KUCHARZ/KUCHARKA Szczecin oferta pracy POLTUR POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 539 PLN
Zakres obowiązków: MIEJSCE PRACY: WISŁA BAZA KOLONIJNA "PATELNIOK";PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP KOLONIJNYCH PRZEBYWAJĄCYCH W OŚRODKU;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANIATRNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA POLSKIEGO;CZAS PRACY: 8 GODZIN, PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE;
Data publikacji: 2016-06-17
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: POLTUR POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
MIEJSCE PRACY: WISŁA BAZA KOLONIJNA "PATELNIOK";PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP KOLONIJNYCH PRZEBYWAJĄCYCH W OŚRODKU;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANIATRNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA POLSKIEGO;CZAS PRACY: 8 GODZIN, PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE;
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 539 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: MIESIĘCZNY
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 539 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU
Nazwa pracodawcy:
POLTUR POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
C.V kadry (at) poltur.eu, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMILOGICZNYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.06.2016
Oferta pracy ważna do: 16.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie ciepłych i zimnych dań kuchni japońskiej
Premium Restaurants Sp. z o.o. - 2017-09-20 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE BAR "MAŁY" MARCIN KLUCZEWSKI - 2016-02-17 - Bytów (pomorskie)
Magazynier
"DREWEKS" FPHU ANTOSIAK JÓZEF - 2016-05-12 - Maków Podhalański (małopolskie)
sprzątane gabinetów lekarskich i poczekalni
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "SERCE SERCU" S.C.KATARZYNA SŁONCZYŃSKA,LESZEK GRZYMKOWSKI - 2017-07-21 - Mogilany (małopolskie)
Praca w godz. 7.00 - 15.00- Sporządzanie różnego rodzaju potraw.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.- Obróbka wstepna surowców: gastronomiczny rozbór mięsa różnych zwierząt i ryb.- Posługiwanie się narzędziami, maszynamii urządzeniami przy przygotowywaniu potraw.- Przygotowanie potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Wola Cicha (podkarpackie)
sporządzanie różnych potraw, desrów, ciast itp.
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Lublin (lubelskie)
obsługa maszyn do obróbki drewna, kierowca wózka widłowego (operator)
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Wymysłów (mazowieckie)
Gotowanie obiadów, przygotowywanie posiłków.
Bar Uniwersalny Daniel Ludwa - 2016-06-23 - Głuchołazy (opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Profesjonalne wykonywanie manicure. Wymagania: wykształcenie średnie, kierunek manikiurzystka, staż pracy 2 lata, wykonywanie manicure. Wymiar czasu pracy - pół etatu.
Selectmeble - 2017-07-03 - Wejherowo (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla pacjentów szpitala, pomoc w wydaniu posiłków pacjentom szpitala
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Kazimierzy Wielkiej - 2017-12-06 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posilków, obliczanie wartosci odżywczrj i energetycznej potrwa, obróbka wstępna surowców. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jedozmianowa od poniedziałku do piątku w godz. 7:00-15:00. Proponowany okres zatrudnienia: czas nieokreślony. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
wg stanowiska
Gościniec Jaroszewskie Wzgórze Tomasz Sobieraj Grobia - 2018-03-19 - Grobia (wielkopolskie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Kraków (małopolskie)
Kucharz /kuchnia ukraińska/
MASSANDRA - 2017-09-22 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłkow, sprawowanie menagerstwa nad personelem kuchni
P.H.U. "COMPLEX" Ciosek Jarosław, Ciosek Mariusz - 2016-08-01 - Węgrzce Wielkie (małopolskie)
*
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2018-12-03 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Praca w pociągu EIP PENDOLINO. System pracy 7/7 lub 14/14 dni pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Gdynia (pomorskie)
obsługa maszyn produkcyjnych,kontrola parametrów maszyn,kontrola jakości,przestrzeganie zasad BHP
kontakt przez OHP - 2017-10-06 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, wyrób pizzy, obsługa kuchni. Praca na II zmiany w godzinach od 7.00 do 22.00
Cafe Bar Hades Bogdan Piechnik - 2015-12-07 - Wiśniowa (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, USTALANIE KART DAŃ, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI, DOPILNOWANIE PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW BHP W KUCHNI, NADZOROWANIE ŚWIEŻOŚCI UŻYWANYCH SKŁADNIKÓW SPOŻYWCZYCH,
BAYKO SP. Z O.O. - 2019-04-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
obsługa kotłowni, prace porządkowe
PPHU DOLUX-M Lubiejewski Leszek Boreczno - 2015-12-09 - Boreczno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
prace przy węglu, pyły, na placach i w terenie w zmiennych warunkach atmosferycznych
TRANSHANDROL Marek Kiełb Spółka Jawna - 2018-08-01 - Padew Narodowa (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i dań, napojów , ekspozycja potraw, dań, napojów
"DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe SANITAR Jan Kordacz - 2016-09-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowanie dań, gotowanie, wydawanie posiłków, produkcja lodów i deserów
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
j.w.
EFISSA Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)