KUCHARZ Żory oferta pracy Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-08-22
Lokalizacja: Żory (śląskie)
Pracodawca: Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Katowicka 34, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żory
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Żory
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żory
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Adres pracodawcy:
Katowicka 34, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Żory
Gmina pracodawcy: Żory
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żory
Ulica pracodawcy: Katowicka
Numer budynku pracodawcy: 34
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.08.2017
Oferta pracy ważna do: 22.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań (pizza, fast-food), obsługa klienta, dostarczanie pizzy, utrzymanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Miejska Górka (wielkopolskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-12-12 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków i napojów
66-300 Aleksandra Kołodziejczak-Górzna - 2017-06-20 - Międzyrzecz (lubuskie)
-
OW "PERŁA" OLSZEWSCY S.C. - 2016-01-25 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
naprawa wad i usterek na poziomie programowym, obsługa klienta, kontakt z klientem
zeuskomputery.pl Marcin Stawinoga - 2017-12-18 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta, , obsługa kasy fiskalnej, sprzatanie lokalu, podawanie potraw, napojów, deserów z zakresu kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 zł brutto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Restauracja "ZMYSŁY"
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c. - 2018-07-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- Gotowanie potraw kuchni wegańskiej.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca co drugi dzień w godzinach: 11:00-20:00 + soboty, niedziele: 12:00-19:00 - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Mile widziana książeczka sandinowska (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość kuchni wegańskiej, ale niekoniecznie -> pracodawca zapewnia przyuczenie w tym zakresie. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 515-819-961) w godzinach: 9:00-16:00.
Bistro wegańskie Aleksandra Żerkowska - 2015-11-10 - Katowice (śląskie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-07-13 - Białystok (podlaskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, CHĘCI DO PRACY. ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
PUH GRAŻKA Grażyna Łuków - 2016-02-24 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT BOGDAN KRZYMIŃSKI - 2016-11-03 - Chorzów (śląskie)
Wyrób i sprzedaż pizzy
Firma "TOMEX" Tomasz Szczęśniak - 2017-12-07 - Komarówka Podlaska (lubelskie)
Praca od pon do ndz. w godzinach od 8.00 do 22.00 (praca na 1/2 lub 3/4 etatu).Jako Pracownik Gastronomii dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoim celem jest zapewnienie przyjemnej atmosfery i oferty jedzeniowej, której nie można się oprzeć. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadaniazapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennyc
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Janki (mazowieckie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji
Event Płock Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
RESTAURACJA "SIWY BRZEG" SŁAWOMIR KALISZ - 2017-04-26 - Mochnaczka Wyżna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
CAMP PARK SONATA Sp. zo.o. Jerzy Puszkarewicz - 2016-03-15 - Harsz (warmińsko-mazurskie)
Restauracja Appetito poszukuje kucharza, wymagane chęci do pracy.
MAGDALENA KOZYRA - 2018-07-23 - Racibórz (śląskie)
Przygotowanie potrawpolskich i ukraińskich. restauracji
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ROBERT KOWAL - 2017-01-05 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - Słupsk (pomorskie)
Staż dla osób do 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
w/g programu stażu - utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka art. spożywczych, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Limanowa (małopolskie)
praca w kuchni , dbanie o czystość i porządek miejsce pracy ,
kontakt przez OHP - 2017-02-08 - Rumia (pomorskie)
Organizacja pracy w kuchni
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2017-03-02 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
- przewożenie towarów do odbiorców - odbieranie dokumentacji od klientów - podpisywanie faktur
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Widna Góra (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
"BRYZA" SP. Z O.O. W JURACIE - 2016-03-29 - Jurata (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z recepturą.
Grupa Polskie Składy Budowlane S.A. - 2016-01-04 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
-PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW-PROWADZENIE MAGAZYNU-ZAMAWIANIE TOWARU, EWIDENCJA FAKTUR-PROWADZENIE EWIDENCJI ŻYWNOŚCI
kontakt przez OHP - 2017-01-09 - Tczew (pomorskie)