KUCHARZ Bełchatów oferta pracy Ziajkiewicz Restauracje&Catering Bartłomiej Ziajkiewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z karty menu
Data publikacji: 2016-03-30
Lokalizacja: Bełchatów (łódzkie)
Pracodawca: Ziajkiewicz Restauracje&Catering Bartłomiej Ziajkiewicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:9 Maja 2, 97-400 Bełchatów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z karty menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bełchatów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bełchatowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bełchatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Data zakończenia pracy: 01.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
lub doświadczenie w pracy w kuchni min. 6 miesięcy
Nazwa pracodawcy:
Ziajkiewicz Restauracje&Catering Bartłomiej Ziajkiewicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Adres pracodawcy:
9 Maja 2, 97-400 Bełchatów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: bełchatowski
Gmina pracodawcy: Bełchatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bełchatów
Ulica pracodawcy: 9 Maja
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.03.2016
Oferta pracy ważna do: 29.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pierogarnia
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2018-02-10 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość na miejscu pracy, serwowanie posiłkówz linii serwisowej
Eurest Poland Spółka z o.o. - 2016-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
w zawodzie
ZAKŁAD BUDOWLANY KRIBUD RYSZARD ZAPAŁA - 2015-12-01 - Zwrócona (dolnośląskie)
Zgodny ze stanowiskiem.
"PORT 2000" Marcinkiewicz Sp. jawna - 2016-07-01 - Jeziorki (pomorskie)
przygotowywanie tradycyjnych polskich posiłków
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe OWAD Małgorzata Siemińska - 2017-02-13 - Lubnica (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Rzepin (lubuskie)
Gotowanie samodzielne i pod nadzorem szefa kuchni.
FRESCO Paweł Szwedek - 2018-06-14 - Suwałki (podlaskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-05-09 - Siedliska (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Odolanów (wielkopolskie)
wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widziane.Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków,przestrzeganie zasad higieny, dbanie o porządek w miejscu pracy.
ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o. - 2016-03-23 - Perzyce (wielkopolskie)
Elektromechanik motocyklowy
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "MOTOR" ZBIGNIEW GACKOWSKI - 2016-08-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie, serwowanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Janki (mazowieckie)
Praca w Krapkowicach.
Sanmar Krystian Skrobek - 2016-09-16 - Krapkowice (opolskie)
przygotowywanie dań; ustalanie menu; dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych; obsługa rozdrabniarek wilk, Spomasz-Nakło, pieców konwekcyjnych, maszyny kuter; praca w wymiarze 20 godz./tydz.
DREMAN Sp. z o.o. - 2017-11-10 - Opole (opolskie)
-obsługa klienta-praca z towarem-dbanie o estetykę sklepu
JERONIMO MARTINS POLSKA S.A. - 2018-08-08 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Praca jako drugi kucharz w restauracji, w której serwowana jest kuchnia polska. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie minimum 1 rok, mile widziane doświadczenie w zakresie gotowania dań kuchni polskiej.
Szlacheckie Gniazdo Restauracja-Pensjonat - 2017-03-24 - Kopalino (pomorskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie zimnej płyty, praca co drugi dzień po 12 godzin
Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj" - 2016-09-07 - Wadowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU "POSTĘP" Sp. z o.o. - 2017-07-12 - Sosnowiec (śląskie)
kuchnia polska
BETA ADAM STULGIS SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-06 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-04-06 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie posiłków,
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-07-24 - Białystok (podlaskie)
wymagania: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane (możliwość przyuczenia)Zakres obowiązków: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromiński - 2018-08-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
AB Sp. j. WACŁAW BARANOWSKI I WSPÓLNICY - 2018-03-06 - Tychy (śląskie)
sprzedaż lodów, przygotowanie i sprzedaż kebabów, frytek, hamburgerów i napojów
Firma Handlowa"FENIKS" Połaniec Jerzy Łukaszek - 2016-11-30 - Połaniec (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE ZE STANDARDAMI RESTAURACJI FIRMY, ZAMÓWIENIA, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM I MINIMALIZACJA STRAT, DBANIE O ESTETYKĘ POTRAW, UTRZYMANIE PORZĄDKU I HIGIENY W MIEJSCU PRACY, DBANIE O WŁAŚCIWY STAN TECHNICZNY URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, SAMODZIELNE GOTOWANIE KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE CATERINGU, OBSŁUGA PIECA KONWEKCYJNEGO, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DLA ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO, GODZINY PRACY 06.30-14.30, 09.00-21.00, 08.00-16.00
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe SYLWIA GĘBICZ - 2018-09-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
organizowanie sieci sprzedaży także w Chinach,analizowanie rynku,sporządzanie umów i zamówień towarowych,zastępowanie innych pracowników
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 11-14
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kępice (pomorskie)
Przygotowywanie potraw z menu restauracji (gotowanie, smażenie, pieczenie), dbanie o estetyczną prezentację wydawanych posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbanie o terminową realizację zamówień.
kontakt przez OHP - 2017-01-12 - Niemcy (Niemcy)