KUCHARZ Rudy oferta pracy PHUP Rudolf Klimek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Data publikacji: 2016-04-13
Lokalizacja: Rudy (śląskie)
Pracodawca: PHUP Rudolf Klimek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:-, 47-430 Rudy, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rudy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kuźnia Raciborska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.04.2016
Nazwa pracodawcy: PHUP Rudolf Klimek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
-, 47-430 Rudy, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Kuźnia Raciborska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rudy
Adres strony pracodawcy: www.restauracjapodkasztanami.pl
Ulica pracodawcy: -
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2016
Oferta pracy ważna do: 13.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego do kuchni na podstawie asygnaty, przygotowywanie posiłków oraz wydawanie, sprawowanie stałego nadzoru nad sprzętem kuchennym, stołowym i gastronomicznym, przestrzeganie zasad BHP, dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP/GHP), a także zasad analizy zagrożeń i krytycznego punktu kontrli (HACCP)
12 Wojskowy Oddzial Gospodarczy WOJSKOWA KOMENDA UZUPEŁNIEŃ - 2018-10-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków oferowanych wg menu w restauracji praz potraw serwowanych na imprezach okolicznościowych, dbanie o porządek wokół stanowiska pracy
"JAWA J.JANOWSKI K.JANOWSKA SPÓŁKA JAWNA" - 2018-10-31 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw dla cateringu dietetycznego
kontakt przez PUP - 2017-12-10 - Piaseczno (mazowieckie)
- Przygotowywanie najwyższej jakości dań kuchni japońskiej. Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Estetyczna prezentacja serwowanych dań, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 miesięcy na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania i kręcenia Sushi. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Katowice (śląskie)
-
Gospodarstwo Agroturystyczne " Tango. Bogoniowski i inni" Spółka Jawna - 2018-07-02 - Modlimowo (zachodniopomorskie)
naprawa oraz rozbiórka pojazdów samochodowych
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Garwolin (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Ostromęczyn-Kolonia (mazowieckie)
praca w kuchni, prace porządkowe
Nowak Ewa Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Ewa" - 2018-01-10 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-08-31 - Rumia (pomorskie)
przygotowanie potraw, wydawanie posiłków, użytkowanie urządzeń kuchennych, przestrzeganie przepisów i norm w żywieniu zbiorowym
2 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-08-10 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowanie datelai do lakierowania; lakierowanie metodą elektrostatyczna proszkami lakierniczymi, lakierowanie lakierami rozpuszczalnikowymi
LUMEL ALUCAST SP.Z.O.O. - 2017-09-13 - Zielona Góra (lubuskie)
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-02-02 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drób, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa na czas okreslony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, współpraca z szefem kuchni, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Wola Kiełpińska (mazowieckie)
gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie pizzy
Andrzej Szostak FHU AS - 2017-02-10 - Bochnia (małopolskie)
-
EUROBIZNESS FIND WORK SP Z O O - 2017-12-12 - Żory (śląskie)
-
P.H.U. AUTO-SZYMON Szymon Rutkowski - 2017-06-22 - Kleszewo (mazowieckie)
Pomocniczy robotnik leśny
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Łaszówka (mazowieckie)
Praca na kuchni, przygotowywanie dań a la carte.
Petzold GbR Hotel Fürstenberg - 2018-01-10 - Niemcy (Niemcy)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klienta
Krystyna Żaczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKRĘCIE - 2015-12-01 - Jarogniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w zbiorowym żywieniu
ESPANA s.c. T. Prajs, A. Andrejczyk - 2015-11-25 - Widuchowa (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy- Nowy Dwór Gd.
P.H.U.G. Maja - Edyta Byczyńska - 2016-05-31 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i organizacja pracy, dbanie o towar restauracji
VERAPL Spółka z o.o. Wierzchucino - 2017-01-09 - Wierzchucino (pomorskie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków indyjskich, umowa o pracę, jedna zmiana.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji pensjonatu oraz na imprezy okolicznościowe. Praca w godzianch 13:00 - 21:00.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "DOWBUD" Józef Downarowicz - 2015-12-03 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
1. Obsługa sprzętu elektryczno-oświetleniowego współpraca i wykonywanie poleceń podczas: prób,spektakli, innych pokazów.2.Obsługa lub udostępnianie sprzętu elektryczno-oświetleniowego podczas spektakli i prób realizowanych w Teatrze oraz na wyjazdach.3.Odpowiedzialność za powierzony sprzęt, stan techniczny i gotowość eksploatacyjną sprzętu elektryczno-oświetleniowego.4. Stała konserwacja, wykonywanie drobnych i średnich napraw powierzonego sprzętu elektryczno-oświetleniowego.5. Okresowe przeglądy drobnej i średniej instalacji elektrycznej gmachu, wykonywanie drobnych napraw na terenie teatru
Olsztyński Teatr Lalek - 2016-06-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Kraków (małopolskie)
promowanie informacji z zakresu historii i kultury Białorusi, nawiązywanie kontaktów naukowych, znajomość topografii Białorusii, zwyczajó i języków.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Płońsk (mazowieckie)