KUCHARZ Nowe Rumunki oferta pracy KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
Data publikacji: 2016-08-03
Lokalizacja: Nowe Rumunki (mazowieckie)
Pracodawca: KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-520 Nowe Rumunki 40/1, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowe Rumunki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łąck
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagana znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP), bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu, dyspozycyjność.Oferujemy stabilne zatrudnienie umowa o pracę lub kontrakt od 05.2016r., możliwość rozwoju zawodowego, zakwaterowanie, atrakcyjne wynagrodzenia, pracę w przyjaznej atmosferze, możliwość realizacji własnych pomysłów.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
Al. Floriana Kobylińskiego 13, 09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV należy przesyłać na podany adres e - mail w tytule wiadomości wpisując stanowisko, którego dotyczy aplikacja.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Płock
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płock
Ulica pracodawcy: Al. Floriana Kobylińskiego
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: hotel, kancelaria podatkowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.08.2016
Oferta pracy ważna do: 02.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz - szef kuchni, kuchnia polska i włoska.
Radosław Hugeth - 2017-10-26 - Osiecznica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłkówwydawanie posiłków
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej Pogórze - 2017-05-17 - Pogórze (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni włoskiej.
KONPAR Konrad Krępski - 2016-01-25 - Lublin (lubelskie)
produkcja wyrobów firmowych
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Oferta stażu. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w zawodzie kucharza, wykonywanie różnych potraw, porcjowanie potraw, dekorowanie i estetyczne wykonywanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Łosice (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Usługowe Polonez S.C. - 2017-02-07 - Tychy (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
Praca polega na przygotowywaniu posiłków szkolnych w stołówce szkolnej. Godziny pracy: 6.00- 14.00
Firma Garmażeryjna J (at) KUBEK - 2017-08-24 - Kobylnica (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie tradycyjnych dań kuchni wchodniej oraz kresowej. Kontrola jakości. Wydawanie dań. Dbanie o czystość. Zachowanie higieny. Praca na określonych standardach. Sumienność.
HOTEL SOPOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie dań, catering, imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni uzbecko-tureckiej, przygotowywanie mięsa smażonego, obsługa zamówień od klientów
KEBAB HAUS AHMET YOGURTCU - 2017-11-13 - Stargard (zachodniopomorskie)
Operator pasteryzacji produkcji napojów bezalkoholowych.
Voda Naturalna sp. z o.o - 2016-05-23 - Leluchów (małopolskie)
Kucharzsporządzanie potraw, ciast, deserów, przy zastosowaniu narz ędzi w zakładzie gastronomicznym, przygotowywanie wyrobow i produktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Tuczempy (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
BAR "SMACZEK" KATARZYNA SZTURGULEWSKA - 2017-05-30 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
"AMD" Spółka z o.o. - 2016-06-23 - Rukławki (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Ścisła współpraca z zespołem oraz Szefem kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę do 31.01.2018. Następna umowa na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-23:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy jako kucharz (przerwa w zawodzie nie może być większa niż 2 lata). Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane ukończone kursy gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Katowice (śląskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-02-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie dań według receptur
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Łódź (łódzkie)
przyjmowanie produktów z magazynu żywnościowego, przygotowywanie posiłków wg jadłospisu, dbałośc o stanowisko pracy
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-07-13 - Czerwieńsk (lubuskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, itd.
Damian Kuc - 2016-05-19 - Biecz (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Mirzec-Majorat (świętokrzyskie)
przygotowanie wstępnego produktu, gotowanie i pieczenie, sprzedaż przygotowanych potraw, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2018-02-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Prowadzenie zajęć w warsztacie terapii zajęciowej.
Zakład Karny w Płocku - 2017-08-31 - Płock (mazowieckie)
praca przy obsłudze gości, kasa. kuchnia
Andrzej Maziarz Przedsiębiorstwo - 2017-01-27 - Żory (śląskie)
wykonywanie robót ziemnych przy drogach publicznych, mile widziane uprawnienia na operatora koporkoładowarki oraz pr. jazdy "C", praca na terenie powiatu nowosądeckiego
FHU "Bigos" Wacław Żywczak - 2017-04-24 - Łomnica-Zdrój (małopolskie)
pomoc kuchenna, smażenie ryb i wydawanie posiłków; praca w godz. 8-16, 13-21; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14
BALTIC BRAND Mateusz Grabka - 2016-06-03 - Ustka (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Czartołomie (pomorskie)