KUCHARZ Chorzów oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT BOGDAN KRZYMIŃSKI

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-11-03
Lokalizacja: Chorzów (śląskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT BOGDAN KRZYMIŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dąbrowskiego 63, 41-500 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chorzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Chorzów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chorzów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
doświadczenie zawodowe min. 1 rok (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: komunikatywność, rzetelność, kreatywność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT BOGDAN KRZYMIŃSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Adres pracodawcy:
Dąbrowskiego 63, 41-500 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CVkontakt tel. 501 416 453
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Chorzów
Gmina pracodawcy: Chorzów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chorzów
Ulica pracodawcy: Dąbrowskiego
Numer budynku pracodawcy: 63
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.11.2016
Oferta pracy ważna do: 02.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem pracy - obróbka warzyw, przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie miejsca pracy (praca dwuzmianowa, w godzinach 10-18, 14-22).
TAWERNA SPICHLERZ Ilona Bugajska-Krasucka - 2017-05-11 - Ustka (pomorskie)
praca na kuchni
F.H.U.G. OLIVIA Jeanette Olak - 2018-09-25 - Końskie (świętokrzyskie)
stanowisko samodzielne, właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu, dochowywanie wymogów procedury.
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2018-08-03 - Dąbie (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z kartą menu z preferencją kucharza śniadaniowego
TERAPIA ZAJĘCIOWA WYPOCZYNEK TOMASZ HOŁYŃSKI* - 2018-08-29 - Danków (lubuskie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2017-06-14 - Przylep (zachodniopomorskie)
Sprzedaż towarów, przyjmowanie towaru.Pakowanie paczek. Dbałość o wygląd sklepu.
BIOCOMPLETE Romuald Ruchniewicz - 2017-11-02 - Gdynia (pomorskie)
praca w kuchni
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2018-07-26 - Chorzów (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw pakistańskich, pomoc w kuchni Przygotowywanie potraw kuchni pakistanskiej w tym sosy: orientalny,biryani, tika boti masala, sałatki orientalne
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Jawor (dolnośląskie)
Praca stacjonarna, sprzedaż usług kurierskich przez telefon.Praca od poniedziałku do piątku od 8.00-16.00Praca na okres próbny 2000 zł brutto z możliwością przdłużenia na czas określony 3000 zł brutto + premia Praca w Myślenicach ul. Gałczyńskiego 2a
MPARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-21 - Myślenice (małopolskie)
przygotowanie potraw tematycznych zgodnych z menu, samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Świdnica (dolnośląskie)
Gotowanie potraw, przygotowywanie karteringu, kuchania polska i międzynarodowa. Praca w Bielsku-Białej, od poniedziałku do niedzieli w godz. 10.00-22.00 według grafiku. PRACA OD GRUDNIA.
"KARCZMA POD LOTNISKIEM" SPÓŁKA CYWILNA AGATA MICHALCZAK, TOMASZ MICHALCZAK - 2018-10-30 - Bielsko-Biała (śląskie)
Zakres obowiązków:- przygotowanie potraw,- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami,- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni,- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, - znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.Od kandydata oczekujemy: dokładności, umiejętności koncentracji, dbałości o czystość i higienę, wysokiej kultury osobistej, życzliwości. Wymagamy posiadania aktualnej książeczki sanepidu. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2018-10-16 - Moszna (opolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
wg stanowiska
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-04-19 - Gniezno (wielkopolskie)
RĘCZNE PRZYGOTOWANIE NA KUCHNI PIEROGÓW UKRAIŃSKICH TYPU "PLEMIENIE" I INNYCH REGIONALNYCH DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ RĘCZNEJ PRODUKCJI PRODUKTÓW MĄCZNYCH KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCHSTAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:00-18:00
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o stany magazynowe, znajomość receptur, przepisów na potrawy kuchni ukraińskiej i polskiej, przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, pielmienie, zupy, barszcze itp.
MANSOR Monika Stala - 2018-07-18 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
ANNA RUCZYŃSKA PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE "GALAXIZ" - 2019-05-22 - Kretowiny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni. Staż w ramach programu "GOTUJ SIĘ DO PRACY"
kontakt przez PUP - 2018-03-04 - Brzesko (małopolskie)
Praca w kuchni restauracji.
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Cisie (mazowieckie)
Gotowanie dań kuchni wietnamskiej, języka wietnamski w celu ustalanie receptur. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz/kucharkaPraca w restauracji Szwejk w Galerii Navigator
VERANO S.C. - 2019-04-03 - Mielec (podkarpackie)
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
HOTEL JUNIOR S.C. - 2017-09-28 - Kraków (małopolskie)
Nadzór nad pracą w kuchni, przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Centrum Integracji Społecznej Nielisz - 2019-01-23 - Staw Noakowski (lubelskie)
Obróbka produktów i przygotowanie posiłków (pełne obowiązki).
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy
CIAO BELLA Monika Dudzik - 2017-05-10 - Pierwoszyno (pomorskie)
- Przygotowywanie dań, potraw kuchnii polskiej. Wydawanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + czasami soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Umiejętność przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiejętność lepienia pierogów. Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA - 2018-04-26 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw według orginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Głowno (łódzkie)
przygotowanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni, itp.
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-22 - Mielno (zachodniopomorskie)