KUCHARZ/KA Nakło Śląskie oferta pracy ADAM MOC
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 1 900 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni, przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-09-12
Lokalizacja: Nakło Śląskie (śląskie)
Pracodawca: ADAM MOC
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:42-620 Nakło Śląskie, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca na kuchni, przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: plus premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nakło Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świerklaniec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kategorii B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Książeczka SANEPID
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagany staż
Nazwa pracodawcy: ADAM MOC
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Adres pracodawcy:
42-620 Nakło Śląskie, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv;
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: tarnogórski
Gmina pracodawcy: Świerklaniec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nakło Śląskie
Profil działalności pracodawcy: RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZ
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2016
Oferta pracy ważna do: 11.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej. WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze gastronomiczne, 6 m-cy doświadczenia.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie tradycyjnychposiłków i wydawanie klientom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2018-07-17 - Łask (łódzkie)
Oferta ze skierowaniem; charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków; praca co drugi dzień w godzinach od 07.00 do 19.00, wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
OŚRODEK REH.I OP.ZGR. SIÓSTR ŚW. ELŻBIETY - 2018-05-10 - Wleń (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej płyty, opracowanie nowego menu, czystość. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
POLITAŃSKI Stanisław Politański - 2016-02-16 - Rybnik (śląskie)
Praca w kuchni w przedszkolu. Praca na jedną zmianę 7:30-15:30. Wymagane wykształcenie gastronomiczne oraz doświadczenie
A.M. BUD Motyl Adam - 2017-07-27 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz.7:00- 15:00 w Kołobrzegu. Praca również w soboty i niedziele, pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2016-07-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wymagane doświadczenie. Charakterystyka wykonywanej pracy: budowa chodników z kostki brukowej, krawężniki, obrzeża. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny.
SABINAT SABINA GARDJAS - 2016-08-05 - Rybnik (śląskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-03-17 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie przekąsek, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2016-03-03 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Miechów (małopolskie)
Prace typowe dla kucharza: Przygotowanie potrawPrzygotowanie karty dańZakupyOdpowiednie przygotowanie dańWłaściwe przechowywanie produktówSzkolenie młodszych kucharzy i uczniówPrace dla pomocy kuchennej:Pomoc w organizacji pracy w kuchni, wsparcie kucharzy.
Landhotel Maarblick Frank Weiler - 2018-03-01 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie dań z karty menu, samodzielna praca na pełnej gamie owoców morza, rybach i mięsach (filetowanie). Prowadzenie dokumentacji HACCP, kontrola zamówień i stanów magazynowych, dbanie o czystość stanowiska pracy i pomieszczeń kuchennych.
RESTAURACJA RITZ - Barbara Ritz - 2016-05-12 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-04-10 - Wieleń (wielkopolskie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napojów, i półproduktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu stosowanego w gastronomii, ocena jakościowa surowców, półproduktów i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
wykształcenie min. zawodowe-gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
Dominik Bielawny CATERING BOLUŚ - 2017-04-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Pilarz
Zakład Usług Leśnych Rembiałkowska - 2016-12-05 - Kolonia Kniewo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy DPS z uwzględnieniem diet.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2017-04-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2018-05-15 - Muszyna (małopolskie)
Przyrządzanie posiłków dla całego szpitala na potrzeby zewnetrzne.
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2017-12-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Zakopane (małopolskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Praca w godz. 6-14; pon-nd, za pracę w soboty i niedziele wolne w innym dniu; początkowo umowa zlecenie, potem umowa na zastępstwo, praca docelowo stała.
Dom Pomocy Społecznej - 2017-02-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
(transport krajowy)
Przedsiębiorstwo Komunikacji Samochodowej S.A. Żary - 2015-11-17 - Żary (lubuskie)
ręczne malowanie szkła pędzlem lub pisakiem,
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Opole (opolskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie deserów orientalnych, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Mszczonów (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW MAJĄCYCH ZASTOSOWANIE W TEJ KUCHNI, ORAZ ICH PROPORCJI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTA Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Elektryk
BUMECH S.A. - 2016-01-19 - Iwiny (dolnośląskie)
wydawanie i sporządzanie posiłków obiadowych
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Kiełpino (pomorskie)