KUCHARZ Nowy Sącz oferta pracy Jadłodajnia Szkolna s.c. Zofia Kiełbasa, Jan Kiełbasa, Witold Wolak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców, dokonywanie obróbki termicznej, sporządzanie posiłków, przechowywanie i magazynowanie artykułów spożywczych, surowców i półproduktów
Data publikacji: 2016-04-20
Lokalizacja: Nowy Sącz (małopolskie)
Pracodawca: Jadłodajnia Szkolna s.c. Zofia Kiełbasa, Jan Kiełbasa, Witold Wolak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 61, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców, dokonywanie obróbki termicznej, sporządzanie posiłków, przechowywanie i magazynowanie artykułów spożywczych, surowców i półproduktów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w systemie 8 godzinnym lub 12 godzinnnym
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Nowy Sącz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Jadłodajnia Szkolna s.c. Zofia Kiełbasa, Jan Kiełbasa, Witold Wolak
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Nawojowska
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna
Nazwisko osoby zgłaszającej: Zofia Kiełbasa
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2016
Oferta pracy ważna do: 19.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-03-27 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów, zabezpieczenie surowców i wyrobów przed zepsuciem, pobieranie surowców i produktów z magazynu, wykorzystywanie do pracy narzędzi, maszyn i urządzeń, prowadzenie rejestrów i pomiarów wymaganych przez HACCP
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Ustrzesz (lubelskie)
jw.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ LEŚNY - 2018-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab.
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Lubin (dolnośląskie)
samodzielność w wykonywaniu zadań, mile widziane doświadczenie zawodowe
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Krzęcin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie potraw według karty
Jaroszek Stanisław PPHU ELEKTROPAKS - 2017-12-08 - Puławy (lubelskie)
- obsługa klientów, przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2016-07-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kielce (świętokrzyskie)
- Organizowanie i kontrola pracy personelu kuchennego. Opracowywanie jadłospisu. Sporządzanie cogodzinnego zapotrzebowania żywności i pobieranie z magazynu. Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców internatu. Utrzymywanie porządku, czystości sanitarnej w miejscu pracy. Obróbka wstępna warzyw.- Wynagrodzenie: od 2186 zł/brutto + wysługa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 7:00-15:00, w piątki: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Techników 5, 40-326 Katowice).
KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANCÓW ŚLĄSKICH - 2017-09-14 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i wydawanie zgodnie z zamówieniami
POLENTA S.C. - 2016-11-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, organizacja imprez okolicznościowych, zamawianie towaru, wypełnianie dokumentacji HACCP. Praca w systemie na 2 dni pracy 2 dni wolne w godzinach od 12.00 do 22.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej (krojenie mięsa i warzyw, komponowanie dań), wyrabianie ciasta, obsluga klienta (przyjmowanie zamówień). UMowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 9:00-17:00, 17:00-01:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-06-24 - Hrubieszów (lubelskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Praca w restauracji pod Raciborzem. Kuchnia polska.
IN PERSON - POLSKA Sp. z o. o. - 2015-11-19 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków i nowych recpetur
NOLA GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Sompolno (wielkopolskie)
PRZYGOTOWTYWANIE I WYDAWANIE POTRAW SPRZĄTANIE STANWISKA PRACE ZWIĄZANE Z KUCHNIĄ
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-08-17 - Michałowice (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE CZEBORYKÓW, SZASZŁYKÓW, PIELMIENI, BIELASZY
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA LYUBOV MAJDA - 2016-09-23 - Gdańsk (pomorskie)
praca z osobą niepełnosprawną w domu, praca na 1/2 etatu
FUNDACJA ANNY DYMNEJ "MIMO WSZYSTKO" - 2017-01-13 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Namysłów (opolskie)
Zgodnie z umową. Praca w Ropczycach ul. Mickiewicza 22
INNEN Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Ropczyce (podkarpackie)
gotowanie
PHU " HURT-DETAL" ROBERT ŁUCZAK, Korczyn 133a, 26-067 Strawczyn - 2017-04-06 - Kielce (świętokrzyskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-04-01 - Starowa Góra (łódzkie)
wg preogramu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
Profesjonalna obsługa klienta i doradztwo w zakresie produktów oferowanych przez firmę (złoto, srebro). Równoważny system czasu pracy
INWESTYCJE ALTERNATYWNE PROFIT S.A - 2017-04-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie produktów; gotowanie zup; robienie burgerów; robienie tortilli; robienie sosów; przygotowywanie mięsa; praca w godz.: 9-21 lub 11-22
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Opole (opolskie)
samodzielne przygotowywanie pizzy, innych dań
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-08-08 - Iława (warmińsko-mazurskie)