KUCHARZ Kretowiny oferta pracy ANNA RUCZYŃSKA PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE "GALAXIZ"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2019-05-22
Lokalizacja: Kretowiny (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: ANNA RUCZYŃSKA PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE "GALAXIZ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:14-300 Kretowiny 26/C, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: umowa zlecenie 15 zł /h brutto
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kretowiny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostródzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Morąg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.05.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
ANNA RUCZYŃSKA PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE "GALAXIZ"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Adres pracodawcy:
14-300 Kretowiny 26/C, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ostródzki
Gmina pracodawcy: Morąg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kretowiny
Adres strony pracodawcy: www.helena-kretowiny.com
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil działalności pracodawcy: Restauraje
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.05.2019
Data dodania oferty pracy: 22.05.2019
Oferta pracy ważna do: 21.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5e581968c02aed182a748d9776bd6c5e
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich atrykułów spoywczych wydawanych do kuchni,- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- kontakt z klientami zagranicznymi,- przygotowywanie posiłków kuchni typu: pielemieni, żarkoje itp.
KOBE Paulina Cieślak, Mateusz Gratkowski S.C. - 2018-05-14 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
BZ SYSTEM Andrzej Bożko - 2017-06-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-
AMW REWITA Sp.z o.o. - 2019-01-15 - Rogowo (zachodniopomorskie)
kucharz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłów wegańskich, wegetariańskich, wypiek chleba, ciast, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ORAZ ROSYJSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 10.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie posiłków- dania z kuchni polskiej.
Bar Sądecki BIS Andrzej Karpiel - 2015-12-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
pomoc w kuchni w przygotowaniu posiłków
Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów - 2017-10-11 - Strzyżów (podkarpackie)
Gotowanie potraw
Hotele Sanssouci Dauc Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni. Kontakt z klientami.
"SZUBA" S.C. P.SZUBA & D.SZUBA - 2017-03-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
1. nadzorowanie podwykonawców2. koordynacja międzybranżowa3. kontrola materiałów i dokumentów przedłożonych przez podwykonawców4. raportowanie postępu prac5. kontrola zgodności z harmonogramem robót
KOMPLEKSOWA OBSŁUGA INWESTYCJI KRZYSZTOF STRUMIK - 2017-02-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków zgodnie ze standardami restauracji, dbanie o najwyższą jakość i smak potraw
P&T 3 Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Bełchatów (łódzkie)
Wykonywanie usług budowlanych zgodnie ze zleceniem. Praca na terenie województwa małopolskiego.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-02-10 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie półproduktów, przygotowywanie dań, obsługa maszyn gastronomicznych.
ZAKŁAD PHU - RESTAURACJA "STYLOWA" CZUBEK MIROSŁAWA - 2018-12-04 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Produkcja rolek sushi. Praca 5 dni w tygodniu (pon-niedz.), w godz. 11-19. Wynagrodzenie od 15 do 17 zł/h netto.
KRZYSZTOF PIENIĄŻEK CATERING - 2018-09-27 - Kraków (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, gotowanie, obróbka wstępna półproduktówWYMAGANIA: doświadczenie w pracy w gastronomii (godziny pracy do uzgodnienia)
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Lubliniec (śląskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER lub w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-02-09 - Katowice (śląskie)
Monter instalacji sanitarnych
TARPIS Instalacje sp. z o.o. - 2018-09-03 - Tarnów (małopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku; zakres obowiązków: wykonywanie prac porządkowych na terenie hal produkcyjnych; umowa zlecenie; praca w weekendy; miejsce pracy: Gliwice;
"L.& P." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-10 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie posiłków w pizzerii
PIZZERIA "Pinokio" Edyta Skorupa - 2016-07-07 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, deserów, wypiek pizzy, przygotowywanie napojów
EM FACTORY Mateusz Andrzejak - 2016-11-23 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, zamówienia towarów
"DUSE" TOMASZ DUDARONEK, PIOTR SEKUŁA SPÓŁKA CYWILNA - 2017-06-05 - Białystok (podlaskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ, PRACA STOJĄCA, CZĘSTO W NOCY
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Skierniewice (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw wedługustalonej receptury wietnamskiej i chińskiej - z mięsa, ryb,owoców morza,warzyw i innych produktów.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ustroń (kujawsko-pomorskie)
Obowiązki:organizacja pracy kuchniprzygotowywanie potraw z kuchni polskiejzarządzanie zapasamizarządzanie zespołemprace porządkowe utrzymanie czystościKluczowe wymagania:pasja do gotowaniaKsiążeczka sanitarno epidemiologicznasamodzielność i dobra organizacja pracy własnejWarunki zatrudnienia:pełny etat, dni pracujące w weekendyumowa o pracę
TAWERNA RAFA STASZKÓW SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-26 - Człuchów (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ. obowiązujących w zakładach zbiorowego żywienia
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wąsosz Górny (śląskie)
Samodzielny kucharz w ośrodku wypoczynkowym w Porębie
Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A. - 2016-06-10 - Poręba (małopolskie)