KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: - zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stazu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych, gotowanie zup,- pieczenie, smażenie gotowanie i duszenie mięs,- zapoznanie się i stosowanie do HACCP.
Data publikacji: 2016-01-18
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stazu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych, gotowanie zup,- pieczenie, smażenie gotowanie i duszenie mięs,- zapoznanie się i stosowanie do HACCP.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 12.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Barona 10/10, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: Barona
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 12.02.2016
Oferta pracy ważna do: 11.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.01.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Umiejętności kulinarne, możliwość wprowadzenia zmiań w karcie, kuchnia z pasją
A.A. GRZONKA S.C.-DOM RETRO - 2016-01-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
- realizacja strategii rozwoju firmy- motywowanie i rozwój pracowników- Zarządzanie 20 osobowym zespołem- utrzymywanie i rozwijanie kontaktów z klientami i podwykonawcami,- ustanawianie procedur,- aktywny wpływ na budowanie zespołu spedytorów działu międzynarodowego,- wdrażanie nowych systemów i rozwiązań organizacyjnych
JIT Logistik Sp z o.o. - 2019-06-21 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Ściąganie menu ukraińskiego i rosyjskiego ze stron internetowycj, sporządzanie dań z karty menu dla gości obcojęzycznych.
PRZED.WIELOBRANŻOWE "BEHATEX" S.C. CZĘSTOCHOWA - 2017-05-26 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie pizzy oraz jej wypiek wg. receptury Del Piero,sporządzanioe posiłków na bazie wcześniej gotowanych wywarów tj. zóp, sosów
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, pizzy
ZELES - SPÓŁKA JAWNA - ZIELIŃSKI, SZLENDAK - 2019-09-24 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1125 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność kręcenia SUSHI minimum 2 lata. Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw według receptur kuchni indyjskiej, przygotowywanie kebabów.
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-06 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, lepienie czebureków, obsługa maszyny pakującej posiłki.
Dabbas sp. z o.o. - 2017-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie dań kuchni ukraińskiej dla gości hotelowych w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze spółpracownikami głównie z Ukrainy.
FHU REKIN WOJCIECH SCHWEITZER - 2016-11-24 - Rewal (zachodniopomorskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Jałowęsy (świętokrzyskie)
Mechanik samochodów ciężarowych
USŁUGI TRANSPORTOWE "REGAL" ALICJA REGUŁA - 2016-01-25 - Braciejowa (podkarpackie)
Pokrycie dachów materiałami dekarskimi (dachówka, blachodachówka), obróbka drewna, wykonywanie elementów konstrukcyjnych budynków (więźby dachowe, szalunki, konstrukcje wieńcowe)
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Drużbice-Kolonia (łódzkie)
Przygotowywanie kebabów, dań na talerze, nakładanie mięsa na patyk, przygotowywanie dań kuchni marokańskiej, dań z soczewicy, tażin, kuskus
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Łowicz (łódzkie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Czarnków (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, trzymanie pieczy nad pracą w kuchni.
Naleśnikarnia Lemon Aneta Przyborowska - 2016-03-14 - Suwałki (podlaskie)
- produkcja- serwowanie dań - wydawka ( odpowiada za wydawanie potraw)- pilnowanie wyglądu dań - odpowiada za smak i jakość dańPraca w godz. 8:00-22:00, praca wg grafiku
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Hulanka (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
"Pentur" spółka cywilna - 2018-05-09 - Międzygórze (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Grzybowie.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2016-10-27 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-01-04 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Głowno (łódzkie)
Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; znajomość kuchni włoskiej; 24 miesiące doświadczenia zawodowego.Zakres obowiązków: przygotowywanie, obróbka i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-26 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowanie wstępne gotowanie posiłków gorących, zimnej płyty, pieczenie ciast, robienie deserów, wydawanie posiłków kelnerom, przygotowanie śniadań, obiadóow, kolocji dla wczasowiczów
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Łopuszna (małopolskie)
Do zakresu obowiązków pracownika należy przygotowywanie dań, obróbka wstępna czysta i brudna warzyw, dbanie o czystość stanowiska pracy, obsługa sali, utrzymywanie czystości lokalu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa o pracę na okres próbny 3 m-ce. Praca w systemie dwuzmianowym 06.30-14.30, 14.00-22.00. Możliwe godziny nocne podczas imprez okolicznościowych. Praca z możliwością zakwaterowania.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-02-13 - Piła (wielkopolskie)
praca w restauracji z kuchnią włoską
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Kraków (małopolskie)