KUCHARZ - Gorzów Wielkopolski oferta pracy PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipińska, Mirosław Lipiński
Stanowisko: KUCHARZ -
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: KLEJENIE PIEROGÓW
Data publikacji: 2017-09-20
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipińska, Mirosław Lipiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MYŚLIBORSKA 21, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: KLEJENIE PIEROGÓW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ -
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie, zdolności manualne
Nazwa pracodawcy:
PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipińska, Mirosław Lipiński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
MYŚLIBORSKA 21, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny, świadectwo pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : kont.osob. po kont.telef.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: MYŚLIBORSKA
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.09.2017
Oferta pracy ważna do: 20.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w magazynie- załadunek towaru, dostarczanie towaru do klientów, rozliczenia z klientami, prowadzenie dokumentacji kasowej
Przedsiębiorstwo Handlowe Mars SJ H i W Potoczak - 2015-11-17 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Pomoc w kuchni, sprzątanie, przygotowanie posiłków, obsługa klienta;
ADRIAN WÓŁKIEWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "WOŁOWINKA" - 2018-12-12 - Zielona Góra (lubuskie)
układanie menu, przygotowywanie posiłków
FHU "ŻARNOWIANKA" Roman Woda, ZAJAZD WODNIK Krosno - 2018-01-04 - Krosno (podkarpackie)
Obróbka warzyw. Przygotowywanie potraw.
"GRIKO" SYLWIA GRZYBOWSKA - 2016-04-25 - Rydzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, korzystanie z oryginalnych przepisów, obsługa pieca Tandoori.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-09-14 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej. Dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej oraz kuchni regionalnych. Obsługa maszyn i urządzeń kuchennych. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków; śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających w Pustelni Złotego Lasu. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi i urzadzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni.Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu beżpieczeństwa żywności HACCP.
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach - 2019-05-08 - Rytwiany (świętokrzyskie)
w załączniku
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowanie spaghetti, gołąbków, naleśników i innych podobnych dań makaronowych.
Zakład Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2018-09-17 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków w kuchni szpitalnej, wydawanie dla pacjentów szpitala
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Świdnik (lubelskie)
Zgodny ze stanowiskiem. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie pracy w Kołobrzegu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2017-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie (kuchnia polska); wydawanie posiłków;
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zawidów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Według stanowiska kucharz. Praca co drugi dzień.
Firma Gastronomiczno - Handlowa "ARKADIA" Roman Włodarczyk - 2018-03-16 - Limanowa (małopolskie)
Tradycyjna kuchnia polska.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-01-13 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej. Praca w godz.: 5-13 lub 6-14. Umowa zlecenie z możliwością przejścia na umowę o pracę. Oferta pracy dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 348 20 33 do godz. 15.00.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-05-06 - Mońki (podlaskie)
- przygotowywanie posiłków do zbiorowego spożycia
Dom Wczasów Dziecięcych w Wygoninie - 2016-05-23 - Wygonin (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
CELBYT Spółka z o.o. w Ostrołęce - 2016-03-23 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowanie potraw i dań wg menu, miejsce wykonywania pracy- Hotel Sadova- Gdańsk
SADOWA Sp. zo.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Wg stanowiska.
Restauracja "Pałacowa" Paweł Bęś - 2018-06-25 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:6.00-14.0014.00-22.00
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-07-12 - Mielec (podkarpackie)
Mile widziane wykształcenie gastronomiczne; min. roczne doświadczenie zawodowe jako samodzielny kucharz; aktualna książeczka sanepidowska; samodzielna praca na kuchni; umiejętność przygotowania posiłków; umiejętność organizacji pracy i współpracy w zespole; odpowiedzialność; chęci do pracy; umowa zlecenie z późniejszym przejściem na umowę o pracę; miejsce pracy Gliwice;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-22 - Gliwice (śląskie)
-przygotowywanie i wydawanie posiłków regeneracyjnych,-przygotowywanie i wydawanie pozostałych posiłków,-nadzór nad towarem w magazynie
Goodvalley Sp. zo.o. - 2018-03-29 - Przechlewo (pomorskie)
WYMAGANE OSOBY BEZROBOTNE ZAREJESTROWANE W PUP RZESZOWIE Z OKREŚLONYM II PROFILEM POMOCY ( PROGRAM 30-)
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW/DAŃ WEDŁUG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ ZASTOSOWANIE METOD, TECHNIK I PRZYPRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ.WYMAGANIA:STAŻ PRACY/PRAKTYKA W ZAWODZIECERTYFIKATYWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJETNOŚC GOTOWANIA-KUCHNIA EGZOTYCZNA,MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚC JEZYKA NIEMIECKIEGO I ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYMWYNAGRODZENIE 2400,00 BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-12 - Ustka (pomorskie)