KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej- znajomość przepisów dań kuchni indyjskiej- znajomość przypraw kuchni indyjskiej- obsługa maszyn niezbędnych do przygotowywania dań
Data publikacji: 2018-02-09
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej- znajomość przepisów dań kuchni indyjskiej- znajomość przypraw kuchni indyjskiej- obsługa maszyn niezbędnych do przygotowywania dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.02.2018
Oferta pracy ważna do: 23.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, cziast i deserów. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Hotelik Orański Barbara Bartecka - 2018-05-07 - Stara Morawa (dolnośląskie)
szycie p[okryć do foteli samochodowych
HR WORK Polska - 2016-06-23 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (kebab), obróbka mięsa, produkcja mięsa do kebabu
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Przemyśl (podkarpackie)
sporządzanie posiłków, zabezpieczanie surowców i półproduktów przed zepsuciem; dbanie o czystość w miejscu pracy; praca w godz. 16.00-22.00 zgodnie z grafikiem, także w weekendy; I umowa na okres próbny, następnie na czas nieokreślony
DOM TURYSTY- USŁUGI NOCLEGOWE SOBCZAK MACIEJ - 2018-08-27 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowanie dań obiadowych, pizzy, dbanie o prządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Jawor (dolnośląskie)
samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni indyjskiej, orientalnej bez używania półproduktów, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Otwock (mazowieckie)
Wg wskazanego stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Kraków (małopolskie)
kucharz/ pomoc kuchenna
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-12-08 - Gryfice (zachodniopomorskie)
- sporządzanie potraw wedle podanych przepisów oraz zgodnie z kartą menu ,- dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny na stanowisku pracy,- spełnianie wymogów sanitarno-higienicznych,- dbałość o świeżość produktów kulinarnych,- bezwzględne przestrzeganie przepisów BHP,
JOL-MARK SP.Z O.O. - 2017-05-16 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
wyrabianie ciasta i wypiekanie pieczywa - zgodnie z recepturami
kontakt przez OHP - 2016-10-11 - Pyskowice (śląskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Skomielna Biała (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
CYGAN ANDRZEJ Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe - 2015-11-09 - Koziegłówki (śląskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
RESTAURACJA MAXI PIZZA - 2016-01-13 - Będzin (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw według receptur kuchni polskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO "HOTELE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-31 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i obsługa wydarzeń w Centrum Konferencyjnym Fundacji Eurohelp, ewentualnie przygotowywanie cateringu zewnętrznego w centrum konferencyjnym.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie miejsca pracy, obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoców, przygotowywanie mięs. Przygotowanie potraw zgodnie z kartą dań i receptur. Wydawanie potraw, utrzymywanie czystości w kuchni i zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, stołów, podłóg, maszyn oraz naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Ropa (małopolskie)
Przygotowanie dań z karty, dbałość o czystość w miejscu pracy. Kontakt tel. 792 520 680
P.R.Z.Y.J.A.C.I.E.L.E Łukasz Czerwik - 2016-03-24 - Kielce (świętokrzyskie)
Prowadzenie i organizacja różnych form szkolenia, zleconych przez pracodawcę. Szkolenie zespołu tureckojęzycznego. Bezpośredni kontakt z uczestnikami szkolenia
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Łódź (łódzkie)
Utrzymanie stanu taboru, bieżące naprawy.
4 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA - 2018-06-20 - Milicz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 130 osóbSpotkanie z pracodawcą dnia 27.01.2016r. godz: 13:00, pok. nr 13 tut. PUP.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. - 2016-01-15 - Stegna (pomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
utrzymywanie kontaktów z klientami portugalskojęzycznymi oraz budowanie relacji pozwalajacych na dłuższą współpracę , udzielanie klientom informacji o usługach, produktach firmy, dbałość o właściwy przepływ informacji , przygotowanie odpowiedniej dokumentacji i raportów
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Rzeszów (podkarpackie)
Obróbka produktów, przyrządzanie potraw, dekoracja półmisków, porcjowanie obsługa urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Włodawa (lubelskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Lubsko (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Socjalna "NA WSPÓLNEJ" - 2017-07-05 - Ostrołęka (mazowieckie)
Prowadzenie analiz finansowych, opracowanie raportów, współpraca z innymi działami firmy, monitorowanie rozliczeń podatkowych, sporządzanie sprawozdań finansowych.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potrwa w restauracji w/g menu, przygotowywanie składników, dbanie o czystość w miejscu pracy.
Łowcy Pracy Jakub Będkowski - 2016-10-06 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)