KUCHARZ Białystok oferta pracy "DUSE" TOMASZ DUDARONEK, PIOTR SEKUŁA SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i wydawanie posiłków, zamówienia towarów
Data publikacji: 2017-06-05
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: "DUSE" TOMASZ DUDARONEK, PIOTR SEKUŁA SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lipowa 2, 15-427 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie i wydawanie posiłków, zamówienia towarów
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"DUSE" TOMASZ DUDARONEK, PIOTR SEKUŁA SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Lipowa 2, 15-427 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: Lipowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: gastronomiarestauracja Babka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.06.2017
Oferta pracy ważna do: 30.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wyrób pizzy
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "ANTARES" Borczyński Jacek - 2017-04-26 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni wegetariańskiej
British International School of Cracow sp. z o.o. - 2016-09-21 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według jadłospisu, porcjowanie produktów spożywczych. Kontakt tel. 261 162 440
Wojskowa Komenda Uzupełnień w Kielcach ul. Wesoła 29 - 2018-02-14 - Kielce (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymanie czystości w biurowcu
GDF Sp. z o.o. - 2018-06-29 - Tychy (śląskie)
nadzorowanie procesu technologicznego przy wytwarzaniu elementów tworzywa sztucznego ABS,PP
Jacques Battini Cosmetics Spółka z o.o. Iława - 2018-02-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
praca w Restauracji Esperanto Cafe
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Białystok (podlaskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.Praca w stołówce AGH w Krakowie.
WOJCIECH JAWORSKI FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA " TAWO " - 2018-05-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-14. Praca na ul. Łobzowskiej lub ul. Krakowskiej. Wynagrodzenie 2560-2800 zł brutto na okresie próbnym (w zależności od doświadczenia).
HTI Sp. z o.o. - 2018-07-27 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Rzeszów (podkarpackie)
smażenie ryb , obsługa klienta, wynagrodzenie 11 zł/h netto
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Magdalenka Janeczek Alina - 2016-05-20 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Strzelce Wielkie (małopolskie)
- przygotowywanie posiłków/dań kuchni gruzińskiej (zapewniamy szkolenie)- dbanie o porządek na stanowisku pracy- przygotowywanie zamówień na towar- inwentaryzacja magazynu[Praca na okres próbny] : 3 miesiące[Godzina zakończenia pracy] : 14:00
Mimino Sp. z o.o. - 2017-02-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań typu fast food: hamburgery, sałatki itp.
FIRMA HANDLOWA JERZY IGNATOWICZ - 2017-04-27 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków (catering).
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA IMBIR - 2017-08-09 - Kalisz (wielkopolskie)
Zarządzanie zespołem pracowników, przygotowywanie potraw, planowanie wszelkich czynności związanych z organizacją kuchni, odpowiedzialność za planowanie zakupów, stanów magazynowych,
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przygotowywanie wg. niego posiłków, przestrzeganie zasad technologii, min. rok w zawodzie kucharz
PRZEDSZKOLE BAJKA W MIĘDZYBORZU - 2017-10-16 - Międzybórz (dolnośląskie)
dostarczanie butli z gazem
PPHU Jacek Pękacz - 2017-04-06 - Radoszyce (świętokrzyskie)
praca w smażalni ryb
GastroFish Bartosz Kierski - 2016-03-23 - Dobiegniewo (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań wg. receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie pieczenie, wymagane doświadczenie w zawodzie min. 3 lata
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-09 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
kucharz Algorytm art. 51.1
ZESPÓŁ SZKÓŁ W BATORZU - 2016-08-11 - Batorz (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt.
Ewa Szczepańska "Seven Heaven" - 2018-08-10 - Wejherowo (pomorskie)
Ustalanie karty menu, przygotowywanie posiłków.Wymagania: wykształcenie kierunkowe, doświadczenie w pracy na ww. stanowisku, znajomość kuchni ukraińskiej.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2018-04-04 - Jankowice (śląskie)
sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodów(praca wg. grafiku bistro czynne od wtorku do niedzieli)
MIL MATEUSZ STYRYLSKI, ŁUKASZ PYRCZAK S.C. - 2018-06-12 - Skawina (małopolskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2016-11-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
-
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2017-07-25 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
praca w restauracji na stanowisku kucharz, przygotowanie i podawanie posiłków ciepłych i zimnych - kuchani ukraińska i gruzińskapraca na umowę zlecenie 150 godzin w miesiącu, praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
kompleksowa obsługa recepcji, monitoringu, koordynacja obiegu dokumnetnów, zarządzanie korespondencją
ZESPÓŁ DORADCÓW PODATKOWYCH JACEK CZERNECKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-05 - Kraków (małopolskie)