KUCHARZ Pyrzyce oferta pracy FIRMA HANDLOWA MAX S. C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków typu fast food
Data publikacji: 2017-03-13
Lokalizacja: Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWA MAX S. C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JANA KILIŃSKIEGO 22, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków typu fast food
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pyrzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pyrzycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pyrzyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: FIRMA HANDLOWA MAX S. C.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pyrzycach
Adres pracodawcy:
Dworcowa 23, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: pyrzycki
Gmina pracodawcy: Pyrzyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pyrzyce
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 23
Nazwisko osoby zgłaszającej: Sebastian Krawczyk
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pyrzycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.03.2017
Oferta pracy ważna do: 12.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-01-26 - Tczew (pomorskie)
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- zarządzanie zakupami- nadzór nad jakościa żywności
PW "Fox-Bis" E. Nizio - 2016-03-09 - Wierzchowiska Drugie (lubelskie)
- sprzedaż odzieży i obuwia
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Leszno (wielkopolskie)
Kucharz
FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA FILIPOWICZ PIOTR - 2018-06-20 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
krojenie mięsa, przygotowywanie potraw dla klientów
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Rzeszów (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw , półproduktów, obieranie cebuli, krojenie mięsa- przygotowanie dań fast food (hamburgery, itp.)- przygotowywanie ciasta pizzy i wydawanie gotowego produktu klientowi
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Ruda Śląska (śląskie)
Opieka nad osobami starszymi: stacjonarna i ambulatoryjna.W przypadku posiadania dyplomu pielęgniarskiego – praca jako opiekun osób starszych. W przypadku posiadania ukończonego kursu lub studium z zakresu opieki nad osobą starszą – praca jako pomocnik opiekuna.
Mayer Zeitarbeit GmbH - 2016-01-15 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie potraw i napojów, bieżąca konserwacja urządzeń, wykańczanie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Poraj (śląskie)
Przygotowywanie dań według standardów firmy, dbałość o jej pozytywny wizerunek
OBIADY DOMOWE Dariusz Luziński - 2016-03-11 - Kłobuck (śląskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2016-09-09 - Jaworzno (śląskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (śląskie)
sprawowanie opieki nad maciorami prośnymi, opieka nad odsadzonymi prosiętami , wykonywanie prac przy trzodzie chlewnej
Andrzej Brzozowski Gospodarstwo Rolne w Parcewie - 2019-04-02 - Parcewo (podlaskie)
praca na sezon (dwa miesiące) w Kretowinach koło Morąga
"TIP-TOP" Jacek Urbanowski - 2016-04-08 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług. Prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej.
DWÓR ELIZY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-06-12 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
OBSŁUGA GRILLA, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG ORGINALNYCH RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ Z WYKORZYSTANIEM PÓŁPRODUKTÓW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI
FORAZI FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
w/g stanowiska
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWE-"BUDMA" - 2017-11-13 - Kielce (świętokrzyskie)
roznoszenie ulotek
kontakt przez OHP - 2016-02-10 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków.Praca w godz.7.00-19.00
kontakt przez OHP - 2017-11-27 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2016-08-03 - Łańcut (podkarpackie)
Wykształcenie w zawodzie oraz chęć do pracy, punktualność, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywność, zaangażowanie.
CULINARY STUDIO S.C. Aleksandra Dymel, Sabina Dymurski-Szczuka - 2017-09-06 - Racibórz (śląskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie śniadań, przygotowywanie posiłków obiadowych, sprzątanie swojego miejsca pracy, sprzątanie kuchni i zaplecza.
Ośrodek Szkoleniowo - Wypoczynkowy WULPINK Wiesław Płócienniczak - 2019-03-28 - Majdy (warmińsko-mazurskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standradami firmy, przygotowywanie dań zgodnie z obowiązujacymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednia estetykę potraw praca w godz. 9-17/14-22
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe REST S.C.Ewa Ziółkowska-Duda, Michał Ziółkowski - 2018-08-28 - Suchy Bór (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wykszt. zawodowe/średnie, doświadczenie mile widziane.MIEJCE WYKONYWANIA PRACY: PIEROGARNIA "NIEBO W GĘBIE" - ul. Długa 12, Racibórz
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2018-02-08 - Racibórz (śląskie)
- przygotowywanie potraw kuchni bangladeskiej wg oryginalnych przypraw i receptur wg znajomości przepisów tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży szkolnej, turystów, oraz na imprezy okolicznościowe. Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności Zawodowej w Krzyżewie - 2017-04-13 - Krzyżewo (podlaskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu, wydawanie potraw, obsługa klienta, utrzymywanie porządku
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Bolesławiec (dolnośląskie)
szycie garniturów męskich, obsługa stębnówki
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
-obsługa rezerwacji hotelowych-meldowanie gości -rozliczenia pobytów
K.F.D. ARCHITEKT SP.J. - 2018-10-18 - Polańczyk (podkarpackie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-14 - Piekarzew (wielkopolskie)