KUCHARZ Słupsk oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-07-03
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Młodzieżowe Biuro Pracy Słupsk
Adres pracodawcy:
Dunikowskiego 3, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Dunikowskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Młodzieżowe Biuro Pracy Słupsk
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.07.2017
Oferta pracy ważna do: 30.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw w zakresie śniadań, obsługi konferencji i szkoleń. Utrzymanie w porządku stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Białystok (podlaskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw / samodzielny kucharz/
A. M. TRADE Sp. z o.o. - 2018-06-24 - Rymanów-Zdrój (podkarpackie)
Przyrządzanie i przygotowywanie potrawwedług tradycyjny ceceptur kuchni orientalnej znajdujących się w menu lokalu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Grójec (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni dalekowschodniej z wykorzystaniem i znajomością przypraw i nrzędzi używanych w Azji.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Gudowo (zachodniopomorskie)
gotowanie
P.P.H. ITEA Mariola Frontczak - 2016-09-02 - Książenice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2017-10-19 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Dbanie o porządek i higienę pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2018-01-11 - Jachranka (mazowieckie)
przygotowywanie produktów/mięs warzyw/ do obróbki, smażenie, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Medyka (podkarpackie)
sporządzanie posiłków, opracowywanie menu, współpraca z klientami zakładu gastronomicznego, współpraca z kelnerami.
PPHU PROGMET Bogdan Grys - 2018-01-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
Obsługa kuchni i obsługa urządzeń gastronomicznych.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "GASTROTEX" MARIOLA PAJDOWSKA - 2017-01-04 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań , dbałość o porządek na stanowisku pracy
PHU Grażyna Kropacz- Witkowska - 2018-01-22 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Zmywanie naczyń / dbałość o porządek
M19 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków gorących. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Dobra znajomość języka tureckiego ze względu na przyjazd gości z Turcji. Znajomość kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Ząbki (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Brzeg (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Wspólpracowanie z intendentem w zakresie dostaw towarów, przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży szkolnej. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
ZAKŁAD OBSŁUGI GMINY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W CIESZANOWIE - 2017-09-14 - Nowe Sioło (podkarpackie)
analizę rynku oraz monitoring działań konkurencji, prowadzenie rozmów handlowych z klientamiOczekiwania pracodawcy wobec kandydatów do pracy. Praca na 1/2 etatu
MODEMIXBUD Sp. z o.o. - 2018-05-18 - Michałowice (mazowieckie)
bandowanie towarów, montaż elementów drewnianych na podstawie rysunku tech., transport towarów wózkiem paletowym, czyszczenie listwy, wymiarowanie towaru, kontrola jakości, obsługa pistoletu klejowego
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Kosieczyn (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków - makarnów i sosów.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie i produkcja wyrobów oraz półproduktów kulinarnych jak rownież sporządzanie różnego rodzaju ciasat , napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-07-26 - Kluki (łódzkie)
gotowanie potraw wegetariańskich
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Katowice (śląskie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
Wykształcenie zawodowe; co najmniej rok doświadczenia; umiejętność malowania pompą hydrodynamiczną konstrukcji stalowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Zabrze
ANDUR F.P.U.H. SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-21 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalaenie estetycznych sposobów podawania potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Praca w w restauracji hotelowej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "JEZ" ZYGMUNT JERZY, ZYGMUNT JANUSZ - 2017-05-24 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-07-13 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Częstochowa (śląskie)