KUCHARZ Wrocław oferta pracy 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
Data publikacji: 2017-09-08
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Weigla 5, 53-114 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.09.2017
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe w kierunku gastronomicznym, minimum 1 rok stażu pracy, wymagana praktyczna znajomość przygotowywania posiłków
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Weigla 5, 53-114 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Weigla
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.09.2017
Oferta pracy ważna do: 06.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Katowice (śląskie)
SAMODZIELNY KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
GASTRO SERVICE SP. Z O.O. - 2015-12-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
sprzedaż towarów w sklepie spożywczo-przemysłowym
Firma Handlowo-Usługowa IRYS Monika Kantek Sławoborze - 2017-09-27 - Sławoborze (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku kucharza, samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Iwiec (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań w tym dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Krotoszyce (dolnośląskie)
gotowanie prostych potraw, wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni
"MARKOWE SZCZAWINY" Schronisko Górskie PTTK Izabela i Katarzyna Hudziak s.c. - 2016-09-06 - Zawoja (małopolskie)
naprawa i konserwacja pojazdów samochodowych
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
praca w restauracji(3914)
Kuchnie Świata Barbara Grundkowska - 2016-11-10 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i dekorowanie posiłków, sprzątanie i pomoc w kuchni.Godziny pracy do uzgodnienia.
GÓRALSKA CHATA MARIAN HUMIEJA - 2018-04-05 - Stare Boryszewo (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni w internacie dla 30dzieci. Przygotowywanie zamówień produktów.
Podkarpacka Organizacja Promocji Sportu - 2017-09-18 - Hadle Szklarskie (podkarpackie)
Znajomość kuchni, obsługa klienta, obsługa wag kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Nysa (opolskie)
Prace elewacyjne, malowanie, szpachlowanie, g-k, układanie płytek. Praca na terenie woj. małopolskiego.
FIRMA USŁUGOWA "ELEKTROMAL" CEBULA JÓZEF - 2016-07-04 - Rajsko (małopolskie)
Staż dla osoby bezrobotnej do 30 roku życia zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy realizowany w ramach projektu "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz. od 7:30 do 15:30.1.Zapoznanie się z regulaminami obowiązującymi w placówce, przepisami BHP i ppoż.2.Zapoznanie z dokumentacją HACCP.3.Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych zgodnie z obowiązującymi przepisami.4.Obliczanie wartości odżywczych i energetycznych podawanych dzieciom.5.Ocena jakości produktów.6.Konserwacja bieżąca urządzeń znajdujących się w kuchni.7.Wdrażanie do obsługi urządzeń służących do przygotowania posiłków.8.Współpraca z nauczycielami w realizacji programu " Mały kuchcik je zdrowo".9.Utrzymywanie bieżącej czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
pobieranie surowców do produkcji, zabezpieczenie surowców i wyrobów przed zepsuciem oraz prawidłowe przechowywanie, magazynowanie artykułów spozywczych, surowców, półproduktów i produktów kulinarnych; obróbka wstępna surowców (zgodnie z programem stażu- pon.-pt 7-15; 10-18; zatrudnienie po stażu pon-sb 6-14 lub 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy wg potrzeby zakładu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Bełchatów (łódzkie)
Udzielanie informacji dot. załatwiania spraw urzędowych, kierowanie interesantów do właściwych komórek organizacyjnych, wydawanie wniosków i formularzy oraz pomoc przy ich wypełnianiu, przyjmowanie i rejestrowanie korespondencji w elektronicznym systemie obiegu dokumentów, wysyłanie korespondencji i dokumentów, prowadzenie pocztowej książki nadawczej, prowadzenie ewidencji obwieszczeń i komunikatów wywieszanych na tablicy ogłoszeń, przesyłanie niewłaściwie skierowanych podań do właściwego organu.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Oława (dolnośląskie)
przygotowywanie posilkow,praca w zespole,utrzymanie w czystości stanowiak pracy
GOŚCINIEC U MICHAŁA - 2017-06-07 - Drzymałowo (wielkopolskie)
gotowanie potraw ukraińskich przy gościach między innymi z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Zambrów (podlaskie)
Wykładanie towaru na półkach sklepowych.
kontakt przez OHP - 2016-07-27 - Zabierzów (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków,organizacja pracy kuchni,zlecanie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Istebna (śląskie)
w/g programu kucharza
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki" - 2017-03-24 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
JAMROZY, PIETRZKO, WTOREK - KANCELARIA RADCÓW PRAWNYCH SPÓŁKA PARTNERSKA - 2016-06-13 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie mięs grillowanie mięs, rozbijanie,oczyszczanie i porcjowanie mięs
LUNA EXPRESS MIŁOSZ pIETRZAK - 2017-08-08 - Gdynia (pomorskie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
obróbka mięsna,przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków
Przedsiębiorstwo CASUS BR Jacek Szopa - 2017-10-13 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie, catering
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Kościan (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw kuchni włoskiej tj. pizzy, sałatki itp.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Nowy Sącz (małopolskie)