KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA) Ropa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie miejsca pracy, obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoców, przygotowywanie mięs. Przygotowanie potraw zgodnie z kartą dań i receptur. Wydawanie potraw, utrzymywanie czystości w kuchni i zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, stołów, podłóg, maszyn oraz naczyń.
Data publikacji: 2016-10-25
Lokalizacja: Ropa (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Ropa, powiat: gorlicki, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie miejsca pracy, obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoców, przygotowywanie mięs. Przygotowanie potraw zgodnie z kartą dań i receptur. Wydawanie potraw, utrzymywanie czystości w kuchni i zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, stołów, podłóg, maszyn oraz naczyń.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: godziny pracy:12-2014-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ropa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy: Placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.10.2016
Data dodania oferty pracy: 24.10.2016
Oferta pracy ważna do: 23.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konfenercyjncybi imprez okolicznościowtcg oraz zapewnienie ich wysokiej jakości zgodnej ze starndardami sieci Qubus Hotel
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Gdańsk (pomorskie)
sprzątanie, sprzedaż, gotowanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, indyjskiej oraz bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahaman - 2016-07-15 - Łowicz (łódzkie)
- praca w magazynie chlodni
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni arabsko-tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ MIĘSNYCH, JARSKICH, POŁMIĘSNYCH, PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ WYNIKAJĄCYCH ZE SPECYFIKI ZAJMOWANEGO STANOWISKA, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE I POD PRESJĄ CZASU, DBANIE O WŁAŚCIWY STAN TECHNICZNY URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, SPRZĄTANIE I MYCIE STANOWISKA PRACY
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
praca w bufecie, obróbka warzyw i owoców, przygotowywanie posiłków do wydania
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Głogów (dolnośląskie)
wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne, staż pracy 2 lata na stanowisku kucharz, umiejętność przyrządzania i przygotowywania potraw, znajomość języka arabskiego, przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej,
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Ząbki (mazowieckie)
Mycie skrzynek po wylęgu. Praca w godzinach nocnych.
BEJUR sp. z o.o. - 2017-09-06 - Wolsztyn (wielkopolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
"PALMAR" SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2018-03-13 - Pleszew (wielkopolskie)
praca w kuchni z wdrożonym HCCP.produkcja Żywności od podstaw do finalnego produktu.Obróbka wstępna warzyw i mięsa,praca w kuchni przy produkcji wyrobów macznych.sprzatanie pomieszczeń kuchennych
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2018-08-22 - Sulbiny (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i pieczenie ciast
Konwikt Kapłanów Warmińskich - 2016-09-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Praca na w/w stanowisku obejmuje zakup i zamówienia towarów zgodne z jakością i standardem firmy. Do obowiązków pracownika należy również kontrola towaru w magazynie i ich prawidłowe przechowywanie zgodnie ze standardami firmy. Wymagana jest również umiejętność tworzenia menu jak i przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, zarządzanie pracą personelu, dbanie o utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2016-10-21 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowanie potraw,- ustalanie karty dań,
AGNIESZKA WESPA - 2018-03-22 - Szamotuły (wielkopolskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw oraz dbanie o czystość swojego miejsca pracy. Umiejętność pracy w zespole.
VINDI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-04 - Sopot (pomorskie)
ewidencjonowanie i rozliczanie czasu pracy, przygotowywanie i rozliczanie wynagrodzeń, sporządzanie deklaracji ZUS. US, GUS, PRON, prowadzenie rozliczeń i korespondencji w sprawach pracowniczych, obsługa pracowników w zakresie bieżących spraw kadrowo-płacowych, obsługa systemu SODIR
Spółdzielnia Socjalna "OPOKA" - 2018-07-27 - Chechło (małopolskie)
jw.
Szkoła Podstawowa Specjalna nr 177 (dawniej Zespół Szkół Specjalnych nr 92) - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
jw
Przedszkole nr 425 - 2016-08-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie całodziennych posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Bochni - 2017-11-22 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnych-bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Łomża (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz.12.00-20.00
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2017-05-05 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych, śniadań i bufetów, przygotowywanie menu, sporządzanie potraw z kuchni międzynarodowej i regionu Turyngii, współpraca z pozostałym zespołem.
kontakt przez OHP - 2016-09-16 - Niemcy (Niemcy)
praca w przedszkolu w zespole, kuchnia wegańska bezglutenowa
Przedszkole niepubliczne PAPROTKA Justyna Mucharska - 2016-06-27 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Kartuzy (pomorskie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Lubochnia (łódzkie)
prace gastronomiczne
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-12-27 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
,,Gamp'' Paweł Sawicki w Suchowolcach - 2016-09-09 - Suchowolce (podlaskie)
przygotowanie dań kuchni ukraińskiej, zamawianie produktów,
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Tychy (śląskie)
zgodnie z zawodemWyksztalcenie średnie zawodowe lub zawodowe kierunkowe, mile widziane doswiadczenie zawodoweWynagrodzenie 2300 zł netto/miesięcznie
Sady Operator Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Pruszków (mazowieckie)
praca na kuchni-przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Przasnysz (mazowieckie)