KUCHARZ Konin oferta pracy SZKÓŁKARSTWO OZDOBNE METALEX GRUDZIŃSKI JÓZEF
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni.
Data publikacji: 2016-06-01
Lokalizacja: Konin (wielkopolskie)
Pracodawca: SZKÓŁKARSTWO OZDOBNE METALEX GRUDZIŃSKI JÓZEF
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca na kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Konin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Konin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Konin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Data zakończenia pracy: 30.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: SZKÓŁKARSTWO OZDOBNE METALEX GRUDZIŃSKI JÓZEF
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Adres pracodawcy:
62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Konin
Gmina pracodawcy: Konin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Konin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.06.2016
Data dodania oferty pracy: 31.05.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 31.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 31.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Sieraków (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2018-06-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie potraw kuchni tureckiej, robienie kebabów
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Radomsko (łódzkie)
przyrzadzanie posiłków
AGATA BOROŃ KOFEINA - 2016-10-03 - Radomsko (łódzkie)
utrzymywanie w czystości i porządku naczyń, sprzętu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Głogów (dolnośląskie)
Kucharz
FIRMA "PROMYK" HANDEL-GASTRONOMIA SPÓŁKA CYWILNA Stanisława i Adam Machaj - 2016-01-19 - Lesko (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-08-29 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie pizzy
ZPHU DEKPOL , Wojciech Zdziebko - 2016-09-19 - Połaniec (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni filipińskiej z regionu Leyte.Zatrudnienie na umowę zlecenie, 5 godzin tygodniowo - wynagrodzenie 13,70 zł brutto.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Jarosław (podkarpackie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja ANIS Magdalena Torbus- Flasza - 2018-01-29 - Wałcz (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna warzyw, mięsa, posługiwanie się narzędziami mechanicznymi, utrzymywanie czystości
KAWIARNIA-PIZZERIA "AVANTI" Tomasz Modras - 2016-03-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowanie karty dań, przygotowywanie potraw regionalnych z Ukrainy i Rosji, obsługa klientów biznesowych z Ukrainy i Rosji.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Bielsko-Biała (śląskie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Ozorków (łódzkie)
WG PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Złotów (wielkopolskie)
Praca w kuchni,przygotowywanie potraw,serwowanie dań,praca przy barze.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz zwrot kosztów dojazdu ( wg średniej ceny środków komunikacji publicznej)
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO - USŁUGOWA MALAZDRA MAREK - 2016-12-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków wg wskazanych wytycznych. Praca dwuzmianowa w godz. 9-23
FHU PEPE DARIUSZ KANCLERZ - "CAFE BACCARAT" - 2016-08-17 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie i serwowanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej. Wymagane dświadczenie przy przygotowaniu posiłków kuchni tureckiej
PHU PAWEŁ ŻUKOWSKI - 2016-04-29 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie ze standardami sieci, przyjmowanie zamówień
EMIL SZCZYPIŃSKI - 2018-02-19 - Sochaczew (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie posiłków, utrzymanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Wargowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-03-02 - Konradów (opolskie)
obieranie, krojenie, sprawdzanie jakości surowców do obiadów
"DAVINS" Jarosław Olejnik - 2016-07-05 - Świdnica (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, - przygotowywanie dań z karty menu dla gości restauracji, - dbanie o czystość kuchni - mycie naczyń,- opracowywanie menu, - wdrażanie systemu HACCP
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-03-13 - Tczew (pomorskie)
samodzielne wykonywanie dań obiadowych, samodzielne wykonywanie dań mącznych: pierogi, naleśniki etc.
F.H. GUCIO ROMANA BŁASZCZUK - 2016-08-31 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich oraz chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)