KUCHARZ Opole oferta pracy MARCINIAK Us艂ugi Gastronomiczne s.c.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne przygotowywanie da艅 gor膮cych lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jako艣膰 i estetyke, wydawanie da艅, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetno艣膰 organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
Data publikacji: 2016-04-27
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: MARCINIAK Us艂ugi Gastronomiczne s.c.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Gos艂awicka 2, 45-446 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Samodzielne przygotowywanie da艅 gor膮cych lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jako艣膰 i estetyke, wydawanie da艅, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetno艣膰 organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 26.04.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (ksi膮偶eczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: MARCINIAK Us艂ugi Gastronomiczne s.c.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Gos艂awicka 2, 45-446 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ---
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: telefonicznie, przez e-mail, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Gos艂awicka
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.04.2016
Data dodania oferty pracy: 26.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 22.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-03-20 - Tczew (pomorskie)
Praca w Willi Poprad. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, napoj贸w, deser贸w, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urzadzeniami, wyko艅czenie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w. Praca w systemie r贸wnowa偶nym po 12 godzin od 9.00 do 21.00
3 B Bogdan Buczek, Barbara Buczek, Bartosz Buczek s.c. - 2019-09-16 - Rytro (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, 偶ywienie zbiorowe, 偶ywienie masowe
TECH-BAU GRZEGORZ KOZIKOWSKI Firma Remontowo-Budowlana - 2016-07-11 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w Ma艂ej Gastronomii, ul. Kr贸tka Limanowa. Przygotowywanie i sprzeda偶 zapiekanek. Praca na 1/4 etatu (godziny do ustalenia z pracodawc膮)
Serwis Urz膮dze艅 Grzewczych Damian Witowski - 2018-10-11 - Limanowa (ma艂opolskie)
przyrz膮dzanie potraw, obr贸bka wst臋pna produkt贸w, prace na kuchni i sto艂贸wce.
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Zag贸rzany (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczawno (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie ciasta na pizz臋, robienie pizzy, sa艂atek, makaron贸w, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy oraz w zak艂adzie pracy, prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i pomoc w sporz膮dzaniu posi艂k贸w (zupy, bigosy, sa艂atki, dania g艂贸wne). Praca w godzinach od 10:00-18:00. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku.
"DOMINIKANA" Anna Dominik - 2016-11-29 - Dobra (ma艂opolskie)
Praca w pizzerii. Umiej臋tno艣膰 gotowa膰 ciasta, sa艂atki. Prawid艂owe krojenie element贸w (warzyw, mi臋sa). Utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy. Praca w godz. 10:00-22:00.
Work-UkrPol Sp. z o.o. - 2016-12-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DAR艁OWO - 2017-06-20 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, dr贸b, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innych. Umowa na czas okreslony. Praca na dwie zmiany. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
r臋czny zbi贸r grzyb贸w i inne czynno艣ci zlecone przez prze艂o偶onych
OKECHAMP S.A.-Pozna艅 - 2019-05-02 - Pieni臋偶nica (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla kawiarni Zachodniej, dania mi臋sne, dania m膮czne, sur贸wki, sa艂atki, zupy, ciasta
Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Szpital Zachodni im. Jana Paw艂a II - 2019-01-28 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
kucharz przygotowujacy dania kuchni tureckiej w szczeg贸lno艣ci typu kebab
PHU ENERGO - KOT艁Y Dariusz Bania /ALI BABA KEBAB - 2018-01-04 - Jaworzno (艣l膮skie)
Gotowanie, porcjowanie, pakowanie w pojemnikach na wynos, obs艂uga prostego programu komputerowego, porz膮dek na stanowisku pracy.Wymagane zaanga偶owanie do pracy, do艣wiadczenie mile widziane.
N&D Gastro Limited Company Jolanta D膮bek - 2018-10-22 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie sk艂adnik贸w, wydawanie gotowych da艅, pomoc w przygotowywaniu listy zakup贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Reszel (warmi艅sko-mazurskie)
Dbanie o porz膮dek na miejscu pracy, przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej.
Us艂ugi Gastronomiczne HORYZONTALNA 4A Magdalena Ryznar - 2017-09-15 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug wewn臋trznych receptur w systemie "a la carte". Dba艂o艣膰 o prawid艂owe gospodarowanie produktami spo偶ywczymi oraz o przestrzeganie wytycznych standard贸w bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej. Sprzeda偶 posi艂k贸w. Do艣wiadczenie zawodowe minimum 2 lata.
STEPS SP. Z.O.O - 2016-12-14 - Sanok (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
G艂贸wne obowi膮zki kucharza: przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych; umowa na 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 6.00- 17.00
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w S艂upsku - 2019-02-28 - S艂upsk (pomorskie)
wykonywanie pizzy
Sylwia Matysiak Gastro Pizzeria - 2016-06-21 - Ryki (lubelskie)
wst臋pna weryfikacja deklaracji i dokument贸w podat.- formalbna ia rachunkowa kontrola deklaracji dokum.- kompletowanie i chronologiczne porz膮dkowanie dok.- analiza i wprowadzanie danycharchiwizacwykonywanie innych prac biurowych
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z programem sta偶u.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - 艁abiszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - W臋gr贸w (mazowieckie)
mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu
GASTROMAX S艁AWOMIR S艁ODZINKA - 2017-10-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2019-05-06 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolno-przedszkolnej.
Rafa艂 Ha艂aczkiewicz - PPHU "RAFAELLO" - 2018-11-07 - Paj臋czno (艂贸dzkie)