KUCHARZ Poręba oferta pracy Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielny kucharz w ośrodku wypoczynkowym w Porębie
Data publikacji: 2016-06-10
Lokalizacja: Poręba (małopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-425 Poręba, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielny kucharz w ośrodku wypoczynkowym w Porębie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myślenicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Myślenice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Adres pracodawcy:
32-425 Poręba, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: myślenicki
Gmina pracodawcy: Myślenice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poręba
Profil działalności pracodawcy: firma budowlana
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.06.2016
Oferta pracy ważna do: 10.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków kuchni wschodniej
MEGA PIZZA Marcin Sobiech - 2017-08-29 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie dań z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Kochlice (dolnośląskie)
Kontrola wizualna odlewów, gratowanie detali. Praca w godzianch: 6-14, 14-22, 22-6. Proponowany okres zatrudnienia: 33 miesiące.
EBCC Sp. z o.o. - 2018-02-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie surowców i półproduktów, sporządzanie dań kuchni azjatyckiej - w szczególności tajskiej, umiejętność stosowania przypraw i składników kuchni azjatyckiej.
DONG NAM Sp. z o.o. - 2018-03-19 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków w restauracji "Paola"
Firma Produkcyjno-Handlowa "Paola" Eksp.-Imp. w Kraczkowej - 2016-08-17 - Kraczkowa (podkarpackie)
wszystkie prace w zakresie brukarstwa
JURBRUK Michał Jurczak - 2016-04-26 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej w stołówce pracowniczej w celu działalności cateringowej prowadzonej przez pracodawcę.Praca od pon. do pt.
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wrocław (dolnośląskie)
praca pod okiem doświadczonego Szefa Kuchni: - obsługa gastronomiczna restauracji/ baru hotelowego; - obsługa gastronomiczna konferencji/ bankietów/ imprez
START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-01 - Dosłońce (małopolskie)
Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-12 - Opole (opolskie)
przygotowanie dań z kuchnii orientalnej według przepisu po Wietnamsku
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Chylice-Pólko (mazowieckie)
Prowadzenie dokumentacji kadrowej w przedsiębiorstwie.
RD-DUBOWSKI Spółka zo.o. - 2017-05-25 - Żary (lubuskie)
Samodzielna praca przy sporządzniu potraw
SPOŁEM Augustowska Spółdzielnia Spożywców - 2017-08-21 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-05-07 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw- kuchnia domowa; godziny pracy 8.00-16.00, I umowa na okres próbny;
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2018-06-14 - Zgorzelec (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Zagórz (podkarpackie)
przyjmowanie towaru, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Jerzy Wieczorek JORGO Agencja Usługowo- Handlowa - 2016-04-27 - Koprzywnica (świętokrzyskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; doświadczenie zawodowe mile widziane; książeczka sanepidowska, komunikatywność; umiejętność pracy w zespole; dbanie o porządek w miejscu pracy; kuchnia polska i śląska; umowa na okres próbny; miejsce pracy Sośnicowice;
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO HANDLOWE "FUTURE" JANUSZ BIERNACKI - 2017-01-18 - Sośnicowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w szkołach podstawowych. W zakres obowiązków może również wchodzić dostarczanie posiłków do szkół.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2016-02-25 - Rędziny (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni sanatoryjnej.
STANMAROL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-10 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
sprzedaż artykułów spożywczych, przyjmowanie i wykładanie towarów
Firma Handlowa "A-Z" Zbigniew Wernicki w Glinojecku - 2017-03-17 - Glinojeck (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, mycie naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Piekary Śląskie (śląskie)
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów,- sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji, - dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków,- udoskonalanie menu,
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-07-20 - Lublin (lubelskie)
Sporządzenie potraw dla klienta, posługiwanie się urządzeniami-maszynami do przygotowania potraw oraz napojów, przygotowanie pizzy, deserów, obróbka wstępna surowców, posprzątanie stanowiska [racy po przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków,stosowanie zasad higieny pracy,przestrzeganie standardów restauracji dot.przygotowania posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
"WOTO" S.C. WOJCIECH WIATROWSKI & MAGDALENA WIATROWSKA - 2017-03-06 - Turek (wielkopolskie)
przygotowanie dań kuchni orientalnej
"DAAN" Daniel Kęskrawiec - 2018-08-23 - Tryszczyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Chojnice (pomorskie)
Brak danych.
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2016-11-14 - Starogard Gdański (pomorskie)