KUCHARZ Żary oferta pracy Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 493 PLN
Zakres obowiązków: Według zawodu
Data publikacji: 2017-08-22
Lokalizacja: Żary (lubuskie)
Pracodawca: Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11 Listopada 33, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Według zawodu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 493 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach 06:00-14:00 oraz 09:00-17:00.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 493 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Kierunek/ specjalność: kucharz, doświadczenie zawodowe minimum 2 lata na stanowisku kucharza.
Nazwa pracodawcy: Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
11 Listopada 33, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, inny - SKIEROWANIE Z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żarski
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żary
Ulica pracodawcy: 11 Listopada
Numer budynku pracodawcy: 33
Profil działalności pracodawcy: Bar HADES
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.08.2017
Oferta pracy ważna do: 21.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
nauczanie przedmiotów logistycznych w technikum
SZKOŁY SOKRATES SP Z O O, Technikum Menedżerskie - 2017-08-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zapoznanie się z przepisami z zakresu ochrony środowiska, współudział w rozpatrywaniu wniosków wpływających do wydziału, współudział w postepowaniou administracyjnym i przygotowywanie projektów decyzji, przygotowywanie korespondencji do wysłania archiwizacja
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej - składanie zamówień, układanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Żyrardów (mazowieckie)
Pomoc na kuchni. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Forma kontaktu: osobiście w godz. 8-16, osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godz. 8-16.
Dom Pogodnej Starości "LEŚNE WROTA" - 2016-04-25 - Kostkowo (pomorskie)
Prace gospodarcze na terenie gminy Sadki m.in.: utrzymanie porządku i czystości w wyznaczonych pomieszczeniach zakładu i wokół budynku, pielęgnacja trawników, rabat kwiatowych, drzew, krzewóww, wykonywanie nieskomplikowanych napraw niewymagających kwalifikacyjnych umiejętności oraz utrzymanie podstawowego sprzętu gospodarczego w należytym stanie technicznym.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2018-02-06 - Rozewie (pomorskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-03-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie sklepu, kierowanie zmianą
MILA SPÓŁKA AKCYJNA (DAWNIEJ: MARKET - DETAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA) - 2017-06-21 - Kraków (małopolskie)
LOGISTYKA MAGAZYNOWA,ROZŁADUNEK I ZAŁADUNEK TOWARU, PRZYGOTOWANIE TOWARU DO WYSYŁKI, BIEŻĄCE PRACE
ARKUS & ROMET GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-17 - Podgrodzie (podkarpackie)
przygotowanie posiłków wg karty menu,obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Gorlice (małopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Żagań (lubuskie)
przygotowanie dań, ustalanie menu, dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Chorzów (śląskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującym standardem. Przygotowywanie dań a la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych. Dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.
HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Spółka Jawna - 2018-08-02 - Płock (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw wg kary dań
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2018-07-19 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
Osteria del Mercato - 2016-09-26 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; równoważny system czasu pracy
Przedsiębiorstwo MORZE - 2017-06-02 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa programu komputerowego, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-04-19 - Słubice (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zamawianie towaru u dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Strzegom (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw oraz ich pakowamnie w celu magazynowania, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, wydawanie posiłków. Wymagania: dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, wysoka kultura osobista, dokładność, staranność, rzetelność, doświadczenie na stanowisku kucharza, kreatywność. Rodzaj umowy - umowa zlecenie.
Gastro serwis Damian Komor - 2017-06-19 - Reda (pomorskie)
wg.programu
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Konikowo (warmińsko-mazurskie)
ręczny wyrób pizzy, przygotowanie składników do pizzy, obsługa pieca
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Produkcja kulinarna, w tym dania mączne, ciasta, surówki, sałatki; utrzymanie czystości w kuchni zgodnie z wymogami sanitarnymi.Praca na umowę zlecenie, ok. 160 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność w godz.8:00-22:00 i wg grafiku w soboty, niedziele.Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.Oferta dsotępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Puławy (lubelskie)
wg stanowiska
Tomasz Helt "TOMEX" - 2016-03-10 - Jastrowie (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z karta dań, wydawanie dań. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 10-24, wg grafiku. Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 1 rok, aktualna książeczka sanepidowska.
GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-09-15 - Wejherowo (pomorskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
sprzedaż i obsługa klienta w sklepie;- obsługa kasy fiskalnej,- dbanie o ekspozycję towarów;- przyjmowanie dostaw;- dbanie o porządek
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Łódź (łódzkie)
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów,- sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji, - dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków,- udoskonalanie menu,
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-07-20 - Lublin (lubelskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z zamówieniem klienta.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Suwałki (podlaskie)