KUCHARZ - GIEŁDA PRACY DNIA 14.02.2017 R. GODZ. 09:00 KLUB PRACY Gorzów Wielkopolski oferta pracy PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipińska, Mirosław Lipiński
Stanowisko: KUCHARZ - GIEŁDA PRACY DNIA 14.02.2017 R. GODZ. 09:00 KLUB PRACY
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: KLEJENIE PIEROGÓW
Data publikacji: 2017-02-07
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipińska, Mirosław Lipiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WALCZAKA 110, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: KLEJENIE PIEROGÓW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - GIEŁDA PRACY DNIA 14.02.2017 R. GODZ. 09:00 KLUB PRACY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy:
PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipińska, Mirosław Lipiński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
WALCZAKA 110, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny, świadectwo pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : GP 14.02.2017 r. godz. 09:00 Klub Pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: WALCZAKA
Numer budynku pracodawcy: 110
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.02.2017
Data dodania oferty pracy: 02.02.2017
Oferta pracy ważna do: 21.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie miejsca pracy w czystości
Zo-Za spol. s r.o. - 2017-07-18 - Czechy (Czechy)
przygotowywanie dań, obsługa sprzętu kuchennegoCu, Sala D
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-08-22 - Domasław (dolnośląskie)
kucharzpraca w godz 10-21- w systemie równoważnym
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2017-11-06 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w równoważnym systemie czasu pracy, w godz. 7-19.
Ośrodek Wczasowy "Podczele II" S.C. DANUTA SZULC-ROSIEJKA, MARTA SZULC, RYSZARD ROSIEJKA - 2016-01-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA PRACA W GODZINACH 10-22"QUATTRO " UL.GŁOWACKIEGO 51
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROSŁAW - 2018-06-27 - Dębica (podkarpackie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie dań głównych. Lepienie Chinkali, Manty, Lapman.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw , dekorowanie dań, przygotowanie sosów do dań, przygotowanie z całego zakresu menu , dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca tandoor, praca w grupie wymagająca zamiłowania do ładu i porządku. Charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, dużą wilgotność, praca w pozycji stojącej.Godziny dyspozycyjności: 10-00.Praca w wymiarze około 100 h/ m-c.Praca w lokalizacji: ul. Kiełbaśnicza 7a; Wrocław. Umowa na umowę zlecenia od sierpnia 2018 r. do grudnia 2018 r. z możliwością przedłużenia.Sala G
SOLOMONS OF LONDON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie obiadów, wypiek pizzy, pierogów, przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Poznań (wielkopolskie)
Praca na kuchni
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-06-16 - Koło (wielkopolskie)
Praca polegająca na przygotowywaniu dań na zamówienie, wytwarzanych przy pomocy temperatury z pieca opalanego drewnem. Potrzebna umiejętność i zdolności logistyczne w układaniu kolejno potraw, patelni zapiekanych w 400C i odpowiednio szybkiej obsłudze. Umowa zlecenie z odprowadzeniem składek na ubezpieczenie społeczne, około 20 godzin w tygodniu, dyspozycyjność w godzinach 11-22.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-05-13 - Karczowiska (dolnośląskie)
praca w pozzeri
Pizzeria CIAO CIAO s.c. Konrad Knieć, Martyna Rusin - 2018-04-18 - Lębork (pomorskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-02 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Sławno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "WTÓRMEX" SPÓŁKA JAWNA ELŻBIETA I MAREK ROCHOWSCY - 2016-06-22 - Radomsko (łódzkie)
Przyrządzanie sushi w firmie cateringowej. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Sporządzanie inwentarza, logistyka zamówień. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Chotomów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłów i dbanie o porzadek na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich atrykułów spoywczych wydawanych do kuchni,- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- kontakt z klientami zagranicznymi,- przygotowywanie posiłków kuchni typu: pielemieni, żarkoje itp.
KOBE Paulina Cieślak, Mateusz Gratkowski S.C. - 2018-05-14 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, odbiór zamówień,serwowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Głogów (dolnośląskie)
Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2017-02-27 - Wronki (wielkopolskie)
Przeprowadzanie obróbki surowców, sporządzanie posiłków, dań, drinków wg receptur, sporządzanie menu w zależności od radzaju uroczystości, obsługa sprzętu AGD
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Warta (łódzkie)
przygotowywanie potraw wg receptury, sprzedaż, gotowanie sporządzanie zamówień do dostawców
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Kraków (małopolskie)
Pomoc kucharzowi w prowadzeniu kuchni restauracji, docelowo samodzielna praca.
kontakt przez OHP - 2016-07-19 - Radlin (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, pomoc w organizacji imprez. Praca tylko w piątki i soboty, czasem w niedziele.
Firma Handlowa WTM Wiesława Murzyn - 2016-10-04 - Czasław (małopolskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Wioska Indiańska - 2017-01-13 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)