KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw z wykorzystaniem oryginalnych receptur i przypraw kuchni japońskiej- kierowanie zespołem ludzi
Data publikacji: 2018-06-11
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw z wykorzystaniem oryginalnych receptur i przypraw kuchni japońskiej- kierowanie zespołem ludzi
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: WYMAGANA DOBRA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.06.2018
Oferta pracy ważna do: 25.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
1. Zapoznanie się z pracą w pizzerii.2. Zapoznanie się z posługiwaniem i obsługą urządzeń w zakładzie.3. Przygotowanie potraw, napojów i deserów.4. Utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.5.Nauka stosowania i przygotowania różnych przypraw do sałatek itp.6. Nauka pieczenia ciast itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Stężyca (pomorskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lubycza Królewska (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskich. Wymagana znajomość kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, praca na kuchni, dwie zmiany 8.00-16.00, 12.00-20.00
RESTAURACJA BAZYLIA PIZZA & PASTA MATEUSZ FIJAŁKOWSKI - 2016-06-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, wydawanie konsumentom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2015-12-02 - Łask (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Osoba z doświadczeniem na stanowisku kucharza - samodzielna. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawcą.
ZAJAZD KARLICZEK U MARKA S.C. MAREK BRUNON MAREK-BUGIEL TERESA - 2016-01-26 - Świerklany Górne (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez
KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk - 2016-01-13 - Ploski (podlaskie)
Prace introligatorskie, odbieranie gotowych elementów z maszyn poligraficznych
"KLAMA", "TIF-TRANS" Marek Temple - 2016-07-29 - Sułkowice (małopolskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni śródziemnomorskiej.- Wynagrodzenie: od 3000 do 4000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godz.: 09:00-23:00 + soboty i niedziele wg grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w zawodzie, mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt tel. (605-960-135) lub e-mail: restauracja (at) terramarek.pl
TERRA MARE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-14 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji, dbanie o zaopatrzenie restauracji, praca w godz. 12-20
Barbara Stora GASTRONOMIA HOTELARSTWO - 2017-01-24 - Raszowa (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie dań polskich, wyawanie dań klientom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2016-03-29 - Łask (łódzkie)
Przygotowywanie planu zamówień materiałów, urządzeń,dokumentacji i innych związanych z budową, kierowanie realizacją budowy i jej nadzór. Przygotowywanie harmonogramu prac, wypełnianie obowiazków wynikajacych z prawidłowej realizacji inwestycji.
Przedsiębiorstwo Budowlane "IN-TECH" J. Paprocki Świdwin - 2016-01-29 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Prowadzenie pojazdu, dbanie o samochód, praca biurowa i na magazynie.
"DOMINO - TRANS" - 2018-02-20 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Kucharz/barmanJedna zmiana:od 15-23
Magda Krystian M&K - 2016-05-13 - Chorzelów (podkarpackie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2015-12-24 - Żuromin (mazowieckie)
utrzymanie czystości na obiekcie
P.PU. CZA-TA NICIAK Sp.jawna - 2017-03-03 - Kraków (małopolskie)
praca w Gogolinie w Pizzerii Marioni
PAK Marta Janicka - 2016-10-17 - Kamionek (opolskie)
sporządzanie posiłków wg ustalonego jadłospisu, dbanie o czystość naczyń i sprzętu kuchennego
Zespół Opieki Zdrowotnej w Chełmnie - 2017-10-31 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park Spółka z o.o. - 2016-08-29 - Radocza (małopolskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów; przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe; obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-04-08 - Zielona Góra (lubuskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-05-31 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Miejsce pracy: Restauracje LDT, m. in. Wrocław, ul. ZachodniaDyspozycyjność 10-20 od poniedziałku do niedzieliSala G
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami, układanie menu, nadzór nad jakością zamawianych produktów, utrzymywanie stanowisk pracy zgodnie z wymogami sanepid.
BISS GROUP SP. Z O.O. - 2017-01-12 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2017-03-10 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
- przygotowanie posiłków - śniadania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku- współpraca z pracownikami z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)