KUCHARZ DAŃ ARABSKICH Łomża oferta pracy 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ DAŃ ARABSKICH
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw; praca w zespole; nadzór nad pracą zmiany; obsługa klientów; sprzedaż posiłków; dbałość o czystość na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2018-01-29
Lokalizacja: Łomża (podlaskie)
Pracodawca: 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Juliana Ursyna Niemcewicza 2 lok.93, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw; praca w zespole; nadzór nad pracą zmiany; obsługa klientów; sprzedaż posiłków; dbałość o czystość na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ DAŃ ARABSKICH
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łomża
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łomża
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łomża
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2018
Data zakończenia pracy: 31.03.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: Kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe (kucharz - arabski); doświadczenie zawodowe/staż pracy: min. 2 lata na podobnym stanowisku, umiejętność pracy w zespole, umiejętnośći: pracy w zespole, znajomość zasad BHP, umiejętność przygotowywania potraw typu: kufta, kebab, ryż i makaron arabski, falafel, baklawa, szaszłyk.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Adres pracodawcy:
Juliana Ursyna Niemcewicza 2 lok.93, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
-; kontakt pracodawcą: osobisty; dla osób zarejestrowanych w PUP- skierowanie (kontakt do doradcy klienta)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Łomża
Gmina pracodawcy: Łomża
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łomża
Ulica pracodawcy: Juliana Ursyna Niemcewicza
Numer budynku pracodawcy: 2 lok.93
Profil działalności pracodawcy: Wytwarzanie gotowych posiłków i dań
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2018
Oferta pracy ważna do: 19.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Montaż sufitów podwieszancyh, napinanych, tynków maszynowych (maszyna G Tech 6000).Praca na terenie Łodzi oraz całej Polski.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Łódź (łódzkie)
przygotowynaie dań kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, dbanie w najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
AZYMUT Agencja Zatrudnienia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Legnica (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw na zimno i na gorąco; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca na jedną zmianę (10.00-22.00) zgodnie z grafikiem, równoważny czas pracy- praca także w niedziele i święta; I umowa na czas próbny, następnie na czas nieokreślony;
KLG KAMILA LECH-GAJDA - 2018-02-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Zakopane (małopolskie)
przygotowaie posilkow
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta, sprzedaż, rozliczanie utargów, dbałość o czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Żory (śląskie)
przygotowywanie posiłków; wydawanie posiłków; obsługa klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Legnica (dolnośląskie)
Praca samodzielna, prowadzenie kuchni w restauracji, kuchnia polska.
FHU MAK Małgorzata Kasperska-Babik - 2016-09-01 - Otwock (mazowieckie)
Produkcja garmażeryjna
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2017-01-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw (obiadów)
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2018-07-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
wykonywanie prac blacharskich
DM SERWIS Daniel Mościcki - 2016-03-30 - Łuków (lubelskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Karminek (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
produkcja stelaży drewnianych do mebli, elementów materiałowych do mebli tapicerowanych; naprawa stolarki meblowej; renowacja mebli
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Skoczów (śląskie)
utrzymanie w czystości posadzek, siedzeń, elementów ozdobnych, donic kwiatowych, czyszczenie powierzchni oszklonych do wysokości dozwolonej przez lekarza medycyny pracy itp.miejsce pracy: Nakło Dworzec PKP
"DOMPOL P.W." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-14 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań
Tadeusz Turczyn Gastronomia - 2016-03-15 - Zamość (lubelskie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań i przekąsek, dbanie o porządek
PHU AGNIESZKA TATAREK - 2017-08-10 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Gotowanie, pieczenie, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, dań, zapotrzebowanie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Ząbki (mazowieckie)
Praca w pizzeri, wykonywanie zamówień zgodnie z kartą dań.
Mała Gastronomia Mazur - 2016-04-01 - Szczebrzeszyn (lubelskie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-03-03 - Tczew (pomorskie)
Kontakt osobisty, tel:33 875 74 00 lub CV przesłać na maila: praca (at) phlyson.pl. Przygotowywanie potraw wg zamówień, nadzór nad jakością dań,estetyczne prezentowanie potraw i dań.
ARKONA Sp. z o.o. - 2016-05-12 - Inwałd (małopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
produkcja wyrobów firmowych
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie półproduktów i gotowych potraw, własciwe wykańczanie, dekorowanie i porcjowanie potraw
PAK KARBOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-08 - Toruń (kujawsko-pomorskie)