KUCHARZ Przasnysz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca na kuchni-przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-09-10
Lokalizacja: Przasnysz (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Przasnysz, powiat: przasnyski, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca na kuchni-przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Przasnysz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: przasnyski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.09.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przasnyszu
Adres pracodawcy:
B.Joselewicza 6, 06-300 Przasnysz, powiat: przasnyski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: przasnyski
Gmina pracodawcy: Przasnysz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Przasnysz
Ulica pracodawcy: B.Joselewicza
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przasnyszu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZA GRANIC臉. DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY. praca w godz. 6-22
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Pruszk贸w (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, da艅 dostosowanych do indywidualnych okoliczno艣ci i wymaga艅 klient贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE SP脫艁KA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-08-08 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
sprzeda偶 i obs艂uga klienta w sklepie firmowym -spo偶ywczym OSM w 艁owiczu
Okr臋gowa Sp贸艂dzielnia Mleczarska w 艁owiczu - 2018-05-09 - 艁owicz (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 100 os贸b
Dom Zakonny Ksi臋偶y Werbist贸w - 2015-11-30 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedzia艂ku do soboty.
BAR POD BRZ脫ZKAMI " PRZYSMAK" S.C. - 2016-11-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
robienie pizzy
PUH Wojciech Fr膮ckowiak -Zajazd K艂eckowianka - 2017-02-06 - K艂ecko (wielkopolskie)
monta偶 i demonta偶 konstrukcji stalowych
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Zajezierze (pomorskie)
r臋czna obr贸bka metalu- obr贸bka mechanicznych element贸w maszyn, urz膮dze艅 i przyrz膮d贸w
kontakt przez OHP - 2016-07-05 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
Katarzyna Pra偶uch MASUM KEBAB - 2017-05-11 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
"DELICTUS" Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie obiad贸w, przetwor贸w, jarzyn, utrzymanie czysto艣ci w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie dan kuchni polskiej, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
F.U. Aleksandra Tomczyk - 2018-08-21 - Mys艂owice (艣l膮skie)
gotowanie w szpitlu ,obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej - 2017-05-22 - Nowy Adam贸w (艂贸dzkie)
Prowadzenie kuchni,przygotowywanie da艅.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe TURKUS Jacek U艂anowicz - 2016-06-13 - Suwa艂ki (podlaskie)
Zakres obowi膮zk贸w: produkcja posi艂k贸w na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania zwi膮zane z prac膮 kuchni. Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu - 2017-09-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z kart膮 Menu.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Bytom (艣l膮skie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Kuchnia w艂oska.
TU I TERAZ SP Z O O - 2016-05-23 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
PIERROT BAR PIETROWSKI PIOTR - 2017-06-01 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
szycie odzie偶y, umiej臋tno艣膰 czytania angielskoj臋zycznych specyfikacji technicznych zwi膮zanych z produkcj膮
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Rybaki (lubelskie)
Praca jako kucharz-pizzerman. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia
PIZZERIA Kotynia Rafa艂 - 2017-06-28 - Je偶贸w (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
dostarczanie przesy艂ek kurierskich
PATRON SERVICE Sp. z o. o. - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
/
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga stanowiska ma艂a gastronomia
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWE "NOMAX" W.NOWAKOWSKI SP脫艁KA JAWNA - 2016-11-02 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw ukrai艅skich. Wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe. Roczne do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze znajomo艣ci膮 regionalnej kuchni ukrai艅skiej. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2017-09-20 - S艂o艅sk (lubuskie)
- przygotowywanie potraw z wykorzystaniem oryginalnych receptur i przypraw kuchni japo艅skiej- kierowanie zespo艂em ludzi
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Samodzielna praca na stanowisku kucharz, przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie, dbanie o porz膮dek w kuchni
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "Skorpion" - 2016-02-08 - Zawady (艂贸dzkie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napoj贸w, i p贸艂produkt贸w kulinarnych. Obs艂uga narz臋dzi i sprz臋tu stosowanego w gastronomii, ocena jako艣ciowa surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mielec (podkarpackie)