KUCHARZ Drzymałowo oferta pracy GOŚCINIEC U MICHAŁA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posilkow,praca w zespole,utrzymanie w czystości stanowiak pracy
Data publikacji: 2017-06-07
Lokalizacja: Drzymałowo (wielkopolskie)
Pracodawca: GOŚCINIEC U MICHAŁA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:62-067 Drzymałowo 27/B, powiat: grodziski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posilkow,praca w zespole,utrzymanie w czystości stanowiak pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia 13,00 zł netto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. godz
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Drzymałowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grodziski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rakoniewice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 08.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: GOŚCINIEC U MICHAŁA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
62-067 Drzymałowo 27/B, powiat: grodziski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: grodziski
Gmina pracodawcy: Rakoniewice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Drzymałowo
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.06.2017
Oferta pracy ważna do: 07.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc przy obróbce drewna
ŁĄCCY-KOŁCZYGŁOWY Spółka z o.o. - 2018-01-02 - Kołczygłowy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-07-06 - Suchoraba (małopolskie)
gotowanie potraw (zupy, mięsa, surówki)
"JULEX" Katarzyna Marzec - 2017-12-18 - Żory (śląskie)
przygotowanie posiłków, obiadów, zarządzanie kuchnią w barze, przygotowanie kateringów.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Piotrowice (dolnośląskie)
Bezpośredni kontakt z klientem w naszym Dziale Obsługi Klienta, prowadzenie działań handlowych i doradczych w branży technicznej . Przyjmowanie i wydawanie towarów, obsługa klientów oraz budowanie długofalowych relacji handlowych z Klientami. Godz. pracy 8-16.
Premar Słupsk - 2018-01-11 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów. Sprawdzanie czystości następujących obszarów powiązanych z kuchnią: magazyny, chłodnie, miejsca do składowania artykułów suchych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Częstochowa (śląskie)
Gotowanie, produkcja,dekorowanie potraw, kuchnia ukraińska, wydawanie potraw, zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Czerwienne (małopolskie)
-
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2017-05-23 - Moszna (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-10-23 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i napojów, praca na kuchni w szpitalu
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-ukraińskiej, rosyjskiej, gruzińskiej
Work 365 Sp. z o.o - 2016-02-18 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, utrzymanie w nalweżytej czystości i porządku naczyńi sprzętui pomieszczeń kuchennych, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porciowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw na śniadanie
AREON sp. z o.o. - 2016-03-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej .Udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, Utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-22 - Rzeszów (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie, catering
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Kościan (wielkopolskie)
Gotowanie dań, sosów i farszy z menu,przygotowywanie dań typu placki ziemniaczane, gołąbki, zapiekanki, robienie surówek - kuchnia wegetariańska
JR Company sp. z o.o. - 2016-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie potraw, obróbka mięs, produkcja pierogów. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-18 .
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2017-02-13 - Nowy Duninów (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej znajdujące się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku życia,- kobiety,- osoby z niepełnosprawnościami,- osoby długotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
Dubik Waldemar ZAJAZD "CHROBRY" ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ - 2017-05-31 - Torzym (lubuskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Chrzanów (małopolskie)
przygotowywanie produktów do wykonywania posiłków, zmywanie naczyń, pomoc w wykonywaniu posiłków i wydawaniu posiłków,
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nettą" Bogusława Kopiczko - 2016-01-08 - Augustów (podlaskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Kontrola ilości składników i stanu kuchni.
TRANS-FLORIS Monika Tyczyńska - 2016-10-11 - Serock (mazowieckie)
OFERTA KIEROWANA DO OSÓB PONIŻEJ 30 ROKU ŻYCIA, ZAREJESTROWANYCH W PUP NA DZIEŃ 17.07.2017, O USTALONYM II PROFILU POMOCYwykształcenie średnieumiejętność obłsugi komputera - pakiet MS OFFICE1 zmiana: 8-16wynagrodzenie: 2000 zł brutto
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)