KUCHARZ Wejherowo oferta pracy GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 800 - 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z karta dań, wydawanie dań. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 10-24, wg grafiku. Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 1 rok, aktualna książeczka sanepidowska.
Data publikacji: 2016-09-15
Lokalizacja: Wejherowo (pomorskie)
Pracodawca: GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Jakuba Wejhera 2, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z karta dań, wydawanie dań. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 10-24, wg grafiku. Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 1 rok, aktualna książeczka sanepidowska.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 800 - 2 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wejherowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wejherowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wejherowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 800 - 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Pl. Jakuba Wejhera 2, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Wejherowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wejherowo
Ulica pracodawcy: Pl. Jakuba Wejhera
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.09.2016
Oferta pracy ważna do: 14.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
STYRO-PAPEX Robert Ptasiński, Wiesława Ptasińska - 2016-04-12 - Wielka Wieś (małopolskie)
Przygotowanie potraw, dbanie o czystość i porządek, wydawanie potraw.Miejsce pracy: Wrocław, ul. NożowniczaDyspozycyjność 8-20Min. 100 h pracy w miesiącusala G
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWYANIE POSIŁKÓW, USTALANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Maciejewo (zachodniopomorskie)
WYKONYWANIE POLECEŃ WYDAWANYCH PRZEZ PRZEŁOŻONYCH DOTYCZĄCYCH MIEJSCA, ZAKRESU I SPOSOBU WYKONYWANIA PRAC, PRZESTRZEGANIE NORM JAKOŚCIE
PRZEDSIĘBIORSTWO WODNO-MELIORACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-23 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Praca na kuchni.
SZKÓŁKARSTWO OZDOBNE METALEX GRUDZIŃSKI JÓZEF - 2016-06-01 - Konin (wielkopolskie)
-
MATRIX Katarzyna Stankowska - 2016-06-08 - Kościerzyna (pomorskie)
Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, trzy letni staż pracy ma podobnym stanowsku, kurs i doświadczenie w kuchni japońskiej i ukraińskiej, obróbka ryb, mięs, przygotowanie zup. Godziny pracy do omówienia z pracodawcą. Kontakt telefoniczny.
POLSKI KATERING SP. Z O.O. - 2016-10-31 - Rybnik (śląskie)
utrzymanie należytej czystościi porządku w pomiszczeniach kuchennych, przgotowywanie, procjowanie i wydawanie posułkó, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higenie pracy, ustalanie karty dań
OHP Mazowiecka Wojewódzka Komenda w Warszawie - 2017-11-22 - Ciechanów (mazowieckie)
Wymagania:Zdolność szybkiego uczenia się, sumienność, dyspozycyjność, chęć do pracyDoświadczenie w pracy na produkcji bardzo mile widziane, Doświadczenie na stanowisku ślusarz lub stolarz bardzo mile widziane.Dyspozycyjność do pracy w systemie 3-zmianowymOferujemy:Umowę o pracę, Atrakcyjne wynagrodzenie rosnące proporcjonalnie wraz ze stażem w spółcePremie dodatkowe, Pakiet socjalny (m.in. prywatna opieka medyczna, karta multisport).Stabilne zatrudnienie - po roku pracy istnieje możliwość zatrudnienia na czas nieokreślonyDojazdy autobusem firmowym z kierunków: Racibórz, Rybnik, Wodzisław Śląski, Głubczyce, Grabówka, Kuźnia Raciborska
Eko-Okna sp.zo.o Racibórz - 2018-03-02 - Kornice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-10-07 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński - 2017-07-25 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie dań, obsługa gości, dbanie o czystość i porządek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-08-23 - Baboszewo (mazowieckie)
gotowanie,pratrzadzanie i wydawanie potraw, obróbka termiczna mięsa
Hotel "MARIA"-Maria Jurewicz /Strzelin - 2016-05-23 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Karczma Młyn S.R.O Sp. z o.o. - 2018-04-10 - Kluszkowce (małopolskie)
Przygotowwanie dań kuchni japońskiej, w tym sushi.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
-
Gabinet Stomatologiczny MEDIX Ewa Grażyna Duraj - 2017-12-19 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
Sala Zabaw Tęczowa Kraina Angelika Wilbrandt - 2017-11-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Wysokość wynagrodzenia brutto 2000zł 2500 zł. Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-20.00 w celu ustalenia terminu spotkania.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR - 2016-02-03 - Ustka (pomorskie)
przyrządzanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Lubin (dolnośląskie)
WG STANOWISKA
"LABORUM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-06 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy. Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi dietetyka, sprawowanie nadzoru nad stanem magazynu.
CONSULTIS Konrad Ciastoch - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe dla 48 osób) według jadłospisu uwzględniającego diety zgodnie z procesem technologicznym, dbanie o najwyższą jakośc i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu oraz pomieszczeń kuchennych. Praca w Bielsku-Białej, w równoważnym systemie czasu pracy (6.00-18.00 lub 6.00-14.00) od poniedziałku do niedzieli według harmonogramu.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA PRZEWLEKLE CHORYCH - 2016-03-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
- przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej- znajomość przepisów dań kuchni indyjskiej- znajomość przypraw kuchni indyjskiej- obsługa maszyn niezbędnych do przygotowywania dań
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie potraw,- obróbka wstępna surowców,- obróbka termiczna produktów,- krojenie, mieszanie oraz czynności związane ze sprzątaniem po zakończonej pracy jak i w trakcie,
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc.
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)