KUCHARZ Krosno oferta pracy FHU "呕ARNOWIANKA" Roman Woda, ZAJAZD WODNIK Krosno
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: uk艂adanie menu, przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2018-01-04
Lokalizacja: Krosno (podkarpackie)
Pracodawca: FHU "呕ARNOWIANKA" Roman Woda, ZAJAZD WODNIK Krosno
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bieszczadzka 65, 38-400 Krosno, powiat: m. Krosno, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: uk艂adanie menu, przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krosno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Krosno
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Krosno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.01.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: mile widziane doswiadczenie zawodowe (kucharz)
Nazwa pracodawcy:
FHU "呕ARNOWIANKA" Roman Woda, ZAJAZD WODNIK Krosno
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie
Adres pracodawcy:
Bieszczadzka 5, 38-400 Krosno, powiat: m. Krosno, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Krosno
Gmina pracodawcy: Krosno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krosno
Ulica pracodawcy: Bieszczadzka
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: us艂ugi gastronomicznerestauracja WODNIK
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Lilla Woda
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.01.2018
Data dodania oferty pracy: 02.01.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.01.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.01.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-14 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw.Praca na recepturach.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2015-11-18 - Wronki (wielkopolskie)
sporz膮dzanie potraw z menu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ,KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2017-07-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie potraw.
Firma Gastronomiczna FOSA Odejewski Adam - 2017-09-26 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
tynkowanie, betonowania
KUJAWSKIE MUZEA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-10-11 - Redecz Krukowy (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z do艂aczonym do wniosku programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Rajcza (艣l膮skie)
zgodny ze stanowiskiem
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATER脫W WESTERPLATTE - 2018-02-16 - Brusy (pomorskie)
Prace w zak艂adzie kamieniarskim. Prace fizyczne przy przygotowywaniu nagrobk贸w. Monta偶 element贸w na cmentarzu.
KAMIENIARSTWO Piotr Chrobak - 2016-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
uk艂adanie dokument贸wobs艂uga klientaprzygotowanie zestawie艅godz. 7.00-15.00
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w.
URSZULA JANISZEWSKA UNI-MAX - 2016-04-26 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2015-12-11 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji.
Kontrahent Urz臋du Pracy - 2016-09-28 - Rotmanka (pomorskie)
kucharz
PRZEDSZKOLE NR 155 "POLANIE" - 2018-12-31 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, bdbanie o porz膮dek na stanowisku pracy, przestrzeganie BHP
ALOHA Sp. z o.o. - 2018-01-10 - Cib贸rz (warmi艅sko-mazurskie)
Zakres obowi膮zk贸w:- ksi臋gowanie bie偶膮cych dokument贸w,- prowadzenie ksi膮g podatkowych (przychod贸w i rozchod贸w),- prace zwi膮zane z rozliczaniem podatk贸w,- utrzymywanie relacji z Klientami.
GDG BIZNES SERWIS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
na podstawie uzgodnie艅 z producentami tureckimi dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji w malej gastronomii, planowanie posi艂k贸w i ukladanie prostego menu
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci potraw, inwentaryzacja asortymentu, dbanie o gospodark臋 magazynow膮
kontakt przez OHP - 2016-01-18 - 呕ory (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie da艅, bufet贸w zgodnie z ustalonymi procedurami i kontrola w艂a艣ciwego wykorzystania produkt贸w, przestrzeganie zasad czysto艣ci oraz regulacji w zakresie bezpiecze艅swta i higieny
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowanie posilk贸wUstalanie karty da艅 kuchni polskiej i ukrai艅skiej np. pielmieni, strudle, barszcz ukrai艅ski, ogryginalne receptury ukrai艅skie i polskie
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
kucharzpraca na dwie zmiany: 10.00-17.0017.00-23.00
Drink Bar " Max " Janusz Marud - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
- Dom Dziecka "Zak膮tek" w Katowicach zg艂asza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowi膮zki: 1. Przygotowywanie obiad贸w zgodnie ze sztuk膮 kucharsk膮, koordynacja prac wszystkich pracownik贸w kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w.2. Dbanie o wysok膮 jako艣膰 sporz膮dzonych potraw oraz estetyk臋 podania.3. Sporz膮dzanie porcji posi艂k贸w oraz ich wydawanie zgodnie z ustalon膮 gramatur膮.4. W sytuacjach, kiedy wymagaj膮 tego przepisy, sporz膮dzanie codziennie pr贸bek pokarmowych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami.5. Znajomo艣膰 wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standard贸w HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czysto艣ci pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, po偶arem, kradzie偶膮 oraz dbanie o higien臋 osobist膮, noszenia odzie偶y ochronnej.- Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilej贸w wynikaj膮cych ze stosunku pracy uj臋tych w prawie i przepisach szczeg贸艂owych. 2. Jest uprawniona do zg艂aszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracownik贸w kuchni. 3. Jest uprawniona do zg艂aszania intendencte przepis贸w na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jad艂ospisie.- Wynagrodzenie: 1635 z艂/brutto (w tym zawiera si臋 20 % premi regulaminowej). Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 12 miesi臋cy. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (75%).- Praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 11:00-19:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne. Wysmagane do艣wiadczenie zawodowe w gastronomii jako kucharz lub na podobnym stanowisku. Wymagane umiej臋tno艣ci: Estetyczne serwowanie da艅; umiej臋tno艣膰 pieczenia niewyszukanych ciast; umiej臋tno艣膰 planowania i organizacji pracy. - Kontakt OSOBISTY w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne mo偶na wys艂a膰 POCZT膭 na adres: ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice.
DOM DZIECKA "ZAK膭TEK" - 2017-08-04 - Katowice (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-03-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-01-17 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Obs艂uga kelnerska go艣ci, przygotowywanie stolik贸w. Praca na umowe o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie pracy w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
O艣rodek Leczniczo - Wypoczynkowy "KORMORAN" Sp. z o.o. - 2017-10-17 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2018-08-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)