KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 1 575 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni bangladeskiej wg oryginalnych przypraw i receptur wg znajomości przepisów tej kuchni
Data publikacji: 2018-07-30
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni bangladeskiej wg oryginalnych przypraw i receptur wg znajomości przepisów tej kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 575 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 575 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość oryginalnych przypraw i receptur kuchni orientalnej m.in. kuchni bangladeskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 20
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.07.2018
Oferta pracy ważna do: 13.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni; WYMAGANIA: mile widziane wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Bar "ROMA" Strzelczyk Bernadeta Koszęcin - 2016-03-23 - Koszęcin (śląskie)
na jednym stanowisku: przygotowywanie i wydawanie kebebówna drugim stanowisku: przygotowywanie sałatek i surówek
Firma Handlowo-Usługowa Powalska Monika - 2017-10-26 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 12-21
Zakład Gastronomiczny "Leśna Chata" Izabela Labudda - 2016-04-27 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Zakliczyn (małopolskie)
praca w restauracji
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-13 - Białystok (podlaskie)
rozwożenie towaru na terenie powiatu Wysokomazowieckiego
Handel Środkami do Produkcji Rolnej, USŁUGI TRANSPORTOWE Władysław Kostro - 2018-05-17 - Jabłoń-Piotrowce (podlaskie)
Szukanie ładunków, praca przy komputerze dostęp do giełdy towarowej Trans.eu, praca zdalna.
AIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-10 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, obróbka mięsa zgodnie z menuu, przygotowywanie potraw w kuchni otwartej.
Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" - 2017-03-28 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk
SWANTEWIT Elżbieta Kruszyńska - 2018-05-08 - Tujsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Magdalena i Arkadiusz Tomczak s.c. - 2016-07-21 - Ostrołęka (mazowieckie)
MIN. ROCZNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE,ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I MIĘDZYNARODOWEJ,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MOLEKULARNEJ BĘDZIE DODATKOWYM ATUTEMWYSOKA KULTURA OSOBISTA,SUMIENNOŚĆ I ZAANGAŻOWANIE.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-06-20 - Siedliska (podkarpackie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
EVER CLEANING Sp. z o.o./RESTAURACJA PRACOWNICZA BIEDRONKA - 2017-05-12 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2017-08-22 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w domu seniora. Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziany staż pracy.
Dom Seniora " W Dolinie Zagórzanki" - 2015-12-11 - Rumia (pomorskie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie surowców do produkcji, produkowanie, porcjowanie, wykańczanie i dekoracja dań, ustalanie karty dań, nadzór na djakością zamawianej żywności, rozdzielanie pracy pomocnikom pracującym w kuchni, nadzorowanie świezości używanych składników spożywczych
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2016-06-08 - Strzyżów (podkarpackie)
międzynarodowy przewóz towarów, praca na Rosję, Kazachstan, Uzbekistan, Białoruś
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Grabanów-Kolonia (lubelskie)
przygotowywanie dań oraz menu, nadzór nad pracą w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur; praca i kontakt z zespołem w języku hindi; umowa na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków na wychowanków ośrodka- śniadania i obiady.Praca w godzinach 6:30-14:30Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. KamiennaKontakt kandydatów z pracodawcą: 696160365 (P. Zofia Zacharska)Sala G
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 11 - 2017-07-24 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUPÓW, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZĄDKU W KUCHNI ORAZ STOŁÓWCE, WYMAGANIA WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - ŻYWIENIE ZBIOROWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZAANGAŻOWANIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2017-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, staranna obróbka warzyw i innych surowców żywnościowych, stosowanie zasad GMP, GHP, HACCP.Umowa o pracę na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW W LUBLINIE - 2018-02-20 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków i zajmowanie się kuchnią
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Rąbień (łódzkie)
Pakowanie i przepakowywanie artykułów kosmetycznych- perfumy, kremy, błyszczyki.
HR SYSTEM DARIUSZ SMEJDA - 2016-06-01 - Smolice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie potraw i przestrzeganie zasad higieny w kuchni. Znajomość zasad dotyczących żywienia.
Przedszkole Publiczne nr 8 im. Kubusia Puchatka - 2017-04-04 - Jawor (dolnośląskie)
kierowanie i koordynowanie produkcji w zakładzie mięsnym
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Golinka (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, seserów, ciast.
KAMDECO - 2016-07-29 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potr,ciast i deserów,przestrzeganie zasad bhp,utrzymanie czystości na stanowisku pracy ,pomoc przy tworzeniu menu. tel.509 814 600
Jadłodajnia Duży Talerz Sp. z o.o. - 2017-12-08 - Piekoszów (świętokrzyskie)
szycie odzieży damskiej lekkej, sukien ślubnych
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Żuromin (mazowieckie)