KUCHARZ Lubnica oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe OWAD Małgorzata Siemińska

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie tradycyjnych polskich posiłków
Data publikacji: 2017-02-13
Lokalizacja: Lubnica (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe OWAD Małgorzata Siemińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:64-965 Lubnica 40, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie tradycyjnych polskich posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Okonek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Data zakończenia pracy: 31.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Prawo jazdy kat. B
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe OWAD Małgorzata Siemińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
64-965 Lubnica 40, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: złotowski
Gmina pracodawcy: Okonek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubnica
Numer budynku pracodawcy: 40
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.02.2017
Data dodania oferty pracy: 08.02.2017
Oferta pracy ważna do: 07.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy w domu opieki
ELMED Elżbieta Borodycz - 2016-08-10 - Skoroszów (dolnośląskie)
Przyrzadzanie posiłków dla calego Szpitala i na potrzeby zewnętrzne.
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2018-04-09 - Starogard Gdański (pomorskie)
WG ZAWODU.
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2016-03-29 - Nowogard (zachodniopomorskie)
sprzedaż biżuterii srebrnej w sklepie firmowym- Salon Glamour w CH Jantar w Słupsku; praca sezonowa lipiec-sierpień) w godz. 10-21; równoważny system czasu pracy; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-21 po wcześniejszym umówieniu telefonicznym
"TAURUS" Sp.J. Wiesław Sząszor Marietta Sząszor - 2017-06-21 - Słupsk (pomorskie)
gotowanie potraw; godziny pracy 10.00-18.00
RESTAURACJA "DA FRANCO" KRZYSZTOF FARYNA - 2017-09-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, utrzymanie porządku w pracy
LINA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Poznań (wielkopolskie)
gotowanie posiłków, przestrzeganie ustalonego jadłospisu, dbanie o czystość, przestrzeganie zasad bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Lipków (mazowieckie)
organizacja czasu pracy, przygotowanie potraw ciepłych oraz zimnych przekąsek, przyjmowanie zamówień od kelnera,
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Zbrachlin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Puławy (lubelskie)
szycie kontenerów elastycznych z polipropylenu
SHANKARPACK POLAND Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Strzelin (dolnośląskie)
-Przygotowywanie posiłków w barze mlecznym,-Praca zmianowa między 7 a 18
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2016-04-29 - Tczew (pomorskie)
Praca i organizacja w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Malbork (pomorskie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-10-12 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
.
WYTWÓRNIA MOZAIKI OSIEWICZ Spółka z o.o. Spółka Komandytowa - 2017-04-05 - Karolew (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej
DHAKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ORGANIZACJI - 2016-08-31 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
Gospoda Podzamcze Anna Oździńska Stare Drawsko - 2016-04-11 - Stare Drawsko (zachodniopomorskie)
wykszt.średnie, umiejętności kucharza, moze byc osoba do przyuczenia, prof. II, rej. przed 08.06.2017r.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA KTWPARK - 2017-05-16 - Kalisz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZĄDZANIA SKŁADNIKAMI, ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM KUCHNI, PRZESTRZEGANIE ZASAD POSTĘPOWANIA Z ŻYWNOŚCIĄ, ESTETYCZNE PREZENTOWANIE POTRAW I DAŃ.
kontakt przez OHP - 2018-07-24 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zgórsko (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 601-471-960) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bracka 16, 40-858 Katowice).
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI "Restauracja Club 99" - 2016-06-24 - Katowice (śląskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stazu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych, gotowanie zup,- pieczenie, smażenie gotowanie i duszenie mięs,- zapoznanie się i stosowanie do HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Łódź (łódzkie)
Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI - 2016-08-03 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
Znajmość kuchni polskiej. Umiejętność lepienia pierogów i przygotowania dań kuchni polskiej.
KOPI DOMINIK PAWLAK - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, sporządzanie jadłospisów całodziennych, sporządzanie i wydawanie posiłków, pieczenie ciast, przyrządzanie deserów, napoi, utrzymywanie czystości w miejscach sporządzania potraw i przechowywania produktów zywnościowych. Dojazd do miejsca pracy we własnym zakresie.
Siedleckie Stowarzyszenie Pomocy Osobom z Chorobą Alzheimera - 2015-12-11 - Ptaszki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Zastępca szefa kuchni
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2016-05-16 - Leżajsk (podkarpackie)
wyrób pizzyprzygotowywanie dań
FIRMA HANDLOWA - 2018-01-16 - Puck (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej - 2018-01-17 - Miąsowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, utrzymywanie określonych standardów jakości smakowej, kontrola stanów magazynowych (zapasów), dbanie o czystość stanowiska pracy.
P.P.U.H. "CHOMBUD" Import- Export - 2016-02-24 - Przemyśl (podkarpackie)