KUCHARZ Kamionki Małe oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa klientów w bazie
Data publikacji: 2016-03-03
Lokalizacja: Kamionki Małe (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kamionki Małe, powiat: toruński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa klientów w bazie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca Ośrodek Wypoczynkowy Pokoje Gościnne Polanka
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamionki Małe
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: toruński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Toruńskiego
Adres pracodawcy:
Towarowa 4/6, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Toruń
Gmina pracodawcy: Toruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Toruń
Ulica pracodawcy: Towarowa
Numer budynku pracodawcy: 4/6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Toruńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.03.2016
Oferta pracy ważna do: 30.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw w kuchni przedszkolnej dla dzieci :-śniadania, -zupy-drugie dania z uwzględnieniem zasad zdrowego żywienia-deserów i ciast
Little Umbrella Sp. z o.o. - 2019-02-13 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowe o pracę na czas nieokreslony w godz. 8-16, 14-22 w Kołobrzegu. Pracodawca zapewnia wyżywienie w godzinach pracy. Praca również w weekendy.
"PPHU Bożena- Zbigniew Sarna" Zbigniew Sarna (Restauracja Fishka-fiszka) - 2016-04-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomość receptur kuchni bengalskiej; właściw dobór i obróbka surowców.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Łódź (łódzkie)
Według zawodu
Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała - 2017-08-22 - Żary (lubuskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2250-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-12-27 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków- sniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą
Rewita Sp. z o.o. - 2017-06-28 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pieczywa do wypieku i pomoc w wypieku
kontakt przez OHP - 2018-04-16 - Gorlice (małopolskie)
w/g stanowiska.
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
THB SP. Z O. O. - 2017-04-27 - Gdynia (pomorskie)
utrzymanie czystości w obiektach użyteczności publicznej z należytą starannością,praca w godz.8-13 lub 16-19
Glanz Company Personel Service Beata Stefanowicz - 2016-01-08 - Olsztyn (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przeglądy i naprawy maszyn w oddziale firmy i u klienta. Zamawianie części, umawianie wizyt.
Hand sp. z o.o. sp. k. - 2018-05-02 - Sulechów (lubuskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Jawor (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa kuchni i stołówki, prace porządkowo - gospodarcze.
25 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Białymstoku - 2016-08-08 - Białystok (podlaskie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
przygotowywanie posilków z menu kuchni ukraińskiej, ustalanie menu, robienie zakupów
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprzętu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2017-02-23 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tajskiej i wietnamskiej
"BL & DA" Sp.z.o.o - 2015-12-21 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Szczekarków-Kolonia (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Chrzanowo (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawane posiłków
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2017-03-20 - Firlej (lubelskie)
j.w
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków w restauracji. Praca w godzinach 8-22, sporadycznie praca w godzinach nocnych do ok 5, 6 rano.
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie - 2016-03-17 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2015-11-26 - Radocza (małopolskie)
pozyskiwanie nowych klientów oraz rozwijanie kontaktów handlowych z istniejącymi klientami, rozpoznawanie potrzeb klientów oraz dostarczanie im stosownych rozwiązań i produktów, tworzenie dokumentacji handlowej.
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Zabrze (śląskie)
Właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzonych potraw. Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
Agnieszka Darznik - 2019-05-02 - Gdańsk (pomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW,-SZYKOWANIE KANAPEK, SURÓWEK, DESERÓW,-POMOC KUCHARZOWI I PRZYGOTOWYWANIU OBIADÓW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-06 - Polkowice (dolnośląskie)
Obsługa klientów.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2019-04-17 - Żyznów (podkarpackie)