KUCHARZ Czarnków oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
Data publikacji: 2018-11-07
Lokalizacja: Czarnków (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czarnków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Orłowskiego 1, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnków
Ulica pracodawcy: Orłowskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.11.2018
Oferta pracy ważna do: 06.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, poznanie menu, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
Quantum Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowo-akcyjna - 2016-09-12 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Prowadzenie i przygotowywanie spotkań kulinarnych, warsztatów, eventy.
"Natura-Pro" Naturalna Profilaktyka - 2016-06-29 - Maleniska (podkarpackie)
- przygotowywanie śniadań w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwyższą jakość podawanych gościom posiłków, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-30 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2018-08-03 - Świętochłowice (śląskie)
Przewóz ładunków
DROGBUD Michał Głodowski - 2018-04-10 - Żegoty (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków (obieranie, gotowanie), utrzymywanie stanowiska pracy w stanie czystości
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Chrzanów (małopolskie)
Oferta pracy na liniach regularnych Pobierowo-SzczecinWymiar czasu pracy: pełen etatRodzaj umowy: umowa na czas nieokreślony
OBER - TRANS Zenon Ober - 2016-09-05 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań egipskich,znajomość języków niezbędnych w kontaktach z pracodawcą i handlowcami z egiptudoświadczenie zawodowe: 5 lat w kuchni egipskiej
KING TUT S.C. - 2016-06-16 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków-Kontakt tel. 602-601-157.- Czas pracy: poniedziałek-piątek 5:00-13:00
"RD BUCHHOLC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-27 - Gniszewo (pomorskie)
Obowiązki:- Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami oraz przyjętymi standardami - Ścisła współpraca z innymi pracownikami - Utrzymywanie czystości stanowiska pracy- Dbanie o estetykę podawanych potraw - Przestrzeganie przepisów systemu HACCPPraca w godz. 14.00-22.00
Discover Poland Tour Sp. z o.o.Sp.k. - 2016-05-18 - Broszkowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw i dań w restauracji
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "PIEPRZYK" Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Jaczów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Tel.: 501 439 308 Adam Milc. Adres e-mail: Laguna (at) laguna-ow.pl
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY LAGUNA ADAM MILC - 2016-06-16 - Lubniewice (lubuskie)
1. Obróbka mięsa i warzyw.2. Przygotowywanie sosów.3. Przygotowywanie posiłków.4. Utrzymanie stanowiska pracy w czystosći.5. Zmywanie naczyń,6. Utrzymanie sali konsumpcyjnej w czystości.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Łęczyca (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe; umiejętności: znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna książeczka Sanepidu; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Lublin (lubelskie)
-
ANTRANS USŁUGI TRANSPORTOWE ANNA KRAWCZUK - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
Współplanowanie jadłospisu zgodnie z obowiązującymi normami. Przygotowywanie posiłków.
Zespół Szkół w Kolnie - 2016-05-16 - Kolno (warmińsko-mazurskie)
OBSŁUGA, POZYSKIWANIE KLIENTÓW; TWORZENIE OFERT, KALKULACJI UBEZPIECZONYCH; SPRZEDAŻ POLIS 30 TOWARZYSTW UBEZPIECZONYCH; TWORZENIE RAPORTÓW
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, zamawianie towaru
Baltic Rest Sp. z o.o. Władysławowo - 2018-02-20 - Chłapowo (pomorskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw tureckich; serwowanie dań w oryginalny turecki sposób;
''NAZAR'' Koray Sariyar - 2017-11-08 - Opole (opolskie)
Obsługa gości restauracji i hotelu, nakrywanie stołów,, serwowanie potraw i napojów, zmian anakryć i obrusów, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich.
ASM GRAND SP. Z.O.O. - 2016-11-25 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży; praca na jedną zmianę od 06.00 do 14.00; miejsce wykonywania pracy: ul. H. Dąbrowskiego 15, 73-120 Chociwel.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Chociwel (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast food
FIRMA HANDLOWA MAX S. C. - 2017-03-13 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
- obróbka ryb, - przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej i japońskiej, w tym sushi, - zamawianie towarów u koreańskiego dostawcy. Miejsce pracy: Restauracja KOKOYA, Wrocław, ul. Ołtaszyńska 92e/8.
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca w kuchni.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2016-12-06 - Zamość (lubelskie)
Wyrób sushi
FoodCatering Restauracje i Eventy Piotr Sadowski - 2017-08-31 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni, zbiorowe żywnienie.
LECH RESORT & SPA - 2016-05-17 - Łeba (pomorskie)
gotowanie dań kuchni molekularnej, ukraińskiej i bankietowych, zarządzanie personelem, prowadzenie dokumentacji sanitarnej
Prudski Mikołaj "HETMAN" - 2017-06-20 - Koszewko (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Czerwonka (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
"Elbest" sp. z o.o. Hotel "Krynica" - 2015-11-30 - Krynica-Zdrój (małopolskie)