KUCHARZ/ SUSHIMASTER Chotom贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/ SUSHIMASTER
Wynagrodzenie: od 2聽774,95 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przyrz膮dzanie sushi w firmie cateringowej. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy. Sporz膮dzanie inwentarza, logistyka zam贸wie艅. Obs艂uga klienta.
Data publikacji: 2017-11-06
Lokalizacja: Chotom贸w (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Chotom贸w, powiat: legionowski, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przyrz膮dzanie sushi w firmie cateringowej. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy. Sporz膮dzanie inwentarza, logistyka zam贸wie艅. Obs艂uga klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽774,95 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ SUSHIMASTER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Chotom贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: legionowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽774,95 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.11.2017
Data zako艅czenia pracy: 12.11.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania sushi. Wymagane dokumenty: CV, k艣i膮偶eczka do cel贸w sanitarno- epidemiologicznych, certyfikaty zawodowe, szkolenia.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Gen.W艂adys艂awa Sikorskiego 11, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Legionowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Legionowo
Ulica pracodawcy: Gen.W艂adys艂awa Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.11.2017
Data dodania oferty pracy: 03.11.2017
Oferta pracy wa偶na do: 03.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.11.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw (sa艂atki, zapiekanki, desery, koktaile).
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Bran偶a gastronomiczna. Praca z mi臋sem, marynowanie, panierowanie, sma偶enie, praca z olejem
AmRest sp. z o.o. - 2017-04-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie da艅 zgodnie z recepturami, czas i jako
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Pra偶mowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w
Restauracja Turystyczna U Moniki - 2017-07-12 - 艢roda Wielkopolska (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Leszno (wielkopolskie)
Pomoc w przygototwaniu jedzenia, posi艂k贸w, sprzatanie miejsca pracy, krojenie warzyw, mi臋sa. Oko艂o 150 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 12:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 24 miesi膮ce.
FARON SAAD AHMED ELSEBAEY AHMED - 2018-08-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w hurtowni materia艂贸w PCV do produkcji plandek i hal.
SAKO-EXPO TECHTEXTILPLAST Henryk Sakowski Sp贸艂ka Jawna - 2015-11-27 - Aleksandria (艂贸dzkie)
praca przy produkcji lod贸wek i pralek
kontakt przez OHP - 2017-11-06 - Kobierzyce (dolno艣l膮skie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-10-02 - Tuszyn (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w- kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Bytom (艣l膮skie)
Obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego, obs艂uga stanowiska mi臋so i w臋dliny, zarz膮dzanie towarem, dbanie o czysto艣膰, prawid艂owa obs艂uga klienta zgodnie z zasadami firmy.
"DINO POLSKA" SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-05 - Nowa Brze藕nica (艂贸dzkie)
przygotowywanie gotowych da艅, gotowanie posi艂k贸w profilaktycznych
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2018-08-30 - Morliny (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulei, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - M艂awa (mazowieckie)
Gotowanie zup, przygotowywanie potraw, zamawianie towar贸w, produkt贸w i odbi贸r ich od dostawc贸w, sprz膮tanie miejsca pracy. Wymagane wykszta艂cenie co najmniej zawodowe o charakterze gastronomicznym, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, sumienno艣膰, pracowito艣膰, dyscyplina w zachowaniu czysto艣ci i higieny pracy, aktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych oraz do艣wiadczenie w zawodzie min. 3 lata. Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Ramzes, ul. Jedno艣ci Robotniczej 13, 69-100 S艂ubice. Tel. 509 495 091 Pawe艂 Kaliski. Adres e-mail: pawkalski (at) wp.pl
PAWE艁 KALISKI - 2017-09-28 - S艂ubice (lubuskie)
Przygotowywanie ciep艂ych da艅 i potraw z r贸偶nych stron 艣wiata, szczeg贸lnie potraw kuchni wschodniej, obs艂uga grup zorganizowanych rosyjskoj臋zycznych, praca fizyczna, pod presj膮 czasu, wymagaj膮ca du偶ej odporno艣ci na stres.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
wg stanowiska
Przedsi臋biorstwo Budowlano-Us艂ugowe TRANSBUDEX Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych.Zatrudnienie na okres pr贸bny 3 miesi膮ce, docelowo na czas nieokre艣lony.
AMW REWITA Sp贸艂ka z o.o. Oddzia艂 Rewita Waplewo - 2017-11-08 - Mar贸z (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Karczma M艂yn S.R.O Sp. z o.o. - 2018-04-10 - Kluszkowce (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania, obiady, podwieczorki) dla szko艂y podstawowej i przedszkola. Odpowiedzialno艣膰 za zaopatrzenie. Prowadzenie dokumentacji HACCP.
"Akademia Prymusa" Niepubliczna Szko艂a Poddstawowa Nr 1 - 2017-08-01 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie sk艂adnik贸w. Przyrz膮dzanie potraw. Utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy. Kontakt z klientem. Uzupe艂nianie zapas贸w.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
wg stanowiska
DABAS Sp. z o.o - 2017-03-17 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn, urz膮dze艅 gastronomicznych.
PHU MAX Dworek nad Draw膮 - 2017-11-24 - Stefanowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, sprzeda偶 posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
BAR AS W艂odzimierz Jacek Kania - 2016-08-04 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI S艁OIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2018-04-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw na imprezy okoliczno艣ciowe
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWO-PRODUKCYJNA - "SZERAN" SZEREDY KRZYSZTOF - 2016-11-18 - Jas艂o (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wyko艅czeni i porcjowanie da艅, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
ZHP Chor膮giew 艁贸dzka O艣rodek Wypoczynkowy Horyzont - 2018-03-15 - D膮bki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w (zup, da艅 jarskich, barowych, sma偶enie mi臋s), wydawanie posi艂k贸w konsumentom, przygotowywanie farszu i klejenie pierog贸w, sporz膮dzanie r贸偶nych sur贸wek, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, mycie naczy艅
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Tarn贸w (ma艂opolskie)