KUCHARZ Sochaczew oferta pracy "Akademia Prymusa" Niepubliczna Szko艂a Poddstawowa Nr 1
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania, obiady, podwieczorki) dla szko艂y podstawowej i przedszkola. Odpowiedzialno艣膰 za zaopatrzenie. Prowadzenie dokumentacji HACCP.
Data publikacji: 2017-08-01
Lokalizacja: Sochaczew (mazowieckie)
Pracodawca: "Akademia Prymusa" Niepubliczna Szko艂a Poddstawowa Nr 1
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Stadionowa 4, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania, obiady, podwieczorki) dla szko艂y podstawowej i przedszkola. Odpowiedzialno艣膰 za zaopatrzenie. Prowadzenie dokumentacji HACCP.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sochaczewski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania sprawozda艅 finansowych dla stowarzysze艅
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Znajomo艣膰 zasad zdrowego 偶ywienia
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie w 偶ywieniu zbiorowym
Nazwa pracodawcy:
"Akademia Prymusa" Niepubliczna Szko艂a Poddstawowa Nr 1
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Adres pracodawcy:
Stadionowa 4, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV z dok艂adnym opisem do艣wiadczenia na stanowisku kucharz
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 10:00-20:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sochaczewski
Gmina pracodawcy: Sochaczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sochaczew
Ulica pracodawcy: Stadionowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W GOTOWYCH DO WYDANIA
FORTE Pawe艂 Nykiel - 2017-08-29 - D臋bica (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
Analiza dokumentacji procesu budowlanego, analiza dokumentacji archiwalnej w sprawach dotycz膮cych obiekt贸w budowlanych zak艂adu g贸rniczego podlegaj膮cych nadzorowi SUG, opracowywanie danych statystycznych dotycz膮cych obiekt贸w budowlanych zak艂adu g贸rniczego podlegaj膮cych nadzorowi SUG, udzia艂 w kontrolach obiekt贸w budowlanych zak艂adu g贸rniczego podlegaj膮cych nadzorowi SUG.
Specjalistyczny Urz膮d G贸rniczy w Katowicach - 2016-08-09 - Katowice (艣l膮skie)
obs艂uga kuchni restauracyjnej a la carte, obs艂uga kuchni bankietowej
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Gda艅sk (pomorskie)
terminowe,jako艣ciowe i smakowe przygotowanie posi艂k贸w oraz ich wydawanie osobom uprawnionym
22 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Olsztynie - 2017-03-01 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie,pieczenie,segregowanie potraw z zachowaniem warto艣ci od偶ywczych
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna owoc贸w, warzyw i mi臋sa, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie da艅, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
Praca przy produkcji wyrob贸w garma偶eryjnych: pierogi, go艂膮bki, krokiety, nale艣niki
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Ulan贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie, uk艂adanie, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Sadowa (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
P艁UCIENNICZAK PIOTR MA艁A GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2016-08-02 - Turek (wielkopolskie)
organizowanie przep艂ywu informacji, przyjmowanie interesant贸w, udzielanie im informacji, odbieranie tel. i przekazywanie informacji dzwoniacym, obs艂uga komputera i urzadze艅 biurowych, prowadzenie korespondencji, za艂atwianie spraw urz臋dowych, spraw na poczcie, sporz膮dzanie pism, prowadzenie kalendarza spotka艅 prze艂o偶onych, praca od pon. do. pt w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Opole (opolskie)
Dostarczanie surowca do maszyn, przygotowywanie palet z wyrobami gotowymi do odbioru przez magazyn. Praca w godz. 6.00-18.00, kolejny dzie艅 18.00-6.00 i kolejne dwa dni wolne. Pracodawca zapewnia dow贸z do miejsca pracy na w艂asny koszt.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z karty menu
Ziajkiewicz Restauracje&Catering Bart艂omiej Ziajkiewicz - 2016-03-30 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
wykszta艂cenie bez znaczeniawymagana umiej臋tno艣膰 gotowania
"STEMSTAL" Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Obs艂uga klienta w salonie fryzjerskim
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Kra艣nik (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
BERLIN KEBAB Nuh Bozkurt - 2016-07-11 - Gosty艅 (wielkopolskie)
sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz膮dzi maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych
HOTEL WARSZAWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-19 - August贸w (podlaskie)
Przyjmowanie dostaw,obs艂uga w贸zka wid艂owego, ewidencja stan贸w magazynowych.
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Michalin (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA W PRZYGOTOWYWANIU POTRAW KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE CIEP艁YCH DA艃 I POTRAW Z R脫呕NYCH REGION脫W 艢WIATA, SZCZEG脫LNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ, OBS艁UGA GRUP ZORGANIZOWANYCH ROSYJSKOJ臉ZYCZNYCH, PRACA FIZYCZNA, POD PRESJ膭 CZASU, WYMAGAJ膭CA DU呕EJ ODPORNO艢CI NA STRES
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
szycie ubra艅 roboczych
A.S.G. STANLEY Stanis艂aw Grudzi艅ski - 2016-08-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE , AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ ,BRAK PRZECIWWSKAZ艃 ZDROWOTNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIEgodziny pracy od 9-1
"PORT - WEST" DARIUSZ GOLEMA SP脫艁KA JAWNA - 2018-04-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
BZ SYSTEM Andrzej Bo偶ko - 2017-06-01 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw, sprz膮tanie kuchni, dbanie o higien臋 pracy
kontakt przez PUP - 2015-12-31 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Za艂adunek i roz艂adunek kontener贸w, zak艂adanie i zdejmowanie czop贸w, mocowanie i rozmocowanie 艂adunk贸w (lashing), prace na wysoko艣ci zwi膮zane z prze艂adunkiem towar贸w.
Grupacon Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Gda艅sk (pomorskie)
KLEJENIE PIEROG脫W
PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipi艅ska, Miros艂aw Lipi艅ski - 2017-09-20 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posik贸w, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
Sie膰 Bufet贸w na Obiektach 呕eglugi Pasa偶erskiej Barbara Samcik - 2016-05-16 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 i 艣wie偶o艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci i produkt贸w, rozdzielanie zada艅 podczas pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie i sprz膮tanie stanowiska pracy (zmywanie). Do艣wiadczenie zawodowe mile widziane.
SANDWICH CANNENA Pietrzyk Barbara - 2017-03-08 - K臋pno (wielkopolskie)