KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań.
Data publikacji: 2017-07-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.07.2017
Data zakończenia pracy: 31.05.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.07.2017
Data dodania oferty pracy: 25.07.2017
Oferta pracy ważna do: 25.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 25.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 25.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
dyspozycyjność, zaangażowanieWymagania: wykształcenie średnie zawodowe, bardzo dobra znajomość kuchni włoskiej, min. 4 lata doświadczenia zawodowegoPraca w godzinach: 10:00-18:00
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Łowicz Wałecki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy, gotowanie dań obiadowych. ( umowa zlecenie ok.150 godzin w miesiącu)
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Oleśnica (dolnośląskie)
Gotowanie przy kuchni gorącej potrawy kuchni polskiej i wschodniej.
Gałkowo.pl Potocki Aleksander - 2017-08-09 - Gałkowo (warmińsko-mazurskie)
Przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców, dokonywanie obróbki termicznej, sporządzanie posiłków, przechowywanie i magazynowanie artykułów spożywczych, surowców i półproduktów
Jadłodajnia Szkolna s.c. Zofia Kiełbasa, Jan Kiełbasa, Witold Wolak - 2016-04-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
- Przygotowywanie dań, potraw kuchnii polskiej. Wydawanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + czasami soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Umiejętność przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiejętność lepienia pierogów. Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA - 2018-04-26 - Katowice (śląskie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Prowadzenie zmiany.
PHU "ALPOL" s.c - 2016-11-14 - Rochna (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, organizacja pracy, dbanie o porządek w miejscu pracy
"FUNDACJA AKTYWNA STRONA KULTURY LATAWIEC" - 2018-07-09 - Będzin (śląskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2016-03-30 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie prostych potraw, prace pomocnicze
"RONDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
KEN Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Jaworzno (śląskie)
Przeprowadzanie postępowań w zakresie zamówień publicznych (inwestycje, remonty, dostawy, usługi). Prowadzenie spraw związanych z prawidłową eksploatacją budynków, instalacji i urządzeń technicznych. Przeprowadzanie okresowych przeglądów budynków, instalacji i urządzeń technicznych w celu zapewnienia niezbędnych napraw, remontów lub zabiegów konserwacyjnych. Sporządzanie planów i organizacja remontów oraz zakupów inwestycyjnych i wyposażenia oraz nadzór nad ich realizacją. Prowadzenie spraw związanych z ochroną p.poż. Prowadzenie sprawozdawczości w zakresie wykonywanych zadań. Prowadzenie dokumentacji urządzeń objętych technicznym nadzorem, paszportów technicznych, atestów, certyfikatów, itp. Organizowanie i nadzorowanie pracy podległych komórek (pralnia, kuchnia, magazyn). Prowadzenie spraw związanych z prawidłowym funkcjonowaniem oczyszczalni ścieków. Prowadzenie książek obiektów budowlanych i innych urządzeń. Zapewnianie ciągłego ruchu kotłowni oraz utrzymanie dostaw energii elektrycznej i wody pitnej. Organizowanie transportu oraz prowadzenie dokumentacji (karty drogowe, rozliczanie paliwa), itp. Utrzymanie czystości i porządku na terenie administrowanym. Zabezpieczanie mienia przed kradzieżą i zniszczeniem. Nadzorowanie i kontrolowanie pracy podległych pracowników działu gospodarczego oraz układanie miesięcznych harmonogramów czasu pracy. Współpracowanie z ochroną środowiska. Prowadzenie spraw związanych z całokształtem zagadnień administracyjnych i gospodarczych. Współpracowanie z pracownikami innych działów.
Dom Pomocy Społecznej w Goślicach - 2017-09-20 - Goślice (mazowieckie)
Zarządzanie zespołem pracowników, przygotowywanie potraw, planowanie wszelkich czynności związanych z organizacją kuchni, odpowiedzialność za planowanie zakupów, stanów magazynowych,
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Zduny (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich i tajskich
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
praca z dziećmi - nauka edukacja dla bezpieczeństwa
Szkoła Podstawowa im. Stefana Żeromskiego - 2018-06-26 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-07-13 - Kraków (małopolskie)
mile widziane doświadczenie, miejsce pracy Ostrów , Kalisz - pracodawca dowozi
Dachpol Zakład Blacharsko - Dekarski Leszek Szypuła - 2016-06-13 - Młynów (wielkopolskie)
PRACA NA SAMODZIELNYM SATNOWISKU KUCHARZA, ORGANIZACJA MIEJSCA PRACY, KIEROWANIE POMOCĄ KUCHENNA
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Ciechocin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2016-02-19 - Witaszewice (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Obsługa klienta.
Zakład Zielarski " KAWON - HURT " Nowak Sp.j. - 2016-06-29 - Gostyń (wielkopolskie)
- przygotowanie najwyższej jakości potraw zgodnie z obowiązującymi w lokalu standardami i recepturami; - dbałość o estetykę dań; - dbałość o wykorzystywany w kuchni sprzętZatrudnienie w formie umowy zlecenia ze stawką godziną 15 zł/h.
INTERIMAX Polska Sp. z o.o. S.K.A. - 2016-12-21 - Łódź (łódzkie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe.
PHUP Rudolf Klimek - 2016-04-13 - Rudy (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Malutkie (łódzkie)
Przygotowywanie potraw; praca w zespole; nadzór nad pracą zmiany; obsługa klientów; sprzedaż posiłków; dbałość o czystość na stanowisku pracy.
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-01-29 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej z karty dań. Praca w godz.Mogą być kierowane osoby wcześniej pracujące jako pomoce kuchenne, które sobie poradzą na stanowisku kucharza. Praca w godz. 10.00-18.00
Firma Handlowo-Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2017-01-13 - Siedlce (mazowieckie)
praca w kuchni
D.W.LIMBA - 2016-12-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Kucharz
LOVE LIFE JOLANTA YASEEN - 2018-02-21 - Uherce Mineralne (podkarpackie)