2017-08-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Prace remontowo- wykończeniowo- budowlane polegające na malowaniu ścian, układaniu glazury, szpachlowaniu ścian.
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie posiłków, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie, praca na pół etatu od poniedziałku do niedzieli.
USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN - 2016-05-30 - Stara Wieś (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-09-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Jarosław (podkarpackie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 pełnych miesięcy w ramach pełnego oddelegowania. Praca w godz.: 9:00-21:00, 2 dni pracy, 2 dni wolne. Proponowany okres zatrudnienia: rok.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace przy remontach oraz konserwacji instalacji elektrycznych. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7-15. Wynagrodzenie 2100 zł brutto na okresie próbnym. Miejsce wykonywania pracy Kraków-Nowa Huita.
Bogumiła Domin Zakład Eksploatacji Budynków - Awaryjne Pogotowie Techniczne KRAKOPOL - 2018-01-04 - Kraków (małopolskie)
-
MONO S.C. - 2018-03-21 - Kościerzyna (pomorskie)
Oferta stażu dla osób młodych (do 30 roku życia) pozostających bez pracy na regionalnym rynku pracy, zakwalifikowanych do II profilu pomocy (Projekt POWER)Wykształcenie min. średnie; znajomość zasad rachunkowości; obsługa urządzeń biurowych; wysyłanie korespondencji; księgowanie faktur inwestycyjnych; rozliczanie delegacji krajowych i zagranicznych; jedna zmiana; miejsce odbywania stażu: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, przestrzeganie zasad BHP, nadzorowanie świeżosci używanych składników.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2017-10-02 - Niepołomice (małopolskie)
Gotowania, przyrządzanie potraw kuchni lokalnej i ukraińskiej , ustalaniemenu.
OPOLANKA Sp. z o.o. Sp. k - 2018-08-29 - Opole (opolskie)
kucharz
Gościniec " NAD GOPŁEM " Piotr Chojnacki - 2016-11-07 - Grodztwo (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z przepisami HACCP i zasadami zdrowego, racjonalnego żywienia, - pobieranie, oznakowanie i właściwe przechowywanie próbek żywności z każdego posiłku, - utrzymanie w należytym porządku maszyn i sprzętu kuchennego oraz innych przedmiotów służących do przygotowywania, podawania posiłków oraz utrzymanie własciwego stanu sanitarnego pomieszczeń produkcyjnych zaplecza kuchennego. Praca w godz.: 7:00-15:00, 10:00-18:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 322 15 13, preferowany osobisty.
Dom Pomocy Społecznej im. Świętej Rodziny - 2017-09-04 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie dań obiadowych- kuchnia polska
LA FARFALLA SP. Z O.O. Z KAPITAŁEM ZAGRANICZNYM - 2017-09-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)