KUCHARZ - OFERTA WYŁĄCZNIE DLA OSOBY, KTÓRA ODBYWAŁA STAŻ U PRACODAWCY Głogów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - OFERTA WYŁĄCZNIE DLA OSOBY, KTÓRA ODBYWAŁA STAŻ U PRACODAWCY
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: utrzymywanie w czystości i porządku naczyń, sprzętu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
Data publikacji: 2018-07-17
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
utrzymywanie w czystości i porządku naczyń, sprzętu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - OFERTA WYŁĄCZNIE DLA OSOBY, KTÓRA ODBYWAŁA STAŻ U PRACODAWCY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Piaskowa 1, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: głogowski
Gmina pracodawcy: Głogów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów
Ulica pracodawcy: Piaskowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Działalność agencji reklamowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.07.2018
Oferta pracy ważna do: 17.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2018-02-16 - Krynki (świętokrzyskie)
Przygotowanie pólproduktów i dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz rumuńskiej.
BILLY'S AMERICAN RESTAURANTS - 2016-02-15 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2018-07-03 - Poznań (wielkopolskie)
Zgodnie z ogłoszeniem o naborze sygn. Nr K-110-1/17 zamieszczonym na stronie www.koszalin.so.gov.pl
Sąd Okręgowy w Koszalinie - 2017-01-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, odbiór zamówień,serwowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Głogów (dolnośląskie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,-Wynagrodzenie w zależności od kwalifikacji 2.500,00 zł netto - do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2016-12-02 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fijałkowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2017-05-02 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wyształcenie średnie zawodowe kierunkowe(gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy ukraińskie,kuchnia myśliwska. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Lublin (lubelskie)
jw.
PORT MILLENNIUM Sławomir Modzelewski - 2018-03-16 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
jw.
Mikołaj Romanowicz - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg. ściśle określonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wyznaczonymi standardami (restauracja, bankiety, śniadania).
GEMO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2017-03-24 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów.
Zespół Specjalnego Kształcenia Podstawowrgo i Gimnazjalnego NR 1 - 2018-02-26 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielne stanowisko w kuchni. Sporządzanie posiłków i prowadzenie dokumentacji HACCP. Praca jednozmianowa w godz.: 06:30-14:30. Praca w przedszkolu w Targanicach. Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym.
Zespół Szkół Samorządowych w Targanicach - 2017-10-20 - Targanice (małopolskie)
barwienie ręczne lub maszynowe elementów wyrobów drewnianych
"Hofman-Słubice" Sp. z o.o - 2017-05-26 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posilkow ,praca w kuchni
VASPOL Sp.Z.O.O. KRAINA ZABAWY BOGILU - 2016-03-14 - Wioska (wielkopolskie)
Wykształceni zawodowe lub średnie; dwa lata doświadczenia; zakres obowiązków: znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków i norm żywieniowych; przyjmowanie produktów z magazynu; przygotowywanie potraw; utrzymanie czystości i nadzorowanie porządku w kuchni; przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych i bhp; jedna zmiana miejsce pracy Gliwice
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 9 W GLIWICACH - 2017-12-27 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie potraw wg norm jakościowych i procedur, kontrola i przestrzeganie wytycznych dotyczących higieny, czystości i bezpieczeństwa pracy, dbanie o dobry wizerunek restauracji, umiejętność tworzenia receptur zgodnie z zasadami FC, odpowiedzialność za politykę kosztową i magazynową. Wymagania: wykształcenie gastronomiczne - kuchnia tajska, staż pracy min. 3 lata, komunikatywna znajomość j. angielskiego, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Hito-Korab ,Sablewski-spółka cywilna - 2016-09-26 - Reda (pomorskie)
PRACA PRZY KOMPUTERZE. OBSŁUGA KLIENTA
F.H.GMTO JOANNA WAPIŃSKA - 2018-04-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
DO UZGODNIENIA
"PAJ" SPÓŁKA CYWILNA JANUSZ ŚLEDZIONA, PAWEŁ WOŹNIAK - 2017-11-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz-małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Brzeg (opolskie)
Do uzgodnienia
Firma Handlowo-Usługowa "HORN" - 2017-08-18 - Sanok (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:11-1717-24
"Da Grasso" Korzeń Damian - 2017-12-05 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca również w weekendy. Doświadczenie zawodowe mile widziane.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN" - 2016-06-15 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni ,przyrządzanie posiłków dla gości hotelowych,potraw okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żelazno (dolnośląskie)