KUCHARZ Katowice oferta pracy TERRA MARE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków kuchni śródziemnomorskiej.- Wynagrodzenie: od 3000 do 4000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godz.: 09:00-23:00 + soboty i niedziele wg grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w zawodzie, mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt tel. (605-960-135) lub e-mail: restauracja (at) terramarek.pl
Data publikacji: 2017-06-14
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: TERRA MARE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żyzna 2, 40-314 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków kuchni śródziemnomorskiej.- Wynagrodzenie: od 3000 do 4000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godz.: 09:00-23:00 + soboty i niedziele wg grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w zawodzie, mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt tel. (605-960-135) lub e-mail: restauracja (at) terramarek.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: od 3000 do 4000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w zawodzie, mile widziana książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy:
TERRA MARE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Żyzna 2, 40-314 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt tel. (605-960-135) lub e-mail: restauracja (at) terramarek.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.terramare.pl
Ulica pracodawcy: Żyzna
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.06.2017
Oferta pracy ważna do: 14.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Konikowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, krojenie mięsa typu kebab oraz przygotowanie z niego kanapek
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Bełchatów (łódzkie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów kuchni ormiańskiej oraz gruzińskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piaseczno (mazowieckie)
naprawa maszyn rolniczych
Andrzej Rudek Import-Export - 2016-07-19 - Dmenin (łódzkie)
przygotowanie posiłków od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2019-10-11 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla gości.
"KRAKOWSKA FUNDACJA CENTRUM INFORMACJI, SPOTKAŃ, DIALOGU, WYCHOWANIA I MODLITWY W OŚWIĘCIMIU" - 2019-01-07 - Oświęcim (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,PÓŁPRODUKTÓW ORAZ MENU Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARÓW OD DOSTAWCÓW POCHODZENIE WIETNAMSKIEGO JAK I Z KRAJU WIETNAM.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY :TARASY ZAMKOWE LOKAL FC07/THAI WOK
kontakt przez PUP - 2019-09-17 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg ustalonych recepturzarządzanie produktami oraz gospodarką magazynowąrekrutacja oraz układanie grafiku - ścisła współpraca z managerem lokalu oraz głównym manageremdbanie o porządek w miejscu pracy - spełnianie standardów HCCP itdpraca od pon-nd w godz. 12-20 dwie zmiany
HPS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-06 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2017-12-05 - Sochaczew (mazowieckie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2018-06-14 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie towaru, rozdzielanie pracy na cały dzień, porcjowanie gramaturowe produktów, obróbka i przygotowywanie serwowanych dań, dbanie o porządek na kuchni, wydawanie posiłków, sprawowanie funcji szefa kuchni
PPUH ALFAS SP. Z O.O. - 2016-05-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
1. kompleksowe przygotowywanie i prowadzenie postępowań o udzielenie zamówienia publicznego zgodnie z ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r.Prawo zamówień publicznych2. sporządzanie planów zamówień publicznych/ planów postępowań i sprawozdań z zakresu zamówień publicznych.3. opracowanie jednolitych wzorów dokumentów, takich jak: specyfikacje istotnych warunków zamówienia, wzory umów, oświadczeń itp.4. przygotowywanie korespondencji do Wykonawców (np. wezwanie do uzupełnienia dokumentów, wezwanie do złożenia wyjaśnień itp.)5. współpraca z osobami odpowiedzialnymi za realizację zamówienia, jak również z członkami komisji przetargowych we wszystkich fazach udzielania zamówienia publicznego6. Uczestnictwo w komisjach przetargowych w tym badanie i ocena ofert, powołanych do przeprowadzania postępowań o udzielenie zamówień publicznych7. udział w przygotowaniu materiałów w przypadku wniesienia środków ochrony prawnej i ewentualnie reprezentowanie Zamawiającego. 