KUCHARZ D膮bki oferta pracy Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2017-10-19
Lokalizacja: D膮bki (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Letniskowa 4, 76-156 D膮bki, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽700 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: D膮bki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂awie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Dar艂owo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Adres pracodawcy:
Letniskowa 4, 76-156 D膮bki, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv/skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: s艂awie艅ski
Gmina pracodawcy: Dar艂owo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: D膮bki
Ulica pracodawcy: Letniskowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 18.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. jad艂ospisu przygotowanego dla dzieci przedszkolnych
Przedszkole z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 5 "MALI PRZYRODNICY" - 2017-09-18 - 艢rem (wielkopolskie)
Prowadzenie pojazdu (艣mieciarka), 艂adunek odpad贸w komunalnych na terenie Raciborza i okolic.
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UG KOMUNALNYCH "EMPOL" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-14 - Racib贸rz (艣l膮skie)
- przygotowywanie potraw z karty menu- znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
jw
Dom Pomocy Spo艂ecznej "Na Przedwio艣niu" - 2016-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Ochrona mieniaR贸wnowa偶ny system czasu pracy
KASBET SP. Z O.O. - 2018-03-09 - Mielec (podkarpackie)
-Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-08-16 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
Przestrzeganie aby procedury ksi臋gowe zosta艂y wykonane przez zesp贸艂 (dzienne, miesi臋cznie, zamkni臋cia ksi膮g finansowych) z zachowaniem przepis贸w rachunkowo艣ci lokalnej oraz korporacyjnej oraz z zachowaniem przepis贸w podatkowych, prawnych oraz standard贸w rachunkowo艣ci zapisanych w statusie klienta oraz zgodnie z kontrolami biznesowymi. Monitorowanie na ka偶dym etapie dziennych zada艅 wykonywanych przez zesp贸艂 oraz zapewnienie dok艂adno艣ci i terminowo艣ci w ich wykonaniu. Zwi臋szkenie efektywno艣ci pracy przez doskonalenie podzia艂u pracy. Zwi臋kszenie skuteczno艣ci zespo艂u w realizowanych zadania z naciskiem na zadowolenie/ staysfakcje klienta Pulse Survey.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowtwanie potraw pod catering. Praca w Brzesku w godzinach 6:00-14:00 oraz 14:00-22:00
Firma Handlowo-Us艂ugowa Pod Grunwaldem Kamil Cierniak - 2016-01-05 - Brzesko (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw(pieczenie, gotowanie, grilowanie, sma偶enie, filetowanie, czyszczenie, obieranie, rozdrabnianie), obs艂uga klienta, udzielanie informacji nt. dost臋pnych produkt贸w, dekoracja i ekspozycja potraw w ladzie
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, zamawianie produkt贸w z Fransjo, kontakt z dostawcami francuskimi w celu z艂o偶enia zam贸wienia
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - M艂awa (mazowieckie)
kucharz-kuchnia orientalna
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
CONTACT POLAND Joanna Skrobisz-Sowi艅ska - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
"BOG-MAR" Sp. z o.o. - 2016-07-13 - Ryman贸w (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w.
EXPORT-IMPORT-WOJCIECH WASZCZYK - 2017-10-11 - Szyd艂owiec (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni ukrai艅skiej - wsp贸艂praca w przygotowaniu menu, szkolenie pracownik贸w w sprawch dot. kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
AP-POL Andrzej Pastuszka Sp.J. - 2016-08-19 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
Wykonywanie prac na stanowisku kucharza w dziale 偶ywienia. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-04-10 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni japo艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 z karty menu, samodzielna praca na pe艂nej gamie owoc贸w morza, rybach i mi臋sach (filetowanie). Prowadzenie dokumentacji HACCP, kontrola zam贸wie艅 i stan贸w magazynowych, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy i pomieszcze艅 kuchennych.
RESTAURACJA RITZ - Barbara Ritz - 2016-05-12 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w korzystaj膮c z oryginalnych przepis贸w kuchni wschodniej i 艣r贸dziemnomorskiej, przy u偶yciu elektronarz臋dzi kuchennych, w tym pieca kuchennego, przygotowywanie napoi, zup, drugich da艅, deser贸w, przek膮sek, korzystanie z przepis贸w kuchni ukrai艅skiej w j臋zyku rosyjskim i ukrai艅skim
kontakt przez PUP - 2017-11-18 - Piaseczno (mazowieckie)
sta偶 - przygotowanie stanowiska pracy, przygotowanie warzyw, potraw na wydanie do klienta indywidualnego, szykowanie imprez okoliczno艣ciowych wed艂ug menu czyli zrobienie mi臋s, sa艂atek, zup, zak膮sek,dbanie o stanowisko pracy, przygotowanie zam贸wie艅 do produkcji, rozdzielanie pracy, przstrzeganie zasad BHPNa w/w stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno-epidemilogicznych
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - G贸rzno (wielkopolskie)
do uzgodnienia
VOICE-NET SP. Z O.O. - 2016-08-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw z p贸艂produkt贸w; przyjmowanie i wydawanie zam贸wie艅; obs艂uga kasy fiskalnej
Mini-gastronomia P. Kokoszanek - 2016-03-14 - Lubosz (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i produkcja posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe Roma Soko艂owski Zbigniew - 2017-06-27 - P艂ock (mazowieckie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
j.w.
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
LACZENIE PRZYPRAW ORIENTALNYCH CELEM SPORZADZENIA POTRAW RODEM Z JEMENU, UMIEJETNOSC KOMUNIKACJI Z ZESPOLEM OBCOKRAJOWCOW PRACUJACYCH W OBU LOKALACH
MARHABA SP. Z O.O - 2018-06-14 - Radom (mazowieckie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-05-09 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji.Utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-08-01 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)