8. wykonanie zadań doradczych i kontrolnych, opiniowanie wyboru trybu postępowania9. przygotowanie raportów, zestawień, sprawozdawczości oraz raportowanie sałokształtu prac10. szkolenie pracowników i innych osób biorących udział w postępowaniach o bieżące udzielenie zamówień publicznych11. monitorowanie wprowadzanych zmian ustawowych i analiza wpływu tych zmian na obowiązujące regulacje wewnętrzne obowiązujące u Zamawiającego, w tym bieżące dostosowanie regulacji wewnętrznych do znowelizowanych, obowiązujących przepisów prawa. Bieżące informowanie o zmianach przepisów.12. opracowanie i przekazanie do archiwizowania całości prowadzonej dokumentacji. Wymagane dokuemnty: Obowiązkowe: - Życiorys zawodowy (CV) i list motywacyjny,- podanie o przyjęcie na stanowisko objęte naborem,- kserokopie dokumentów potwierdzających posiadanie wymaganego wykształcenia,- kserokopie dokumentów potwierdzających posiadanie doświadczenia zawodowego,- kserokopie dokumentów lub oświadczenie o posiadaniu obywatelstwa państwa członkowskiego UE,- oświadczenie o niekaralności,- oświadczenie o posiadaniu zdolności do czynności prawnych i korzystaniu z pełni praw publicznych,- oświadczenie o nieposzlakowanej opinii w środowisku,- kserokopie dokumentów potwierdzających posiadanie minimum 2 letniego doświadczenia w zakresie przeprowadzania procedur związanych z przygotowywaniem i przeprowadzaniem zamówień publicznych. Dodatkowe: - kserokopie dokumentów potwierdzających wymagania dodatkowe związane ze stanowiskiem np. kserokopie dokumentów potwierdzających posiadane kwalifikacje i umiejętności niezbędne w pracy, na stanowisku objętym naborem. Forma i termin składania ofert:1. Wymagane dokumenty należy złożyć osobiście lub przesłać do sekretariatu Wrocławskiego Centrum Integracji przy ul. Strzegomskiej 49 we Wrocławiu. 2. Dokumenty należy złożyć w zamkniętej kopercie z podanym adresem i numerem telefonu kontaktowego wraz z dopiskiem : Nabór na stanowisko: Specjalista zamówień publicznych we Wrocławskim Centrum Integracji w terminie do dnia : 22.04.2019 do godz. 16:00\3. Informacja o wyniku naboru bedzie umieszczona na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego Wrocławia www.wroclaw.pl oraz na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej Wrocławskiego Centrum Integracji. 4. Aplikacje, które wpłyną do WCI po terminie, lub będą niekompletne, nie będą rozpatrywane. Inne informacje: Wybrane osoby spełniające kryteria formalne naboru, zastaną powiadomione o terminie rozmowy kwalifikacyjnej telefonicznie. Dodatkowych informacji udziela: p. Ewa Żmuda - Zastępca Dyrektora Wrocławskiego Centrum Integracji tel. 717823515 godz. 9:00-14:00
Wrocławskie Centrum Integracji - 2019-04-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków; wydawanie posiłków; obsługa klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowanie produktów do wyrobu pizzy i różnych fastofood np. zapiekanki, hamburger, kebab itp., wypiek pizzy, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Przecław (podkarpackie)
sporządzanie potraw, dań i deserów, ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodów
P.P.H.U "AMAZONKA " Ryszard Sosnowski - 2016-02-03 - Irządze (śląskie)
Orgaznizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; Przygotowanie potraw, napojów i deserów
kontakt przez PUP - 2019-08-08 - Parczew (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNII ORIENTALNEJ.
Hong Ha Phung Quoc Huy - 2018-10-31 - Polkowice (dolnośląskie)
wg stanowiska i programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
jw
IDEAL WORK GERMANY SP. Z O.O. - 2018-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Końskie (świętokrzyskie)
Prowadzenie zajęć dydaktycznych, opieka nad grupą przedszkolną. Wymagania: wykształcenie wyższe - pedagogiczne, umiejętność prowadzenia zajęć dydaktycznych oraz prowadzenia dokumentacji dydaktycznej, odpowiedzialność za powierzone zadania, komunikatywność, wysoki poziom kultury osobistej.
Niepubliczne Przedszkole PLUSZAK Mirela Fiedorowicz - 2016-08-12 - Nowy Dwór Wejherowski (pomorskie)
- Przyrządzanie posiłków; przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych i dbanie o racjonalne ich zużycie; prowadzenie magazynu podręcznego; branie udziału w uzgadnianiu jadłospisów; przestrzegać zasad technologii i estetyki oraz przepisów higienicznych, dyscypliny, BHP i ppoż., także wynikających z realizacji systemu HACAP.- Wynagrodzenie: 1928 zł brutto (oraz dodatek za wysługę). Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony - 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 06:00-14:00. Doświadczenie nie jest wymagane. Wymagane umiejętności związane z wykonywanym zawodem kucharza. Kontakt osobisty (ul. Rybnicka 1, 40-038 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32 256-11-49) w godz.: 9:00-15:00 lub e-mail: przedszkole35 (at) poczta.fm
Miejskie Przedszkole nr 35 - 2016-07-15 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw i deserów, dbanie o stanowisko pracy, organizowanie pracy w kuchni, dbanie o smak i wygląd potraw, dbanie o stan techniczny urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Częstochowa (śląskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-01-13 - Pszczółki (pomorskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW KUCHNI SYRYJSKIEJ, OBRÓBKA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH OWOCÓW I WARZYW ORAZ MIĘSA, RYB I OWOCÓW MORZA.WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, POSIADANIE KSIĄŻECZKI ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIEUMOWA ZLECENIE, WYNAGRODZENIE 15,60 ZŁ BRUTTO NA GODZINĘ, 30 GODZIN W TYGODNIUPRACA W DNI WOLNEKONTAKT TELEFONICZNY 531 900 050 LUB 575 193 539
ARAMIA RESTAURACJA NADA AZZUZ - 2018-10-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w renomowanym hotelu w Niemczech w miejscowości Gromitz
Profesja Flaczyk Dominika - 2016-01-22 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-01-30 - Mielec (podkarpackie)
praca wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Legnica (dolnośląskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych - 2017-01-27 - Poznań (wielkopolskie)